Пазаруване от Amazon - тема №58

• 93 982
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
По въпроса за кленовия сирп, мисля че може да се вкл в доста здравословни десерти вместо мед, захар...още не съм пробвала но съм му навита и аз  Peace

За бонбоните - ако поръчвате сега, не е ли рисковано дали няма да ги доставят докато превозвачите почиват, или те само с курсовете за тази година приключват тази седмица  Praynig  Praynig newsm78

# 556
До три кутии ми даваше 1 лира отстъпка, на 4 и нагоре - 3.90. Само че трябва да "използвате" ваучера.
От къде да видя ваучера и до България мога ли да ги пусна бонбоните?

Само с превозвач. Сложи в кошницата - и трябва да ти изпише colected voucher, натискаш го и това е.

# 557
  • Бургас
За кленовия сироп препоръчвам така наречените Брюкселски вафли. Купих си тази преса и съм много доволна. Със сменяеми плочи е и сега съм намислила да си купя още от някои от видовете. Мият се в съдомиялната, а също и сандвичите стават перфектни. В комплекта дойде с 2 вида плочи и сътветните рецепти. Имаше  и на български рецепти, а я купхиме от немския амазон.

https://www.amazon.de/Tefal-SW852D-Collection-Multifunktionsger% … ords=tefal+waffel

# 558
  • Димитровград
Може ли линк към така коментираните бонбони Embarassed,че и ние да се подсладим. bouquet bouquet bouquet

# 559
# 560
До три кутии ми даваше 1 лира отстъпка, на 4 и нагоре - 3.90. Само че трябва да "използвате" ваучера.
Ok, дадох отметка на ваучера, но не мога да ги сложа в коша иска да се абонирам за Прайм  Praynig

# 561
  • Luxemburg
Роси, сподели рецепта за вафлите. Аз пробвах сигурно 5-6  и все не ми стават хрупкави.
Относно пресата, при мен наскоро имаше в Лидл преса със сменяеми плочи и бе около 40-50€ С 4 вида плочи. Възможно е да я пуснат и в БГ, че често се дублират стоките и кампаниите.

Аз съм в издирване на детски престилки (може и с шапки) за готвене. Ще правя РД на 5г госпожица и трябва да намеря по възможност от плат и да не са скъпи. Най-евтино намерих сет по 5£ ама са ми скъпи, а и доставка като сложа, стана над 100€. Ще ми трябват около 12бр. Който може да помогне ще съм страшно благодарна. Сайта няма значение, времето също, че РД е след 2м.

# 562
  • Sofia
Аз съм в издирване на детски престилки (може и с шапки) за готвене. Ще правя РД на 5г госпожица и трябва да намеря по възможност от плат и да не са скъпи. Най-евтино намерих сет по 5£ ама са ми скъпи, а и доставка като сложа, стана над 100€. Ще ми трябват около 12бр. Който може да помогне ще съм страшно благодарна. Сайта няма значение, времето също, че РД е след 2м.

Погледни в ebay

# 563
Ok, дадох отметка на ваучера, но не мога да ги сложа в коша иска да се абонирам за Прайм  Praynig

Аз съм с Прайм.

# 564
тоест условието е да сме с активиран прайм?!
от колко време ги искам тези бонбони, искам да поръчам повече бройки от малкия варриант за почерпка/подаръци дали ще стане в една поръчка и ще мога ли да се възползвам? мерси много предварително, че ми е доста трудно все още с амазоните  Embarassed
мисля че в немския бях активирала безплатния пробен прайм, той нали няма общо с английския ?
 тзhttps://www.amazon.co.uk/Celebrations-276202-Carton-380-g/dp/B015J4P8KS/ref=pd_rhf_dp_p_img_1?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=8SA21TVTS9DWEPKVABRB тези

# 565
Днес получих няколко нещица.Simple Smile
Много съм доволна от тази кутия за хляб. Най-обикновена кутия, но ми е много симпатична и най-вече размера и е колкото ми трябва. Че много рових и все едни големи ми се струваха повечето.
От тази щуротия също съм много доволна. Отдавна я заглеждах, че все се чудя де да сложа капака на тенджерата като я отворя докато готвя.Simple Smile стабилно е, пробвах го.
Дъщеря ми си поиска тази готварска книга и шапка Laughing Сега няма оправдание да не сготви нещо по различно от суши - каквото аз не ям по никакъв начин.Simple Smile
За мене си получих кленов сироп , умирам за него.
И за сина ми този тример, дано му хареса и да върши работа.

За кутиите с бонбони ... при мен дава отстъпка от купона само 1 лира, без значение колко кутии слагам. Thinking Сигурни ли сте, че дава отстъпка и при по-голямо количество?
Аз получих миналата седмица от тях но бих поръчала още ...

Мухлясва ли хляба в такава кутия? Отдавна искам да купя, но все чета такива коментари.

Сега ще ви разясня за бонбоните:
- трябва да имате прайм - amazon pantry е услуга само за прайм
- цената на 1 кутия pantry е 2,99 (приемете го все едно цена на доставка), обаче всеки месец има определени артикули, от които ако купиш 4 общо не плащаш тези 2,99. Кутията с бонбоните е именно сред тези артикули до края на декември - добавяш 4бр и ти слага -2,99
- пишеш в търсачката "vouchers", избираш "visit amazon vouchers store" - намира се най-отгоре преди резултатите. Там има ваучер, който намаля 25%от първата кутия с бонбони - или 1паунд. Трябва да дадете "collect voucher".
Така финално за 4кутии на стойност 16паунда +2,99доставка ви вади 2,99 и 1паунд от ваучера и финалната сума за плащане е 15паунда.

Междудругото с ваучерите има кутии ариел гел капсули, таблетки за съдомиялна и др Simple Smile

# 566
Kisses{P}, много ми помогна за разяснението за бонбоните. Аз все още не съм направила първата си поръчка. Може ли примерно да се комбинират 2 кутии бонбони и две кутии таблетки за съдомиялна и така да ми приспадне 2.99£, като станат 4 броя общо? С Прайм като съм член, как е по-изгодно за доставка-директно до Бг или чрез посредник?

# 567
  • гр. София
Kisses{P}, много ми помогна за разяснението за бонбоните. Аз все още не съм направила първата си поръчка. Може ли примерно да се комбинират 2 кутии бонбони и две кутии таблетки за съдомиялна и така да ми приспадне 2.99£, като станат 4 броя общо? С Прайм като съм член, как е по-изгодно за доставка-директно до Бг или чрез посредник?
Не съм Kisses, но съм сигурна че могат да се комбинират нещата. Доставката по-добре през посредник.  Peace

# 568
Simple Smile Истината е, че си го попийвам  Blush като ми се дояде нещо сладичко. И за палачинки ако остане  Laughing.
Досега от тук все малки бутилки съм си купувала, 250мл и то доникъде ... .
Обаче съм яла бисквити с кленов сироп и ще потърся рецепта тези дни.
А на каква цена го взе?

# 569
Kisses{P} много благодаря за подробното разяснение  Hug  bouquet
 стана ми доста по-ясно, само да не се набутам с прайма  Money Praynig
аз от големите кутии бонбони искам по-малко от4 кутии, ама пък като са на далавера май ще си напазарувам  Thinking  Crazy искам и други неща разни шампоанчета и може и таблетки или течен прах, и др козметични... Дали ако са в отделни поръчки ще е по-изгодно  newsm78 или не пречи да са в една обща  Tired
сигурно докато финализирам поръчката ще питам поне още веднъж  Embarassed
похвалете някой продукт за коса - шампоан, маска? тези Radox как са?

Общи условия

Активация на акаунт