Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 207 894
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Starrydream, и от мен няколко бюджетни любимеца.
Midnight in Paris Van Cleef & Arpels
Karl Lagerfeld for Him
Mont Blanc Emblem
HM Hanae Mori for men
На първите три има мостри в Енцо. Peace

# 376
Влизам с въпрос за един сайт, че през търсачката на форума нищо не откривам.
Някой поръчвал ли е от тук:
http://www.testeri-bg.com/  Thinking
Гледам, че имат и физически обект, но пък това не пречи да са ментета. Имат някакви разпродажби на тестери и се изкушавам за една Olympia... Embarassed

# 377
Гледам, че имат и физически обект, но пък това не пречи да са ментета. Имат някакви разпродажби на тестери и се изкушавам за една Olympia... Embarassed

Не съм поръчвал, но щом имат физически, ако не си мързелива, отиваш. Условието е да познаваш аромата, шишето и детайлите.

# 378
  • София
FragranceFanatic - то хубаво да иде Emerald_eyes до склада им, ама той в Лом  Mr. Green
Така, че ако не й е от региона, се обезсмисля цялата идея. Този сайт не ми изглежда съвсем наред. Не съм пазарувал от там, но имам усещането, че нещо не им е читава работата. Просто лично мнение - странно ми е, защото тестер на Olympea, общо взето циркулира между 100-130лв и изведнъж - там 67лв?
Emerald_eyes - Моя съвет е, по-добре изчакай и  си я вземи, когато си убедена на нормална он-лайна цена някъде около 120лв, вместо да рискуваш с този сайт от Лом.

# 379
Доста път ще бия, за да стигна до физическият им магазин. Оригинален парфюм 80мл в опаковка ще си купя с парите за бензина.  Laughing
И аз на цената се зачудих... първо помислих, че става въпрос за чистене на стари бройки (не знам от кога е парфюмът). После в pazaruvaj видях, че от доста време най-ниската цена за продуктът е именно около 67лв. Което ме навежда на мисълта, че ще да е все от тях и все на "промоция". Thinking
Сигурно от другаде ще потърся, но пък трябваше да питам за всеки случай. Mr. Green

# 380
  • София
Категорично са фалшиви  Peace

# 381
Приятели, набързо драснах одеве два реда в обедните почивки. Не съм гледал в детайли сайта. Ясно щом е в Лом.
Не ми вдъхва и на мен доверие. Помня преди години се мяркаха пак питания за него.
Минах одеве през Прити шит да пробвам новия Диор спорт 2017 - няма го гадния ирис и пудра, но не ми допадна. За сметка на това Ch Men Prive мисля да добавя към етажерката Wink, както и Том Форд Noir Extreme за по-хладно време Simple Smile Sunglasses Mr. Green Crazy.
Пробвах Коко Мадмоазел, разбира се на хартишка Mr. Green, еми тоалетната вода повече ми допадна от EDP-то, не вярвам да е от времето, просто е по-свеж и плодов Blush.
По-натам ще е идеален подарък, за който заслужава Wink.

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 17:56 от FragranceFanatic

# 382
Мадмоазелата  ЕДТ си взех от летище и не я усещам. Дали защото съм свикнала с ЕДП, но ЕДТ ми изветрява за нула време. Това по повод на трайността и ментетата. Не е менте със сигурност, просто не държи много. Добре че взех 5-ица, бързо ще я изпръскам.

# 383
  • София
Мадмоазелата  ЕДТ си взех от летище и не я усещам. Дали защото съм свикнала с ЕДП, но ЕДТ ми изветрява за нула време. Това по повод на трайността и ментетата. Не е менте със сигурност, просто не държи много. Добре че взех 5-ица, бързо ще я изпръскам.
Тези, студените дни носих edp и с 3 пръскания я усещам по цял ден.Не помня нищо от edt, не съм го тествала скоро, всъщност каква е разликата?EDP е изключително женствена, изразителна, богата композиция, при това с развитие - не като по-новите аромати 30-40 минути и директно базата, а промяна с часове.
Между другото, за любителите на Шанел е изгодно да пазаруват от безмитните магазини и летищата от най-големите разфасовки, защото цената е като на 100-ца в магазина.Моята Мадмоазела edp е от безмитния на Кулата-Промахон и е оригинална, поне за мен Simple Smile.

# 384
Много е голяма разликата между Едп и Едт на КМ Шанел. Два различни парфюма са. Peace
Харесвам много повиче ЕДП, защото е по- плътна, по- сладка и всесезонна. Едт е по- остра и цветна, няма ванилия в нея и е по- звънлива. Тя е страшно подходяща за топло време, когато ЕДП натежава.

# 385
  • София
Много е голяма разликата между Едп и Едт на КМ Шанел. Два различни парфюма са. Peace
Харесвам много повиче ЕДП, защото е по- плътна, по- сладка и всесезонна. Едт е по- остра и цветна, няма ванилия в нея и е по- звънлива. Тя е страшно подходяща за топло време, когато ЕДП натежава.

Благодаря!
Базата на edp-то е повече от вълшебна, въобще този парфюм е майсторско изпълнение и бих казала вечна класика.Ще взема да намина през Сефора като стане по-топло да си припомня edt.

# 386
И за мен е вечна класика КМ. Heart Eyes

# 387
  • София
Днес получих мостра 5 мл на DSquared She Wood Crystal Creek и мини 5 мл DKNY Pure Verbena от parfumi-shop.
Никога до момента не съм попадала на такива потресаващи ментета. Бистри аромати, които изчезват 30 сек. след апликация. Нямат нито характер, нито сила, просто вода. Даже няма да пускам рекламация за 20 лв. Директно ги изхвърлих. Първа и последна поръчка оттам.

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 12:04 от Rafiqa

# 388
  • София
Днес получих мостра 5 мл на DSquared She Wood Crystal Creek и мини 5 мл DKNY Pure Verbena от http://www.parfum-bg.com.
Никога до момента не съм попадала на такива потресаващи ментета. Бистри аромати, които изчезват 30 сек. след апликация. Нямат нито характер, нито сила, просто вода. Даже няма да пускам рекламация за 20 лв. Директно ги изхвърлих. Първа и последна поръчка оттам.
Че откога parfum-bg предлагат мостри?? Shocked

# 389
  • София
Извинявам се, сайтът, от който е поръчката, е parfumi-shop.
Коригирах и в публикацията си.

Общи условия

Активация на акаунт