"Красиви мелодии за деца" – музика за деца и родители заедно

• 14 023
  • 76
  •   1
Отговори
# 30
  • При децата ми
Децата ми харесват Михаела Филева, Павел Колев, Венци Венц (не знам дали така се пише) и други, ама сега не мога да се сетя. Харесват много едно русо момче, от един филм по "Дисни ченъл", обаче все му забравям името. Laughing

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 14:07 от Hrispa76

# 31
Дъщеря ми харесва Джъстин Бийбър, One Direction, Михаела Филева, Михаела Маринова. Криско и Графа също са сред любимците й.  Hug

# 32
Малкият ми син харесва това
Патешки танц -
Скрит текст:

# 33
Моята дъщеря няма точно определен любим изпълнител, но харесва Шакира, Риана  и други популярни изпълнители, като стил много харесва R&B и Soul Simple Smile

# 34
Дъщеря ми много харесва Крисия и много обича песента и "Детска планета".

# 35
  • в огледалото на живота
Katy Perry e една от любимите изпълнителки на дъщеря ми(на 7г.)
Освен,че и акомпанира солово се включа и с танци.
Голяма веселба настава в къщи  Heart Eyes

# 36
И малкия ми син е фен на Криско.

# 37
Пускам му класически рок,заслушва се на Стинг и Сантана също.В къщи сме фенове на по-тежката музика,но мисля,че е още много малък,за да му пускам метъл Simple Smile

# 38
  • София
Често се сменят любимите изпълнители, в момента- Криско и Искрата.

# 39
Дъщеря ми, като мен, харесва много Енрике Иглесиас.

# 40
Тъй като харесвам Лили Иванова , и я слушах по време на бременността, мелодиите са познати на сина ми още след раждането. Сега е на 2, и също й се възхищава Simple Smile

# 41
Детето ми наскоро откри детските песнички и е очарован, както и от народната музика, но за любим изпълнител му е рано, май! Simple Smile

# 42
  • София
Синът ми като малък обичаше италианска музика. Нямам представа защо Simple Smile
Заспиваше на песните от албум на "Rockabye Baby!".
Сега ми пуска Manowar, Rammstein, Любе или Ленинград с думите "това нали ти харесваше".
Не мисля че има любим изпълнител/състав.

Каката беше луд фен на Rammstein. Сега вече слуша поп. Като си хареса песен е в състояние да я пусне 10 пъти подред. На нея това ѝ харесва, а мен ме подлудява.

# 43
Крисия , Бон Бон.

# 44
Любим изпълнител все още нямаме ,но много харесва всякакви детски песнички  Blush

Общи условия

Активация на акаунт