Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 204 579
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте! Някой скоро поръчвал ли е от Ивис, защото си харесах един парфюм, който в другите сайтове е изчерпан. Но въпросът ми е да се доверя ли на Ивис?

# 676
В ензо нали парфюмите бяха оригинални? Там Calvin Klein in2u е 35лв, а в бюти зон 90..  Да им се доверя ли?

За еднакви милилитри ли става въпрос? Тестер или редовен парфюм? В Енцо в момента има много изгодни оферти, чак ръцете ме сърбят. Аз лично съм поръчвала оттам поне 6 парфюма досега, отделно една камара мостри, и разочарования не съм имала.

Еее, винаги има първи път, както се казва!Днес си получих поръчката от енцо Градината на мосю Ли, на Ерме дето е уж на промоция 50мл и какво да кажа - пълно разочарование 😤😤😤! Първо парфюмът беше преопакован, личеше по хлабавия целофан, кутийката отвътре с обелен картон и не на последно място беше пръскано от шишето- нямаше празен ход на помпичката.Та такааа сто лева за съмнителен продукт.За самия парфюм - не го познавам детайлно, за да кажа дали са ми пробутали върнат парфюм или откровен ментак. Иначе пазарувам от енцо от 4-5 години, имала съм съмнения понякога, но не и такова разочарование.Бай, бай, енцо!

# 677
  • Пловдив
Можеш да го върнеш щом имаш съмнения. Поне с Енцо мисля, че няма проблеми с връщането. Все пак сумата не е малка.

# 678
Можеш да го върнеш щом имаш съмнения. Поне с Енцо мисля, че няма проблеми с връщането. Все пак сумата не е малка.

Разопакован и пробван?

# 679
  • София

Разопакован и пробван?

Абсолютно! Че иначе как ще разбереш, че искаш  да го върнеш👍

# 680
В случай, че продуктът е бил употребяван, не може да се извърши отказ от сключен договор.

Ето заради тази вратичка за тях не ми се занимава.(Което си е мой проблем наистина 😂)

# 681
В случай, че продуктът е бил употребяван, не може да се извърши отказ от сключен договор.

Ето заради тази вратичка за тях не ми се занимава.(Което си е мой проблем наистина 😂)

Лятото върнах разопакован крем за тяло, без проблем ми върнаха парите. 100 лева не са малко пари, вземи си ги.

# 682
В ензо нали парфюмите бяха оригинални? Там Calvin Klein in2u е 35лв, а в бюти зон 90..  Да им се доверя ли?

За еднакви милилитри ли става въпрос? Тестер или редовен парфюм? В Енцо в момента има много изгодни оферти, чак ръцете ме сърбят. Аз лично съм поръчвала оттам поне 6 парфюма досега, отделно една камара мостри, и разочарования не съм имала.

Еее, винаги има първи път, както се казва!Днес си получих поръчката от енцо Градината на мосю Ли, на Ерме дето е уж на промоция 50мл и какво да кажа - пълно разочарование 😤😤😤! Първо парфюмът беше преопакован, личеше по хлабавия целофан, кутийката отвътре с обелен картон и не на последно място беше пръскано от шишето- нямаше празен ход на помпичката.Та такааа сто лева за съмнителен продукт.За самия парфюм - не го познавам детайлно, за да кажа дали са ми пробутали върнат парфюм или откровен ментак. Иначе пазарувам от енцо от 4-5 години, имала съм съмнения понякога, но не и такова разочарование.Бай, бай, енцо!
И аз съм учудена, честно казано, при това е популярен и търсен аромат. Върнете им го. Тъпкано. Wink
Моя приятелка така върна едно отворено Chloe Chloe на парфюми-бг, без проблеми, защото имаше сериозни причини да се усъмни, че е от дефектна партида.

# 683
  • Пловдив
Те имат секция за парфюми с непълно съдържание, спокойно ще си го продадат там. Изобщо не се колебай, връщай им го.

# 684
  • До сърцето...
И аз се присъединявам към съветващитеда го върнете. Аз съм връщала, няма проблеми, коректни са.

# 685
Някой има ли впечатления за този сайт www.elfragrance.bg? Не намерих в темата отзиви, а в сайта има парфюм, на който ме устройва цената.

# 686
  • София
Някой има ли впечатления за този сайт www.elfragrance.bg? Не намерих в темата отзиви, а в сайта има парфюм, на който ме устройва цената.

В по-предишни теми някой бе писал, че са ОК, мисля, че и шоурум имали.
Може да им звъннете по телефона даден на сайта и да уточните това за шоурума.

# 687
  • от един красив град
Включвам се и аз за L'Instant Magic Guerlain, понеже миналата седмица си го поръчах ( на сляпо ) от Ензо. Като видях, че го има наличен и изобщо не се замислих, чела съм доста коментари за него и нямах съмнение, че ще ми хареса. Аз не мога да кажа на 100% дали е читав, не познавам оригинала, но изглежда наред, кода е 7Q01 - произведен март 2017г.
Това което ми направи впечатление, е че на кутията в долния ляв ъгъл, има написано нещо с букви като на Дубайски ( в смисъл като тяхната азбука)  , та веднага ме жегна дали не е Дубайско менте.
Като аромат е страхотен и наистина много ми хареса, не е особено траен, пък и не мисля, че сезона му е сега. Уникален парфюм обаче, от много време не ми харесвал така аромат от първия път.

# 688
А, как не е траен? И двете версии не се махат и след душ. Точно сега им е сезонът, дори сняг иска ЕДП. Двете версии са доста различни.

# 689
  • от един красив град
А, как не е траен? И двете версии не се махат и след душ. Точно сега им е сезонът, дори сняг иска ЕДП. Двете версии са доста различни.
Ами за мен е нетраен, но на моята кожа трудно се задържа нещо повече от 3, 4 часа. Блазе им на тези, които нямат този проблем. Аз подновявам постоянно. А Меджика специално ми е толкова нежен, лек и ефирен, че се учудих, когато прочетох от съфорумка, че я задушил в мола. Само ако знаете, колко много си пръскам и изобщо не ме задушава. Като усещане мога да го оприлича на Ланком Миръкъл. Това е лично мое усещане, разбира се. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт