Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 204 560
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Може би най-известният ревюър robes08 пък има отношения с FragranceX, които доставят и на канадска земя.

FragranceX доставят до целия свят, до България включително, въпросът е, че не е изгодно да се поръчва до нашата страна, заради утежнената митническа процедура и високата цена на доставка. Peace

# 76
Може би най-известният ревюър robes08 пък има отношения с FragranceX, които доставят и на канадска земя.

FragranceX доставят до целия свят, до България включително, въпросът е, че не е изгодно да се поръчва до нашата страна, заради утежнената митническа процедура и високата цена на доставка. Peace
Добре, че изкупихме този сайт преди да сложат митата. Най- големите ми стари и винтидж съкровища, за без пари са оттам. Всяка седмица имах поръчка от него.

# 77
Здравейте ! Получих в пощата си предложения от този сайт за огромни намаления. Според вас това възможно ли е ? Много харесвам този парфюм и отдавна искам да си го купя на по-изгодна цена , но това намаление сериозно ме притеснява. Не прочетох в темата коментари точно за този сайт , а може и да съм го порпуснала , затова питам . Предварително се извинявам , ако е обсъждано.
Ето го парфюмът:
http://parfiumbg.com/yves-saint-laurent-c-110_152/yves-saint-lau … a-jeni-p-891.html

# 78
  • София
Здравейте ! Получих в пощата си предложения от този сайт за огромни намаления. Според вас това възможно ли е ? Много харесвам този парфюм и отдавна искам да си го купя на по-изгодна цена , но това намаление сериозно ме притеснява. Не прочетох в темата коментари точно за този сайт , а може и да съм го порпуснала , затова питам . Предварително се извинявам , ако е обсъждано.
Ето го парфюмът:
http://parfiumbg.com/yves-saint-laurent-c-110_152/yves-saint-lau … a-jeni-p-891.html
Ментета са тези, не се лъжи. Избери си някой от посочените в тази тема сайтове.

# 79
Здравейте,
искам да попитам, знае ли се кой сайт със СИГУРНОСТ предлага ОРИГИНАЛ парфюми?
Интересувам се от парфюм Versace Eros за мъже 100мл.
Според препоръчаните сайтове на 1-вата страница, цените варират от :
65 до 90лв.

Според други сайтове, които намерих в гоогле, цените варират от:
25 до 80лв (като повечето са 25-30лв уж намалени)

Та интересува ме кой сайт наистина предлага оригинали и откъде бихте ме посъветвали да си купя този парфюм на достъпна цена и качество? Отделно ще трябва ли да доплащам за доставка?

Благодаря

# 80
Ето го парфюмът:
Ментета са тези, не се лъжи. Избери си някой от посочените в тази тема сайтове.
Много благодаря , bouquet аз и без друго си купувам единствено от магазини парфюмите. Реших да споделя , ако пък е читав сайтът , да се възползвате и вие.  Simple Smile

# 81
Скрит текст:
Здравейте,
искам да попитам, знае ли се кой сайт със СИГУРНОСТ предлага ОРИГИНАЛ парфюми?
Интересувам се от парфюм Versace Eros за мъже 100мл.
Според препоръчаните сайтове на 1-вата страница, цените варират от :
65 до 90лв.

Според други сайтове, които намерих в гоогле, цените варират от:
25 до 80лв (като повечето са 25-30лв уж намалени)

Та интересува ме кой сайт наистина предлага оригинали и откъде бихте ме посъветвали да си купя този парфюм на достъпна цена и качество? Отделно ще трябва ли да доплащам за доставка?
Благодаря

Имам опит с този сайт, парфюмите са оригинални според мен
http://www.parfum-bg.com/versace-eros-toaletna-voda-za-maje-100-ml

# 82
  • SHOOT ME 10 $
Здравейте!
Мога ли да разчитам да ме ориентирате към мъжки парфюм със сходен аромат на този на

# 83
  • Sofia
Здравейте!
Мога ли да разчитам да ме ориентирате към мъжки парфюм със сходен аромат на този на

Тук по-добре ще те насочат – цък. Peace А за сходен аромат – не знам какво точно да ти препоръчам... Това един от любимите парфюми на МЛ и след като се сдоби с него преди няколко години, оттогава започна да трупа още много ветивер-базирани аромати. Има над 10 в момента, но не бих казала, че някой от тях особено много се доближава до Encre Noire. Thinking Може би единствено Etro Vetiver, но той е нишов и трудно откриваем аромат, така че не знам доколко ще ти свърши работа като предложение. Между другото, не знам дали знаеш, че Encre Noire има както спортна, така и парфюмна версия...

# 84
  • SHOOT ME 10 $
The Black Cat
Благодаря за скоростното отзоваване!
Цитат
Между другото, не знам дали знаеш, че Encre Noire има както спортна, така и парфюмна версия...
А каква е разликата

# 85
Много голяма!

# 86
  • SHOOT ME 10 $
Благодаря за Изчерпателния отговор!!! Hug
В аромата или в цената ?Не съм експерт в бранша

# 87
  • София
The Black Cat
Благодаря за скоростното отзоваване!
Цитат
Между другото, не знам дали знаеш, че Encre Noire има както спортна, така и парфюмна версия...
А каква е разликата
"Спортната" е по-лека версия на оригинала според мен, "екстремната" много добре описана тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=945375.msg34025397#msg34025397

# 88
Здравейте!

Можеш да погледнеш тук: http://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Encre-Noire-1834.html. Погледни отдолу This perfume reminds me of и коментарите. Винаги има полезна информация от потребители. Peace  

# 89
  • София
Здравейте!

Може да опиташ този парфюм - L`Occitane en Provence  Eau de Vétyver  for men.
За мен е много хубав ветивер и си заслужава теста. За София знам, че имат 2 магазина, но нямам идея в кои други градове би могъл да го видиш на живо.

Друг добър вариант е Chopard Noble Vetiver - много елегантен и стилен. Тук там онлайн може да го намериш на добра цена за 50мл. В амазон.юк го има изгодно 50мл, ако се окаже, че е изчерпан напълно в родните сайтове  Wink

Сега се сещам и за Francesco Smalto Fullchoke  for men - много хубав и най-вече любопитен парфюм носещ тази землистост от Енкре, но разработена по един много интересен начин. Хората в нета му се подиграват на формата на шишето - че приличал на възбуден фалос, но да не ти пука - парфюма е чук!  Grinning
Взех го мега изгодно във вариант тестер от get.bg и винаги го нося с кеф и приповдигнат... тонус  Grinning

Разбира се, нищо не пречи да опиташ из моловете и Том Форд Грей ветивер едп - може и да ти хареса.
Успех и весели празници  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт