Дългото чакане след трансфер 57

• 69 256
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря, Buena! Спермограмата не е цветуща, 6% по Крюгер. Предполагам, че и ЕМ е оказала влияние на яйцеклетките. Ще коментираме повече на следващия преглед, след първия неуспех назначиха витамини и добавки на ММ, на мен само Неоксид и фолиева и не сме пускали допълнителни изследвания. Нямаме кариотип и резерва също не е изследван...

# 541
Момичета,аз съм вече в 7гс. Има сърдечна дейност,всичко беше перфектно,но ме хвана грипа от 30.12, а точно на НГ прокървих,сега е намаляло,има леко зацапване.Вдигах температура,взимах парацетамол...в момента имам магарешка кашлица,като започна не мога за спра..чай от джинджифил,мед,лимон,сироп на др.Тайс...кажете какво друго може да ми помогне? Грипът е жесток,пазете се!

# 542
  • Димитровград
Веднага звъни на доктора да ти казва какво да правиш....не е шега работа.

# 543
Petinka освен да вземеш Инфлуцид и Осцилококцинум през час по доза гранулки. Много вит С лимони и портокали и топли напитки и инхалации с лайка. Друго не можеш да взимаш. Ако се усложни компрес за гърло с извара и гаргара със сода

# 544
Момичета,аз съм вече в 7гс. Има сърдечна дейност,всичко беше перфектно,но ме хвана грипа от 30.12, а точно на НГ прокървих,сега е намаляло,има леко зацапване.Вдигах температура,взимах парацетамол...в момента имам магарешка кашлица,като започна не мога за спра..чай от джинджифил,мед,лимон,сироп на др.Тайс...кажете какво друго може да ми помогне? Грипът е жесток,пазете се!

Когато се разболях по време ма трансфера, и аз така, със силни болки в гърлото, хрема и магарешка кашлица като твоята, звъних на спешния в Надежда. Отговориха ми - всичко, коет има парацетамол, капки виброцил, или солени спрейове, сиропи на д- р Тайс. В краен случай имало и антибиотици, които се дават на бременни. Но, все пак - консултирай се с лекаря си. Само ти отглварям, че има средства. Оздравявай!

# 545
Благодаря! А тия компреси за кашлицата ли помагат? Как точно се правят?

# 546
Petinka,препоръчвам ти да пръскаш в носа преварена вода със сода и сол, ако нямаш спрей. Трябва да отстраниш максимално секрета, защото той се стича в гърлото и предизвиква кашлица. Компреса с извара е за болки в гърлото, но помага и за кашлицата. Ако имаш джинджифил , чай от него помага за кашлицата

# 547
За стжаление имам спрей с морска вода,но той по-скоро ми запушва носа,отколкото да ми помага.Чаят от джинджифил е доста силен,май от него има най-голям ефект и за хремата и сега боря кашлица.

# 548
Аз за кашлицата правих инхалации с лайка и масло от евкалипт, като преди това смучех една лъжица мед. Вземах инфлуцид и осциликокцинум. За хремата - фитоназал. Много  чай с мед и лимони и фрешове. Оздравявай бързо!

# 549
Петя, за кашлица виж бабините рецепти - сварен чесън с мед (не е толкова ужасно), извлек от черна ряпа с мед, мед със синап и т.н.
Аз вчера имах кошмарни 24ч., получих мигренозна болка в главата и се чудя как издържах без лекарства! Налагах само студена кърпа на челото и очите. Дано не се повтори...

# 550
  • София
Петя, за кашлица виж бабините рецепти - сварен чесън с мед (не е толкова ужасно), извлек от черна ряпа с мед, мед със синап и т.н.
Аз вчера имах кошмарни 24ч., получих мигренозна болка в главата и се чудя как издържах без лекарства! Налагах само студена кърпа на челото и очите. Дано не се повтори...
Пий аналгин.Абсолютни глупости са, че ще навреди на плода, мбого по - лошо е да те боли толкова време и да не си на фокус. В някои страни даже место ноншпа както при нас против контракции на матката изписват спазмалгон, който е с метамизол натрий демек аналгин.

Между другото, да ви кажа, че 4 пъти по врвме на бременността съм била на АБ и всичко беше наред.Първия път беше в 14 гс пих Аугментин заради стрептококи в гърлото.

# 551
И аз бях три пъти на АБ.

# 552
Аз не бих пила аналгин, а парацетамол. Общо взето до 12 г.с. не се пие нищо и лекува нищо.
Също имах такива главоболия в началото и ми помагаше. Дори крака си навехнах(пак преди 12 г.с.) и бяха адски болки, пих парацетамол и мазах с хомеопатия.

# 553
Електра, АБ се пие, без значение от седмицата. Много по-опасна е инфекцията, отколкото лекарството.

# 554
Сигурно е така, добре че не ми се наложи, щях да се притесявам какво може да му причини Confused

Общи условия

Активация на акаунт