Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 207 670
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Моят е от магазин и те съветвам най-добронамерено да не купуваш точно Шанел от сайтове.

# 556
  • София
Моят е от магазин и те съветвам най-добронамерено да не купуваш точно Шанел от сайтове.
Благодаря , ще го потърся и в ибей.
А освен в Сефора , в кой други магазини го има в София.

# 557
Благодаря , ще го потърся и в ибей.
А освен в Сефора , в кой други магазини го има в София.
В Нотос Галери Ринг Мол, Леро, Прити шоп, Сефора и Парадокс.

# 558
  • от един красив град
Аз имам една питанка Simple Smile Някой пазарувал ли е от сайта http://www.elfragrance.bg/ и дали сте останали доволни?

# 559
Съжалявам, че се доверих на старата слава и не прочетох предварително по форумите. Ама много ме е яд.. Никога повече "Мегашоп" за нищо, супер съм им обидена.. Поръчахме преди седмица от "Мегашоп", вярно, че над пет години не бяхме поръчвали, но чак такова разочарование чак не бях очаквала, те са съвсем като тези от 8 лв по пазарите, 15 минути дори не се задържа миризмата, да не говорим, че няма нищо общо с предишните, за вида им няма и смисъл да коментирам, ако миришеха нямаше да ми пука как изглеждат.. Преди години само от там купувахме, но повече НИКОГА няма да повторим.
Ясно, че няма как да е като френски оригинал, но поне да не е съвсем боклук..
Още веднъж благодаря!

# 560
А рекламация? 

# 561
Здравейте. Някой да е пазарувал от този сайт:
http://senso.bg/

# 562
Здравейте на всички! Някой поръчвал ли е от parfumbg.com ? Продават и тестери, като тестерите даже са им по-скъпи...Гледам, че са от Варна.

# 563
Здравейте,
някой скоро поръчвал ли е от гет.бг и какви за отзивите? Преди често поръчвах от тях и не съм имала забележки, но това беше преди години. Благодаря предварително  bouquet

# 564
  • Sofia
Някой наскоро беше споделил негативен отзив (менте), но не мога да се сетя коя точно беше потребителката. Peace

# 565
Някой наскоро беше споделил негативен отзив (менте), но не мога да се сетя коя точно беше потребителката. Peace

Много ти благодаря. Май www.parfum-bg.com остава без рекламация към момента, ако не бъркам Peace

# 566
  • Стара Загора
Здравейте, някакви отзиви за този сайт www.elfragrance.bg Разгледах го, изглежда всичко да е наред с него. Поръчах Boucheron quatre absolue de nuit pour femme 2017, който парфюм тествах няколко пъти в бюти зоун. Не намерих отзиви за сайта, но като получа парфюма ще напиша как е.
А за този сайт perfume-bg.eu мога да кажа, че няколко пъти съм поръчвала от тях, като аромата на парфюмите е същия, но трайността им малко куцаше, в сравнение с тези купени ми от магазина. Става въпрос за Черния кристал на Версаче и Elie Saab Le Parfum L'Eau Couture , които парфюми не ползвам за първи път.

# 567
  • от един красив град
Здравейте, някакви отзиви за този сайт www.elfragrance.bg Разгледах го, изглежда всичко да е наред с него. Поръчах Boucheron quatre absolue de nuit pour femme 2017, който парфюм тествах няколко пъти в бюти зоун. Не намерих отзиви за сайта, но като получа парфюма ще напиша как е.
А за този сайт perfume-bg.eu мога да кажа, че няколко пъти съм поръчвала от тях, като аромата на парфюмите е същия, но трайността им малко куцаше, в сравнение с тези купени ми от магазина. Става въпрос за Черния кристал на Версаче и Elie Saab Le Parfum L'Eau Couture , които парфюми не ползвам за първи път.

Точно за този сайт питах   и аз малко по-нагоре, но никой не сподели опит. Пиши като пристигне парфюма, иначе и на мен ми изглежда читав. Wink

# 568
  • Стара Загора
Преди малко си получих парфюма. Дойде добре опакован. На първо четене всичко му е наред. Аромата е абсолютно същия който съм пробвала. Преди 20 мин си пръснах и сега ще видя как е като трайност.
 + един глас за сайта http://www.elfragrance.bg Sunglasses Имат доставка до офис на еконт 4,99 лв.

Cosmetic Calculator
Select brand: Boucheron
Quick brand search:
Enter code: 05H23H123
Date of manufacture:
3 of May, 2017

Последна редакция: сб, 16 сеп 2017, 11:10 от sanyy

# 569
  • при морето
Някой може ли да ми каже бг сайт за парфюми,при който може да се поръча и плати от Щатите/синът ми иска да ми плати парфюм,иска да преведе парите оттам,/.Много благодаря предварително/защото нито енцо,нито парфимо.бг имат опция да се плати с карта от щатите,за европа не знам/.И как да постъпи хлапето,което иска тази година за РД да не поръчва резонните кошници с орхидеи,а да ме зарадва с парфюм?Подскажете...

Общи условия

Активация на акаунт