Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 207 642
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
# 136

Да. Всичко е точно, коректно и продуктите са оригинални. Поемат и доставката до офис на Еконт. Пратките са им с преглед и тест и ако решиш, че нещо не ти харесва, можеш да я върнеш директно от офиса.

# 137
От известно време във фейсбук ми се появява тая страница Пазарували ли сте от там и какво е мнението ви?

# 138
  • До сърцето...

Пазарували ли сте от там и какво е мнението ви?

Не съм пазарувала, но питах за цената на Tobacco Vanille и като ми казаха около 70 лв за 100 мл, направо се убедих, че е аПсолютно оригинален!!  Mr. Green

# 139
Ясно  Mr. Green Радика, благодаря!  Peace

# 140
И за мен това са ментета, кофти при това. Peace

# 141
И моето първоначално впечатление беше такова, но за всеки случай реших да се консултирам с вас. Една позната много държи да си поръча от там, разубедих я.

# 142
  • Бургас
И според мен са чисти ментета.От emag има много доволни,но и доста недоволни.

# 143

Аз съм от доволните, които са поръчвали парфюм от Емаг. Получих абсолютно оригинален Calvin Klein Euphoria.

# 144

Аз съм от доволните, които са поръчвали парфюм от Емаг. Получих абсолютно оригинален Calvin Klein Euphoria.
emag е много общо понятие. Продуктите се продават от различни търговци през платформата им, например parfimo, ivis, Web Trading, Perli, Netmar Trade, VAKS и други румънски и български доставчици.

# 145
  • Козлодуй
По молба на приятел днес звънях до един от сайтовете, в които цените са 33-37-39лв на всичко, от Кристина Агилера до Шанел. Питах оригинали или реплики са, и бях изненадана, че ми отговориха честно-дубайски били (не че бих повярвала, ако ми бяха казали че са 100% оригинални ). Бих казала, че този отговор им прави чест. Но у мен възниква въпросът, колко от онлайн магазините (че дори и реалните такива), които ползваме продават същите дубайски ментета, но на доста по-висока цена?

# 146
# 147
  • от един красив град
Чак ми иде, да поръчам един такъв дубайски ментак, та да видя ще успея ли да разбера, че е менте.  newsm78 newsm78 newsm78

# 148
  • Чукарландия
Чак ми иде, да поръчам един такъв дубайски ментак, та да видя ще успея ли да разбера, че е менте.  newsm78 newsm78 newsm78

Има толкова майсторски изпипани дубайски ментета (страшна работа) - понякога са трудноразличими. Peace

# 149
  • София
Чак ми иде, да поръчам един такъв дубайски ментак, та да видя ще успея ли да разбера, че е менте.  newsm78 newsm78 newsm78

Има толкова майсторски изпипани дубайски ментета (страшна работа) - понякога са трудноразличими. Peace

Затуй съм се ориентирал към дубайски оригинали  Mr. Green

Шегувам се  Grinning И за да не ми е спам поста, отчитам успешна покупка от parfium.bg на Tom Ford Grey Vetiver edt.

Общи условия

Активация на акаунт