Пазаруване от Amazon - тема №58

• 94 039
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Момичета, търся да купя лазерен принтер ЦВЕТЕН. Дали може да се намери из Амазонските сайтове или е по-добре да си го купя от тук? Някой поръчвал ли е?
И аз съм със същото питане , но за черно бял!
И да споделя , имам цветен и никога повече няма да си купя такъв.

# 316

Сподели защо не си доволна моля те. За лазерен цветен ли говорим, защото ако е мастиленоструен разбирам. И аз имах такъв и е пълен боклук. Дюзите като се запушат и се хвърля целия принтер

# 317
  • Пловдив
Аз още си чакам епилатора... Rolling Eyes ни вест,ни кост.
Провери в пощата,ако е без проследяване.
Чакам уж известие... Rolling Eyes пише предпол.дата 19,12.

# 318
  • sofia
Здравейте, имам въпрос. Мога ли да прехвърля суми (ваучери за подаръци от приятели), примерно от amazon.com или amazon.it към amazon.de? Дано ме разбрахте, ще се радвам да ми отговорите  bouquet

# 319
  • София
Момичета, търся да купя лазерен принтер ЦВЕТЕН. Дали може да се намери из Амазонските сайтове или е по-добре да си го купя от тук? Някой поръчвал ли е?
И аз съм със същото питане , но за черно бял!
Принтера ми е мастиленоструен , такъв боклук втори няма.
За лазарния цветен принтер нямам информация, но при думата цветен настръхвам.
Ако има запознати да предложат добър , лазерен , цветен принтер ще съм много благодарна! bouquet bouquet bouquet

# 320
Здравейте, имам въпрос. Мога ли да прехвърля суми (ваучери за подаръци от приятели), примерно от amazon.com или amazon.it към amazon.de? Дано ме разбрахте, ще се радвам да ми отговорите  bouquet
Не може .

# 321
И мен ме интересува тази тема и тъкмо щях да почна да ровя. Искам да купя gift card , която да се използва в испанския Амазон ( не във випа) , но испанския лекинко не го владея  Mr. Green и се чудех дали да не я купя през английския или немския. Ако не става ще ми е голям проблем Sad.

# 322
  • Luxemburg
Според вас дали кафевите якета ще си отиват с черни ботуши(най-вече тъмно кафявото) https://www.amazon.de/dp/B01HIIDZ9O/ref=twister_B01HIIDXVO?_enco … p;th=1&psc=1? Харесах си това яке още от ЧП и сега е на цена 93.5€  До вчера бешена99€. По ЧП пак бешеоколо тази цена. Но се притеснявам, че всичките ми ботуши са черни, и да не се бият много. За обувките е долу горе същото. Имам един чифт кафеви само. А почти всички якета и палта са ми черни и леко ми писва вече.

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 14:33 от ronicat

# 323
Здравейте, моля за помощ: вчера пуснах в немския амазон една видеокамера. Днес тя вече пътува към ГабиЕли, но се оказва, че искам да я върна. Има ли вариант ГабиЕли да извършат връщането , или това трябва да стане след като я приема аз тук, в България. И още нещо -  варианти за връщане виждам три: Хермес, DHL  или  Hermes Pickup . Кой вариант следва да избера, ако ще връщам с ... български пощи, примерно? Извинете ме за лаишките въпроси, но за първи път ми се налага да връщам поръчка и процесът не ми е ясен. Страхувам се да не объркам нещо...

# 324
И мен ме интересува тази тема и тъкмо щях да почна да ровя. Искам да купя gift card , която да се използва в испанския Амазон ( не във випа) , но испанския лекинко не го владея  Mr. Green и се чудех дали да не я купя през английския или немския. Ако не става ще ми е голям проблем Sad.
Купуването не е трудно, но трябва да си в амазона за който ще е гифт картата

# 325
  • София
Здравейте, моля за помощ: вчера пуснах в немския амазон една видеокамера. Днес тя вече пътува към ГабиЕли, но се оказва, че искам да я върна. Има ли вариант ГабиЕли да извършат връщането , или това трябва да стане след като я приема аз тук, в България. И още нещо -  варианти за връщане виждам три: Хермес, DHL  или  Hermes Pickup . Кой вариант следва да избера, ако ще връщам с ... български пощи, примерно? Извинете ме за лаишките въпроси, но за първи път ми се налага да връщам поръчка и процесът не ми е ясен. Страхувам се да не объркам нещо...

Габиели дали не може да откажат пратката?
Ако не, Амазон ще ти изпратят адреса за връщане, етикет за връщане от България не могат да генерират. Български пощи май не приемаха устройства с батерии, така че ще трябва друг куриер.

# 326
писах на ГабиЕли. То май това е единствения вариант, защото Амазон генерират етикет от адреса на Габи Ели. Ужасно объркана история, дано някой от вас се е сблъсквал с подобен казус и ми помогне с инфо.  Засега ще чакам и ще се надявам Габи Ели да ми съдействат.

# 327
Скрит текст:
pastir, изкуствени са....... Peace

Да ама са мустанг а и какво като са изкувствена? Да не би прада да са естествена? Може ли някой да ми изброи положителните качества на естествената спрямо изкуствената?

Е какво като са Мустанг? Аз пък съм на мнение, че е по-важно да са удобни, отколкото маркови или модерни. Много модерни неща не ми харесват. Няма да облека или обуя нещо само защото е модерно или марково, а в същото време да не ми харесва или да не ми е удобно. Това, разбира се, е мое мнение. Не се засягай!  Peace

Да и за това просто подминаваш и не си натрапваш мнението - най-малкото трябва да уважиш факта, че си правя труда да поствам линкове, а и със сигурност има дами на които стила им допада. Да не говорим че явно нито си носила, нито си виждала истински мустанг, но това е съвсем друга тема.

Съжалявам, но не разбирам защо се засягаш и подскачаш newsm78 - Mustang съвсем не са елитна марка, а пък специално колекциите им с дамски обувки, освен че са основно синтетика и като дизайн са вече доста ретро и са леко неприемливи в общия случай.  Wink   Единственото им качество е, че са евтини, но това не е достатъчно ... поне за мен. S Oliver и Еспри са марки от същия клас т.е. средна работа, но обувките им са много по-добри.  Peace
Скрит текст:
бтв. Естествената кожа има доста предимства пред изкуствената - продуктите изработени от такава са по-красиви, по-здрави, не предизвикват алергични реакции и затова са предпочитани и оправдано по-скъпи. Знам, че има изключения, но това касае най-вече спортните обувки, за които се изработват специални синтетични материали - Мустанга не са от тях Peace
В тази връзка да споделя, че получих тези http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B01BLJDUGE&cAsin=B00WWM09KU&fc=1  - описанието е подвеждащо - естествена кожа са само отвътре, отвън е доста сполучлива имитация на велур и са с доста силна миризма на някакъв химикал, която не знам дали ще изчезне Thinking. Иначе са приятни на вид и удобни, може би една идея умалени. Пратих мейл, че продават обувки с грешно описание и подвеждат купувачите - не знам дали ще ме отразят.

Според вас дали кафевите якета ще си отиват с черни ботуши(най-вече тъмно кафявото) https://www.amazon.de/dp/B01HIIDZ9O/ref=twister_B01HIIDXVO?_enco … p;th=1&psc=1? Харесах си това яке още от ЧП и сега е на цена 93.5€  До вчера бешена99€. По ЧП пак бешеоколо тази цена. Но се притеснявам, че всичките ми ботуши са черни, и да не се бият много. За обувките е долу горе същото. Имам един чифт кафеви само. А почти всички якета и палта са ми черни и леко ми писва вече.

Аз харесвам черно-кафяви съчетания - не знам дали още са модерни,  но са ми много приятни за окото
https://www.pinterest.com/search/pins/?rs=ac&len=2&q=bla … mp;term_meta[]=black%7Cautocomplete%7C2&term_meta[]=brown%7Cautocomplete%7C2&term_meta[]=outfit%7Cautocomplete%7C2

Ето това кафяво якенце http://es.buyvip.com/#page=d&dept=women&asin=B01MG7MZKG& … f=qd_women_sr_1_6  също не изглежда зле  - малко е по-скъпо и не знам размер 40 дали те устройва, но е хубаво. Разрови се хубаво из сайтовете - аз и за 70 евро съм взимала кожено яке, а последният ми "удар" бяха три Пепе Джинс по 24.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 15:46 от Banshee

# 328
  • София
Испанците намериха начин да се измъкнат и от даването на компенсации. До днес седяха 4 артикула с очаквана дата на доставка 30.12.-04.01. Сега са ми пуснали мейл, че била сбъркана цената, съответно няма компенсации. Мръсни гадини, много съм бясна.

# 329
  • Пловдив
Еона,договори се добре с испанците за пощенските.Преди време се наложи да върна 3 тави,защото бяха огънати.Пощенските бяха повече от цената на тавите.Писах им ,обясних-но те искаха връщане.Въпреки ,че трябваше да ми възстановят 25 лв за пратката,възстановиха само 7 евро.Писах им но отговор нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт