Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 207 651
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Дами, от къде си поръчвате виалчета? (Освен от Ензо)
И наскoро някой поръчвал ли е от fragrancedirect с превозвач?

# 571
Някой може ли да ми каже бг сайт за парфюми,при който може да се поръча и плати от Щатите/синът ми иска да ми плати парфюм,иска да преведе парите оттам,/.Много благодаря предварително/защото нито енцо,нито парфимо.бг имат опция да се плати с карта от щатите,за европа не знам/.И как да постъпи хлапето,което иска тази година за РД да не поръчва резонните кошници с орхидеи,а да ме зарадва с парфюм?Подскажете...
Няма.

# 572
  • До сърцето...
Някой може ли да ми каже бг сайт за парфюми,при който може да се поръча и плати от Щатите/синът ми иска да ми плати парфюм,иска да преведе парите оттам,/.Много благодаря предварително/защото нито енцо,нито парфимо.бг имат опция да се плати с карта от щатите,за европа не знам/...

С карта не знам, но в Енцо може да се плати и с банков превод, просто се забавя доставката, с около 2-3 дни. Ползвала съм този начин, но отдавна.

https://www.enzo.bg/dostavka-i-plashtane/

# 573
  • Пловдив
При плащане с банков превод обаче комисиониите са доста високи.

# 574
Някой с мнение за този сайт - https://www.adore.bg? Търся Dupont Passenger Escapade, само там го намерих 100 мл.

# 575
  • Sofia
Някой може ли да ми каже бг сайт за парфюми,при който може да се поръча и плати от Щатите/синът ми иска да ми плати парфюм,иска да преведе парите оттам,/.Много благодаря предварително/защото нито енцо,нито парфимо.бг имат опция да се плати с карта от щатите,за европа не знам/.И как да постъпи хлапето,което иска тази година за РД да не поръчва резонните кошници с орхидеи,а да ме зарадва с парфюм?Подскажете...

Защо трябва да е български сайт? Международните с доставка до България са си съвсем удачен вариант. От fragrancedirect.co.uk доставят до България по пощата.

# 576
  • при морето
Благодаря на всички,които взеха присърце въпроса ми!
Фрагранседирект какъв сайт е,англ. ли?

# 577
  • София
Да, английски сайт е.

# 578
  • Казанлък
За първи път поръчах от Get.bg. Имам си оригинален Burberry Body Intense за съпоставка, та ще пиша какво ще получа от този сайт. Дано всичко е ОК.

# 579
Здравейте на всички! Някой поръчвал ли е от parfumbg.com ? Продават и тестери, като тестерите даже са им по-скъпи...Гледам, че са от Варна.

Аз си поръчах вчера от там и също исках да попитам за мнение. Взех си новият на Hugo Boss Scent и още два пак на бос. Чакам ги утре  и ще видим какво ще е положението.

# 580
Здравейте на всички! Някой поръчвал ли е от parfumbg.com ? Продават и тестери, като тестерите даже са им по-скъпи...Гледам, че са от Варна.

Аз си поръчах вчера от там и също исках да попитам за мнение. Взех си новият на Hugo Boss Scent и още два пак на бос. Чакам ги утре  и ще видим какво ще е положението.

Аз си взех зимата от там тестер на Chloe  LOVE.Беше в срок на годност,с капачка дори и напълно еднакъв откъм трайност с тези,които продават на фри шопа на кулата(от там ми беше предишната бутилка).

# 581
  • София
Аз в крайна сметка си поръчах парфюми , шанел тендре от ибей , ланвин еклет от амазон ук и долче и габана пак от ибей, парфюмите са страхотни искаше ми се и от тук да мога да ги поръчвам, но вече ме е страх след като поръчах два пъти от базар и олх и бяха супер евтини ментета та се набутах с доставки , но нищо, този Шанел е адски скъп в Сефора , не е истина просто, но в ибей се намира по евтино

# 582
  • от един красив град
Нещо не мога да разбера, за кой сайт става дума. Като напиша www.parfumbg.com ми излизат съвсем различни неща.
Аз събрах смелост да поръчам от elfragrance.bg и останах доволна, доставката ми беше безплатна, нямам съмнение за качеството на парфюма, определено бих поръчала отново.

# 583
  • Варна
Аз в крайна сметка си поръчах парфюми , шанел тендре от ибей , ланвин еклет от амазон ук и долче и габана пак от ибей, парфюмите са страхотни искаше ми се и от тук да мога да ги поръчвам, но вече ме е страх след като поръчах два пъти от базар и олх и бяха супер евтини ментета та се набутах с доставки , но нищо, този Шанел е адски скъп в Сефора , не е истина просто, но в ибей се намира по евтино
От базар и олх е много рисковано да се поръчва, има много ментета, но в тази тема те не се обсъждат, а само изпитаните сайтове за парфюми.
На мен също не ми се отваря www.parfumbg.com
 Peace

# 584
  • София
Да не би дамата е имала предвид parfiumbg.com? Ако да, то това са откровенни ментета Peace

Общи условия

Активация на акаунт