Ин витро в Истанбул - тема 20

• 96 311
  • 716
  •   1
Отговори
# 645
Момичета,
Бихте ли коментирали и моите резултати bouquet
http://prikachi.com/images/404/9021404p.jpg

Елинорче, ти си имаш мутация в 5 лайден, на което в Турция обръщат внимание. Не се притеснявай, предполагам, че ще ти изпишат терапия. Тук отиди на консултация с Паскалева все пак.
Аз говорех за мутации, които са ниско рискови и никой не отразява, до момента, в който не станат поредица от аборти или има липса на забременяване. Стискам ти палци скоро да се похвалиш с успех. Mr. Green
Герда,  Heart Eyes

# 646
По този повод отворих едно специализирано издание, медицинско, видях , че при пациентки без мутации тромбофилия, но с аборти не се препоръчва прилагането на нискомолекулярен хепарин.

И обясняваха при коя мутация какво е по доброто назначение и каква е превантивната доза и лечебната доза и определяха високорискови, ниско рискови.

# 647
По този повод отворих едно специализирано издание, медицинско, видях , че при пациентки без мутации тромбофилия, но с аборти не се препоръчва прилагането на нискомолекулярен хепарин.

И обясняваха при коя мутация какво е по доброто назначение и каква е превантивната доза и лечебната доза и определяха високорискови, ниско рискови.

Герда, това е много интересно - ще ми го пратиш ли на лични?

# 648

Оооо Герда и аз го искам, точно по темата е и би било много полезно.

# 649
Пиша от телефона.Дънди да ти ги прати, ако може.
Ако на някой са му нужни да ги пусне и в темата.

# 650
Герда, вече й ги пуснах. Hug Ако още някой се интересува ще ги пусна и в темата.

# 651
Може ли и на мен? Благодаря  bouquet

# 652
  • София
Моля пуснете ги в темата.

# 653
# 654
Момичета,
Бихте ли коментирали и моите резултати bouquet
http://prikachi.com/images/404/9021404p.jpg

Елинорче, ти си имаш мутация в 5 лайден, на което в Турция обръщат внимание. Не се притеснявай, предполагам, че ще ти изпишат терапия. Тук отиди на консултация с Паскалева все пак.
Аз говорех за мутации, които са ниско рискови и никой не отразява, до момента, в който не станат поредица от аборти или има липса на забременяване. Стискам ти палци скоро да се похвалиш с успех. Mr. Green
Герда,  Heart Eyes

Сладурска, за 6г имам едно спонтанно забременяване завършило с мисед в 12 гс.

Посещавам Доц Русев и той ми обясни, че ще се боцкам през цялата бременност. Също ме увери, че не тромбофилия е виновницата за нещадтието ми, аз обаче съм сигурна, че е това.  И според мен отново тромбофилия е виновна за трудното ми забременяване, имам и пкя. Хубавото е, че що ходе още съм на прилична възраст. За сега пия аспинин протект през ден.
Бях на преглед, както казах при доцентка от Бахчеджи, Турция, Дамата също ми обясни,че ще трябва да поставям инжекции, когато му дойде време. Пожелава на всички мили Момичета 2017г да е нашата година!

# 655
Елионорче, стискам ти палци и ще. Heart Eyes Mr. Green Много сме при Русев - явно. Mr. Green

# 656
Елионорче, стискам ти палци и ще. Heart Eyes Mr. Green Много сме при Русев - явно. Mr. Green

Дай Боже, Сладурска! И аз ти стискам палчета😘

# 657
Успех момичета Peace и аз се доверих на Доц.Русев(преди трансфера даже имах вливка на Имуноглобулин и Интралипид, бях болна и с проблемен синузит но преборих) и сега си бременея. Много се ангажира този доктор и му липсва комерсиалността на някои бг лекари....Да е жив и здрав!

# 658
  • София
Успех момичета Peace и аз се доверих на Доц.Русев(преди трансфера даже имах вливка на Имуноглобулин и Интралипид, бях болна и с проблемен синузит но преборих) и сега си бременея. Много се ангажира този доктор и му липсва комерсиалността на някои бг лекари....Да е жив и здрав!

Марианка, интралипида и имуноглобулина заедно ли ги влиза или през интервал някакъв?
Мерси Hug

# 659
Буена, имуноглобулина си го влях по време на стимулациите (за нещастие тогава ми се възпали синузита, но нямаше как да спрем, та мисля че ми помогна). Ефекта е от 6м. до 1 г.
Интралипида- аз лично го влях един ден преди пункцията. Трябва да е в дена на пункцията или най-късно на следващият ден за да има действие на самият трансфер. Peace

Общи условия

Активация на акаунт