Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 207 710
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,дами!Може ли са ви попитам,дали според вас е удачно да поръчам тестер http://www.parfimo.bg/eau-de-toilette-christian-dior-miss-dior-b … t-2014-52682.html ,от този сайт,защото си спомням,че някой беше писал да не се поръчва Диор от сайт.Моля за вашето мнение?

# 181
  • София
Аз не знам защо да не се поръчва. Герлен може, Диор не може  newsm78 Аз имам много поръчки от този сайт, не съм имала проблеми досега.

# 182
  • here and now
Шанел от къде поръчвате най-изгодно?

# 183
И как стои въпросът с бутилките от 200 мл newsm78 на Мамзел Коко. Някаква лимитирана серия ли е, ментак ли е newsm78 Гледах за 317 лв, но не се сещам къде.

# 184
  • На брега на реката
https://parfium.bg/chanel-coco-mademoiselle-toaletna-voda-za-jeni

# 185
И как стои въпросът с бутилките от 200 мл newsm78 на Мамзел Коко. Някаква лимитирана серия ли е, ментак ли е newsm78 Гледах за 317 лв, но не се сещам къде.
На всяко летище се предлага тази разфасовка от 200 мл. на Мадмоазелата.
На Шансовете и по 150 мл.

# 186
  • Франция
Скрит текст:
Чак ми иде, да поръчам един такъв дубайски ментак, та да видя ще успея ли да разбера, че е менте.  newsm78 newsm78 newsm78

Реших да задоволя любопитството на моя приятел, който не миряса, макар да бях убедена че е лоша идея Grinning Поръчах A*Men, който познавам добре, а той си има оригинал. Днес го получих. Ами какво да ви кажа, пари хвърлени на вятъра. Нескопосано шише (иначе кутийката по-добре са я догодили), спиртно начало, аромат близък до автентичния, но слаб,тих, усещам само като си навра носа в сгъвката на лакътя, дето го пръснах. А това не е нормално за A*Men, той в никакъв случай не е тих и скромен Grinning Час или два по-късно се сещам да го потърся и няма абсолютно ни-кой!

Единственият бг сайт, от който имам доста поръчки и досега не ме е разочаровал, е гет.

Значи все пак не са чак толкова съвършени Дубайските ментаци, това ме радва. А ти от кой сайт точно го поръча?

Нали не очакваш за 39 лв да ти продадат първокласно менте !? То тези по около 30-40 лв ги забъркват основно в Турция, разбира се с дубайски материали.
Дами  Simple Smile Знам, че не ми е работа да се бъркам на големи и интелигентни жени, но все пак недейте, дори и в името на любопитството.
Ще се поразровя, когато имам време, за едни чуднички статии, описващи детайлно от какво се забъркват някои ментета - от петролни отпадъци до животинска урина - ей така, да имаме предвид, че човек не си рискува само парите.
Уважавам дълбоко Рефан - легална фабрика, подлежи на ЕС регулации със съответните медицински тестове, не те лъжат какво ти продават и не ти дерат кожата  Simple Smile Обаче нещо, забъркано неясно къде, неясно с какво и откровено незаконна измама - защо ви е, наистина?
С най-добри чувства  Peace

# 187
На всяко летище се предлага тази разфасовка от 200 мл. на Мадмоазелата.
На Шансовете и по 150 мл.
Значи си е читава 200 мл бутилка. А с каква цена е по летищата, че не мога да преценя 300 лв, малко ли е, много ли е newsm78.

# 188
  • София
Аз купувах за приятелка преди 3 години 150 мл Шанел Шанс от безмитния на Кулата за около 100 евро,не помня наистина.Мисля, че 150-ца излизаше на цената на 100-ца в Сефора.
Колкото до 200 мл Коко Мадмоазел edp, пак на същия безмитен или на Шарл де Гол заглеждах 2016 г., цената ми се върти в главата около 170 евро.

# 189
Аз купувах за приятелка преди 3 години 150 мл Шанел Шанс от безмитния на Кулата за около 100 евро,не помня наистина.Мисля, че 150-ца излизаше на цената на 100-ца в Сефора.
Колкото до 200 мл Коко Мадмоазел edp, пак на същия безмитен или на Шарл де Гол заглеждах 2016 г., цената ми се върти в главата около 170 евро.
Не помня точни цени, но потвърждавам за 150-ицата.
За Мадмоазелата също някъде там се въртяха цените.

# 190
  • от един красив град
Скрит текст:
Чак ми иде, да поръчам един такъв дубайски ментак, та да видя ще успея ли да разбера, че е менте.  newsm78 newsm78 newsm78

Реших да задоволя любопитството на моя приятел, който не миряса, макар да бях убедена че е лоша идея Grinning Поръчах A*Men, който познавам добре, а той си има оригинал. Днес го получих. Ами какво да ви кажа, пари хвърлени на вятъра. Нескопосано шише (иначе кутийката по-добре са я догодили), спиртно начало, аромат близък до автентичния, но слаб,тих, усещам само като си навра носа в сгъвката на лакътя, дето го пръснах. А това не е нормално за A*Men, той в никакъв случай не е тих и скромен Grinning Час или два по-късно се сещам да го потърся и няма абсолютно ни-кой!

Единственият бг сайт, от който имам доста поръчки и досега не ме е разочаровал, е гет.

Значи все пак не са чак толкова съвършени Дубайските ментаци, това ме радва. А ти от кой сайт точно го поръча?

Нали не очакваш за 39 лв да ти продадат първокласно менте !? То тези по около 30-40 лв ги забъркват основно в Турция, разбира се с дубайски материали.
Дами  Simple Smile Знам, че не ми е работа да се бъркам на големи и интелигентни жени, но все пак недейте, дори и в името на любопитството.
Ще се поразровя, когато имам време, за едни чуднички статии, описващи детайлно от какво се забъркват някои ментета - от петролни отпадъци до животинска урина - ей така, да имаме предвид, че човек не си рискува само парите.
Уважавам дълбоко Рефан - легална фабрика, подлежи на ЕС регулации със съответните медицински тестове, не те лъжат какво ти продават и не ти дерат кожата  Simple Smile Обаче нещо, забъркано неясно къде, неясно с какво и откровено незаконна измама - защо ви е, наистина?
С най-добри чувства  Peace

Благодаря за съвета  bouquet аз лично не бих си дала парите за да задоволя любопитството си относно изработката, написах го по-скоро на шега. Но наистина пазарувам много от електрони магазини тъй като за момента нямам друг избор. Уж от "изпитаните сайтове".

# 191
  • Козлодуй
И аз благодаря за съвета  bouquet За мен не беше толкова любопитство, трябваше да докажа на човека, че що се отнася до парфюми, трябва малко повече да ми вярва Simple Smile (Това съвсем не означава, че се имам за голям спец и последна инстанция, просто доста са ми минали през ръцете.) Сега е безкрайно разочарован, че като се напръска с въпросното менте не мирише на нищо. Лошото е че още не мога да го убедя да го изхвърли...
А по-лошото е, че от уж "изпитани" сайтове  с претенции съм получавала подобни оцветени водички. Но там не оставям да мине от мен, връщам и си търся правата до дупка.

# 192
  • София
Имам A*man металния вариант/златен Simple Smile/, както и 4 негови версии - всичките са ми от нета/различни сайтове/, като цената с едно изключение, винаги е била около 100-120лв.

Lunen_sun - дано експеримента даде нужния урок. Аз имах същата случка с приятелка, хем коментирахме, хем й пратих сайтове, хем й казах да внимава и не се изкушава и... накрая все  пак успя да си купи менте.

# 193
Между другото, да вметна. Всеки с професията си. Правя Травертино, с бял Теракол, българско производство. Няма разлика от оригинала. Дори е по здраво и качествено, но си е ментак, десет пъти по - евтино. Вземам, колкото си е оригиналната италЯнска мазилка, нямам оплакване, или рекламация до сега. Ееее Shocked. Като ми вземат парите, поне да си струва, мисля Mr. Green

# 194
Имам A*man металния вариант/златен Simple Smile/, както и 4 негови версии - всичките са ми от нета/различни сайтове/, като цената с едно изключение, винаги е била около 100-120лв.
Това е нормална цена за Mugler от сайт. Между другото от всички популярни марки тази има най-много защити срещу ментета поради проверката на уникален код, който е различен за всяка произведена бутилка. Може да се въведе тук: http://int.circle.mugler.com/#/login
Ако изпише за нов продукт, че кодът е вече ползван или не съществува, значи е менте.
Дубайците може да са задобрили в ментосването, но едва ли са станали хакери и знаят всички неизползвани кодове на Mugler Circle програмата.

Общи условия

Активация на акаунт