Дългото чакане след трансфер 57

• 69 267
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Момичета, мисля, че моето чакане приключи. Отр. уринен тест на 15 ден , 3дневни и 1 бластоцист. Сигърно ще ме посъветвате да направя и кръвен и тогава да спра лекарствата?
Много съжалявам Cry Би било добре да се боднеш или пине утре направи още един уринен, спиред мен след ролкова много време уринните са напълно достатъчни, ако имаш два категорично отрицателни.Силни прегръдки!

# 496
Момичета, мисля, че моето чакане приключи. Отр. уринен тест на 15 ден , 3дневни и 1 бластоцист. Сигърно ще ме посъветвате да направя и кръвен и тогава да спра лекарствата?
Много съжалявам Cry Би било добре да се боднеш или пине утре направи още един уринен, спиред мен след ролкова много време уринните са напълно достатъчни, ако имаш два категорично отрицателни.Силни прегръдки!

Ще мога да пусна кръвен чак на 3, нали тогава е първия работен ден. Вярно, че го направих сега и е най-простия уринен,  уф, надявах се да има грешка. Благодаря ти, Буена. Моя, милия, беше убеден, че щом не ми идва, нещата са се случили.

# 497
Алексия, лабораторията в Надежда работи постоянно. Изрично питах, нали е болница. Ако имате сили отидете. Силно те прегръщам! Hug

# 498
Алексия, лабораторията в Надежда работи постоянно. Изрично питах, нали е болница. Ако имате сили отидете. Силно те прегръщам! Hug

Не сме от София. Благодаря ти. ММ не вярва, ама аз се познавам. Изчезна напр. в гърдите, а и винаги съм мислела, че когато стане, ще усещам нещо.Ако се обадя в болницата, сигурно ще настояват за кръвен и чак тогава да спирам лекарствата.

# 499

Това означава ли, че и на 1-ви работи и могат да се пуснат хормони - например?

# 500

Не сме от София. Благодаря ти. ММ не вярва, ама аз се познавам. Изчезна напр. в гърдите, а и винаги съм мислела, че когато стане, ще усещам нещо.Ако се обадя в болницата, сигурно ще настояват за кръвен и чак тогава да спирам лекарствата.
Специално за това, недей да го мислиш. Няма никаква закономерност какво ще усещаш и кога. Стискам палци за нов положителен тест!

# 501
Честита Нова година! Нека 2017 бъде годината на сбъднатите мечти! Бъдете здрави и вярвайте, че тази година всяка ще има щастието да гушне рожбичката си Hug

Клиър, нормално е, това са бременните хормони. Не знам кога отминава, различно е май. Мен ме бяха пуснали, а тия дни пак ме хванаха - ревливите този път. За най-дребното нещо #Crazy

Алексия, ако не кръвен, поне още 1-2 пикливи направи. Дано пъевият е бил грешен...

# 502
Честита нова година и от мен, момичста! Пожелавам ви да сте здрави и да се сбъдне най-голямата ни мечта. Макар че точно сега съм загубила вярата си. Направих още един с първа сутрешна урина, на него пък контролната линия излезе наполовина. Втора няма. Ще направя и кръвен, но не искам да се заблуждавам.
Буена, Кристи, Клиър, Електра, благодаря за подкрепата, мили момичета.
Електра, имам нужда от информация, ще ти пиша на лични, ако позволиш? Нека малко се събера.
Ако знаете как се мразя, че все трябва да казвам лоши новини на близките си. Чувствам се половин човек

Преди малко говорих със спешния, жената беше много мила. Каза, че няма нужда от кръвен, ако е имало нещо поне единия уринен ще го засече. Каза да спирам всичко.

Последна редакция: нд, 01 яну 2017, 11:07 от алексия

# 503
Алексия, много много съжалявам  Cry Пиши ми, винаги, когато имаш нужда, ще помогна с каквото мога - било то с информация или с рамо, на което да поплачеш Hug

# 504
Честита Нова Година !
Бъдете здрави и много щастливи ! Нека всички получим това, за което най-много си мечтаем  Hug
Алексия, много съжалявам...просто каквото и да кажа знам, че ще е малко. Прегръщам те  Hug

# 505
  • София
Алексия  Hug
И аз много съжалявам, така бях сигурна за теб Confused
Най- вероятно сме го коментирали,но напиши пак какво сте правили като изследвания, с мъжки фактор ли сте?

# 506
  • София
алексия Много съжалявам  Cry

# 507
За много години, момичета! Бъдете здрави! Много положителни тестове, прекрасни емоции и здрави бебета ви желая от сърце!

# 508
Цвети, Жана, благодаря и на вас за съчувствието. Пожелавам ви много късмет през новата година.
Буена, ще пиша, не сме коментирали.
Електра, благодаря за разбиранвто, ще ти пиша.
Момичвта, благодаря ви, че ви има. Само вие които сте го првживели, знаете каква празнота и опустошвние носи поредния отр. тест.
На всички пожелавам много късмет, и на тези, които пишат, и на тези, които четат.

# 509
  • Димитровград
Алекс съжалявам...явно 2016г. не е била нашата година. Но се надявам 2017г. да е нашата и най накрая да прегърнем мечтаните бебчета.

Аз само лоши неща ми се случват...туку що разбрах, че ММ се е регистрирал по някакви сайтове за запознанства, защото получи съобщение от непознато за мен момиче....не знам докато аз съм плакала за загубата ни той си е чатил с някви повлекани.

Общи условия

Активация на акаунт