Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 204 626
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте. Някой да е пазарувал от testeri-bg.com или lePARFUM.BG ?

# 646
Tamar, попитай в парфюмната тема за отзиви за Меджика. Тук не е мястото. Ще ти кажат момичетата какво смятат. Ахо харесваш пудрено- сладоледени виолетки, не като пудра грим за лице, ще ти хареса, иначе без проба, недей. Ще ти кажа моето мнение в другата тема.

# 647
Благодаря ви много за съветите.Ще потърся за проба Flowers Hibiscus

# 648
  • София

Не знам откъде си, но парфюмът го има в БЗ и Дъглас.Ако не е изложен при другите Герлени, тестера е прибран и трябва да помолиш да ти го дадат за проба - мисля никъде няма да ти откажат, защото аз така помолих миналата седмица. bouquet
Позволих си да изразя своето мнение в тази тема, защото конкретно беше запитано за парфюм от сайт, а не за конкретен аромат.Не мисля, че това е нарушение на правилата на форума.
  bouquet

Последна редакция: вт, 21 ное 2017, 10:08 от bubanka

# 649
Благодаря за съвета HeartFlowers Hibiscus

# 650
Tamar, попитай в парфюмната тема за отзиви за Меджика. Тук не е мястото. Ще ти кажат момичетата какво смятат. Ахо харесваш пудрено- сладоледени виолетки, не като пудра грим за лице, ще ти хареса, иначе без проба, недей. Ще ти кажа моето мнение в другата тема.

Аз съм тази,която се отклоних,за което се  извинявам!:hibiscus:

# 651
  • София
Бихте ли казали - поръчката от feelunique на митница ли идва?

# 652
# 653
  • София
А къде? И как - с куриер, в пощата?

# 654
  • Бургас
Задължително потърси,аз никак не харесвам този парфюм,супер особен и странен ми е.

# 655
  • София
Здравейте. Някой да е пазарувал от testeri-bg.com или lePARFUM.BG ?

От първия недей.
За втория нищо не мога да кажа.

# 656
  • София

В пощата. Peace

# 657
  • София
Благодаря, veka Flowers Hibiscus

# 658
  • Sofia
Парфюми, доколкото знам, не могат да се поръчват директно до България. С оглед на това, в коя тема е зададен въпросът, предполагам, че именно парфюми са желаните стоки за покупка, затова и правя уточнението.

Поне така беше преди време. Ако има някаква промяна последната година-две, е възможно и вече да ship-ват дотук.

# 659
  • София
Парфюми, доколкото знам, не могат да се поръчват директно до България. С оглед на това, в коя тема е зададен въпросът, предполагам, че именно парфюми са желаните стоки за покупка, затова и правя уточнението.

Поне така беше преди време. Ако има някаква промяна последната година-две, е възможно и вече да ship-ват дотук.
Да, точно това имах предвид - дали доставят парфюми директно, или трябва да се ползва доставчик. В темата за чуждестранните парфюмни и козметични сайтове гледах този сред сайтовете с директна доставка май Rolling Eyes Уф, щеше ми се да поръчам парфюм и да знам, че ще дойде сравнително бързо, без митница, в пощата.

Общи условия

Активация на акаунт