Дългото чакане след трансфер 57

• 69 262
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Алекс съжалявам...явно 2016г. не е била нашата година. Но се надявам 2017г. да е нашата и най накрая да прегърнем мечтаните бебчета.

Аз само лоши неща ми се случват...туку що разбрах, че ММ се е регистрирал по някакви сайтове за запознанства, защото получи съобщение от непознато за мен момиче....не знам докато аз съм плакала за загубата ни той си е чатил с някви повлекани.

Много неприятна ситуация, но за съжаление проблемът не е в жените, а в мъжът ти. Дано успеете да поговорите честно и да изясните недоразуменията по между си.  Hug

# 511
Цвети  Peace

ЧНГ на всички - дано да е късметлийска и положителна !

EFP stork-girl 1stroller

# 512
  • София/Севлиево
Честита нова година и от мен.Да е здрава,мирна и спокойна и да донесе на всички ни това,за което си мечтаем  Hug

# 513
sladkatakaka1988, а той какво каза? Защо реши, че е сайт за запознанства? Може да има друго обяснение newsm78

# 514
  • Димитровград
Защото след като го попитах от кой е съобщението ти във вайбър той каза, че не я познавам. Тогава аз го попитах ами ти от къде я познаваш...та тогава си призна за регистрацията в сайта и че от там и е взел номера.

# 515
А ти попита ли го защо постъпва така спрямо теб ?! Confused

# 516
Ох, разбирам Rolling Eyes Не знам какво да ти кажа, освен че аз бих го обесила на собствените му гащи.

# 517
  • Димитровград
Ами попитах го и отговора му беше, че нищо не е станало и просто така. После го попитаг, а защо си разменяте телефонните номера.......още чакам отговор. Вече съм 10г. с този човек и съм прощавала доста неща, но това дали ще успея защото го свързвам с,,,аз се мъча с ужасна бременност, хиперстимулация, задух, не знам като заспя дали ще се събудя защото трудно дишам, болки, а той.......,,,,,еми трябва ми време, за да реша какво ще правя. Искам деца от мъж който ме обича, а не такъв който в първата свободна минута мисли за други жени.....трябва ми време Cry

# 518
Уф, Какче Sad

# 519
  • София
Там ти е грешката, такива неща несе прощават, защото когато има първи път има и втори, трети...Преосмисли нещата овреме, като ти гледам ника си на 28-29 години, имаш време да смениш мъжа.

# 520
Сладката, зяпах като те прочетох. Crossing Arms Това което се случва е ужасно, особено като се има предвид през какво минаваш, за да имаш дете. Честно казано, хората с годините не се променят за хубаво и ако веднъж както е казала Буена е направил нещо подобно, ще го направи отново, а и ще си има паралелна връзка.
Едва ли искаш да градиш щастие с човек, който не е откровен с теб. Такова нещо не се прощава и не се подминава с лека ръка, защото един ден когато остареете винаги ще имаш горчивия вкус в устата си.
Лично за мен е най-удачно да си биеш шута от тази връзка - млада си и имаш време. Heart Eyes

# 521
Сладката кака не знам какъв съвет да ти дам! Имам познати мъже които около тази възраст се скъсаха от запознанства от този вид и нито едно не беше повече от секс, но поне се стараеха приятелките им да не научат! След време се кротнаха! Обаче твоя дори не се срамува и не крие, чудя се дали всъщност иска обвързване и дете, защото след като се появи, ти ще си го гледаш , а той ще си скита! С мъжки фактор ли сте?

# 522
  • Димитровград
Да със мъжки фактор сме. Честно казано и аз не знам какво да правя. Знам само едно, никога не съм била идеална за него. Или съм бяла и трябва да ходя на солариуми или малко съм качила килограми или...или...или и някак си мисля, че няма кой да ме хареса и ако го оставя ще остана сама и никога няма да създам семейство, а искам хубаво и здраво семейство с две прекрасни дечица, но май само в мечтите ми ще остане. Днес му погледнах телефона и той влезе и ме пита какво правя и аз му казах че проверявам дали е изтрил номера и той каза че го е изтрил. Да изтрил го е, но го има запазен във входящи и изходящи повиквания във вайбър....изтри го и от там и каза, че вече няма никъде регистрации. Обаче като го попитах дали мога да му имам доверие като замине командировка в Ямбол за три месеца....отговора му беше НЕ, защото аз и без това съм му нямала доверие и нямало как за след седмица когато заминава да съм си върнела сигурността в него Cry

P.S. Май започнах да спамя темата....извинявайте

# 523
Аз да ти кажа честно абсолютно съм на мнението на Буена.
Значи щом той е с теб вече 10 години и ти намира кусури почти постоянно, просто не е човека за теб при положение, че ти жертваш себе си, здравето си и психиката си, за да изградите семейство и да направите следващата стъпка, а именно да имате деца.
Наистина на твое място не бих простила и повече не бих му имала доверие. А ако посмее да ми каже, че съм напълняла, може и да му фрасна един.
Разбира се, далече съм от мисълта да ти давам акъл или нещо подобно, но ти трябва да цениш и щадиш най-напред себе си. Претегли си нещата и си прецени какво ще направиш. Няма как никой да не те хареса- мъже колкото искаш. Това изобщо не трябва да те притеснява и да ти е приоритет при вземане на решения. Hug

# 524
Сладката ми тя... може да е спам в темата, но няма никакво значение! Ами хайде като е с мъжки фактор да си взима багажа и кой от къде е!  Не стига, че проблема е в него, ами и опити за изневяра прави, които рано или късно няма да са само опити. Побеснях!   #Crazy
Ти си млада, силна и красива! И не заслужаваш такова отношение! Лесно е от страни, но по-добре елиминирай проблема още в началото...

Общи условия

Активация на акаунт