Дългото чакане след трансфер 57

• 69 260
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Сладката кака , може би сега е момента да се огледаш сред познати и приятели! Мъже има много, нищо чудно друг да те дари с дечица и без усилия! Имай в пред вид , че ако се погрижиш за себе си и започнеш да се радваш на чуждо мъжко внимание и твоя изведнъж ще те намери за по- хубава и различна! Така , че вместо стимулации ти предлагам фитнес, нови дрешки, прическа маникюр и излизане с компании! Никакво седене в къщи! Пък после доста бързо ще си покаже на къде да поемеш.

# 526
  • Димитровград
Така е момичета, но аз съм жив зян да ви кажа честно. Родом съм от свищов с него се запознах докато бях студентка в пловдив и на втората година прекъснах. Приятели имам тук таме, защото заминах за австрия за да работя и после взех и него аз бачках 5г той не работеше, защото не можа да научи езика и каза че иска да се прибираме и сеприбрахме. Със събраните пари си взех скромна кола и купих хубав апартамент, който го изкъртих до основи и изградих наново. И парите бяха там. Веднага почнах работа и чрез клиенти на магазина намерих и на него работа, която свърши защото направиха обекта, но той си намери нова, която го праща на командировка обучение за три месеца в ямбол. Тези три месеца са ми единствения период без работа, затова и нямам компании и нямам с кой да излизам и с кой да се свалям и т.н. На чуждо място съм на което живея едва от около 4г. преди това бяхме в австрия и съм нямала време за нищо....той излизаше, но почти не ме взимаше с него, защото в къщи сме били заедно, че и на вън да сме излизали заедно. По механи и дискотеки винаги съм отказвала, защото той не обича. И затова ме е страх че ще остана сама...просто няма с кой да излеза, че да се запозная с някой. Имам няколко добри приятелки, но те са бременни или с бебенца.....и няма как да хукнат по купони с мен.

# 527
  • София
По-добре сама отколкото с такъв  ooooh!

# 528
Сладката това което преживяваш е ужасно. Би трябвало в такива моменти човека до теб да те подкрепя повече от всякога. Не се сърахувай от самотата, приятели винаги се намират. И аз ах дълги години търпях погрешния човек от страх докато накрая не се престраших и започнах живота си отначало съвсем сама. И съвсем скоро срещнах ММ, който е пълна противоположност на човека с когото изгубих толко много време. Сега се чувствам сигурна,обичана и подкрепяна. И съжалявам единствено за изгубеното време.

# 529
  • София
Боже, махай го тоя веднага! Лентяй, с мъжки фактор сте, апартамента си е само твой, нали? Веднага го разкарвай, направо полудях като те чета, вместо да е по нисък от тревата, той ще хойка.Погледни и от друга страна, ще вземе да ти лепне нещо, кой го знае с коя къде е бил и ще бъде, мисли рационално.Като го зарежеш и се поокопитиш, ще си намериш друг, много си млада.Иначе ще ти се случи следното, ще имате дете и ще си стоиш сама, той няма въобще да помага, а ще ходи наляво надясно и на всичко отгоре ще ти търси кусури за всичко, защото е наглец.Накрая ще те зареже, само че тогава вече няма да си чак толкова млада и ще имаш и дете.

# 530
  • Димитровград
Ами аз понеже все бях на работа със скапано работно време апартамента е на негово име, но е придобит след брака ни....така че е все едно на кой на името е. А най-големия ми страх е именно този да не ми донесе нещо, защото хващам всичко много бързо и се лекувам много трудно. При мен винаги нещата се случват много трудно и с много мъки. Не знам момичета изпитвам страх от самотата, но и не получавам ласките които искам и вниманието което желая. Аз си лежа в стаята и гледам телевизия, а той в другата стая на компютъра....така е цял ден. А не искам да е така искам да правим нещо заедно а не като съквартиранти, но и толкова време вече съм с него, че не знам ако го оставя какво ще правя без него? Много ми е трудно....тъкмо се навивам да говорим и някакъв глас ме спира и се отказвам....ще откача вече наистина. Sad Cry Confused

# 531
Сладката как какво ще правиш без него? Ще си оправиш живота много бързо. Не прави грешката да се бориш да дариш дете на човек, който не го заслужава. Буена ти го е написала най-точно. И не се залъгвай, че след детето нещата ще се оправят, напротив ще станат по-зле. Моята история е дълга и заплетена и няма да ви занимавам подробно. Но накратко бях с човек, който ме малтретираше физически и психически. Не го напуснах от страх да не остана сама. Родих му прекрасно дете,но нещата станаха по-зле. За да дам на детето си спокойно детство събрах смелост и го напуснах. Сега съм с прекрасен човек,който искрено обича детето ми като свое. Но за съжаление сме с мъжки фактор и аз съм решена да дам всичко от себе да осъществя мечтата му за голямо семейство с много деца. Вярвай в себеси и ти заслужаваш нещо повече. Hug

# 532
Миличка Сладкакака,искам да ти разкажа на кратко за моята история която ми напомня на твоята.Търпях всичко цели 8 години мъж който не харесваше нищо което правя и все ми намираше косури,но аз все си търпях и му прощавах всичко даже и изневярата му защотоме беше страх да не ме напусне,а аз имах две ивънматочни беренности и си бях втълпила,че никой мъж няма да иска да мине през кошмара инвитро,но един ден чашата преля и взех решението да приключа всичко това и го напуснах.Ето сега не след дълго срешнах прекрасен мъж които е най-милото и прекрасно същество в моя живот и благодаря на Господ,че ми го изпрати.Та мила Сладкакака,недей да се страхуваш,бъди смела и мисли най-вече за себе си,защото такива мъже не заслужават жени като нас,а не се знае дали не те чака нещо хубаво нещо някъде там.Прегръщам те и нека новата година бъде по щастлива за теб.

# 533
Сладката, като 'фана една пръчка, че като те почна.... Hug
Да изчезваш от тоя боклук при първа възможност! Млада, здрава, права си! Мъж ще си намериш, споко.

# 534
  • София
sladkatakaka1988 педкрепям  _limonche_ във всичко, което ти е писала. Бившият ми не ми е изневерявал, но ме подтискаше и мачкаше психически, не ми даваше да уча, защото смяташе че така без образование ще може да ме контролира и че ще съм зависима от него. Когато се роди синът ми стана страшно, не искаше да ме вземе от болницата, накрая майка ми го убеди и дойде, но познай, закара ме при майка ми и си тръгна. Повече от месец бях при нея, той не се интересуваше от нас. После някакси се събрахме пак, тормозише ме вечер когато ставах да кърмя, пречех му, не можел да спи и т.н. По цял ден обикалях по градинки и паркове, защото не можех да понасям положението вкъщи. Една сутрин след като в шест сутринта малкия беше заспал и аз си мисля че ще си почина, нашия ме бута да стана да му направя закуска. Скарахме се, удари ме и аз го замерих с сандвича който му правех. След като излезе си събрах багажа и си тръгнах. Майка му и баща му дойдоха да ме убеждават да се върна, той сърдит, и аз глупачката склоних, нали заради детето. Последваха 5 години агония, вседствие на което се разболях. Последва операция, отстраниха ми почти изцяло гърдите. Пиша ти всичко това, за да ти покажа че ако продължаваш така последствията ще са единствено за теб и че може да доведат до сериозни здравословни проблеми. Мисли само за себе си. Мъж ще намериш, на 30 успях и аз, сега имам най-прекрасния мъж до себе си и се чудя защо търпях 10 години. Прегръщам те и се надявам да намериш верният за теб път. Успех и много сили ти желая.

# 535
Сладка кака, една работа да смениш и ще срещнеш нови колеги, на курс да се запишеш пак. Във Фейсбук ако се разровиш ще намериш мъже. Само трябва да се решиш и да предприемеш крачката да се срещнеш с адвокат

# 536
  • Сливен
Сладката,твоя мъж е за убиване.Като знам през какво мина,просто чета и не вярвам на очите си.Знам,че е много трудно решение,но момичетата писали преди мен са прави.Той не те заслужава.Млада си,просто имай вяра в себе си.

# 537
Честита Нова Година на всички Simple Smile Да сте здрави и нека всички мечти да ви се сбъднат през тази година  ura Party Time ura

# 538
Честита Нова година, момичета! Пожелавам на всяка да сбъдне мечтите си и тази година всяка да гушне поне по едно слънчице!
Аз съм 5-ти ден след трансфер, но почти нямам надежда за този опит..Пак делящи се неправилно ембриони, върнахме ги на 4-ти ден и съм почти сигурна, че и този път нищо няма да се получи....
 Моля за съвет какви изследвания е добре да пусна, предполагам лекарката ще ми назначи някакви, но искам да съм подготвена. Не сме пускали нищо по-специфично, освен стандартните за мен и ММ, имам 2 лапаро-та заради ендо киста и НК клетки в норма. Генетичните и имунологичните какво включват? Навсякъде ли ги правят? Ако евентуално има някакви отклонения, подлежат ли на корекция? Благодаря предварително за отговорите и ако има нещо друго, което е добре да се изследва, моля да го споделите.

# 539
  • София
Портокалче, стискам палци да не си права и опитът ти да е успешен!
Каква е причината за неправилно делящите се ембрита? Каква е спермограмата? Ти с какъв резерв си? Кариотип имате ли?

Общи условия

Активация на акаунт