Дългото чакане след трансфер 57

• 69 269
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • пазарджик
Цвети стискам палци всичко да е ок и нещата да се развият по най-добрия начин. baby_neutral

# 481
Cveti стискам палци вс да бъде наред  Hug

# 482
Цвети, подкрепа и прегръдки и от мен, дано всичко е наред  Hug
Д-ра ми и мен ме предупреди, че не е много за радост многоплодната бременност, тежки били бременностите и трудно се износвали.
Каза, че най-добрият вариант е бебчето да е едно.
За мен няма нищо по-хубаво от двойната радост пък  Crossing Arms Grinning

# 483
  • София/Севлиево
Ех тези доктори...И аз лятото като се бяха развили в началото три ембриончета ми казаха ,че в 9 седмица ще трябва да се лиша от едното...Повечето от вас знаят какво се случи,но ако развръзката беше щастлива бях готова да мина през всичко,за да ги има тези деца...Както и да е,минало-заминало.Оставям всичко лошо зад гърба си и смело влизам в следващата година.Тя ще ми донесе това,за което мечтая.На вас ,мили момичета-също. Hug

# 484
Цвети, само се опитай да бъдеш спокойна и се възползвай от празниците да се отпуснеш. Повярвай ми важно за да задържиш ембрионите!

# 485
Като майка на недоносено, знам какво говорят докторите. Макар, че много много бременни изкарват до много прилична седмица с близнаци. Но факт е, че преждевременно раждане е абсолютно очаквано. А то крие много рискове.
Пожелавам ви много положителни тестове с колкото дечица искате.

# 486
  • София
Благодаря на всички за милите думи Hug Успокоих се много, оставям се в ръцете на съдбата и се надявам да е благосклонна към мен. Знам че с напрежението, което изпитвам си вредя, вредя и на ембриончетата, затова спирам, мисля положителни и си продължавам ежедневния ритъм.
Още веднъж много благодаря Hug

# 487
Здравейте и Честита Коледа!
Цвети, стискам палци, правилно си решила, не се натоварвай, само положителни мисли и всичко ще е наред.  Hug
При мен нещата са стабилни, ЧХГ расте и чакам с нетърпение прегледа.

# 488
Весело посрещане на Новата година, момичета.
Пожелавам на всички тя да донесе пухкави сладки бебета. Hug

Ние видяхме две тупкащи сърчица, дано се задържат нещата така още месец, за да се успокоя наистина. Все още не ми се вярва.

Цвети, всичко ще е наред. Стискам палци.

# 489
  • пазарджик
Благуна честити сърчица.Нека тупкат до термин bouquet
В коя седмица си?

# 490
  • españa
Весело посрещане на Новата Година момичета!И нека тя бъде година изпълнена само с положителни емоции,положителни тестчета и сладки бебчета!Нека 2017 бъде нашата година! Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 30 дек 2016, 23:22 от DORINDA77

# 491
Момичета, ужасно нервна съм, всичко ме дразни и ми трепери от вътре, избива ме на агресия, после плача. Вече започвам да се плаша... На какво се дължи? В мен ли е причината или и на други се е случвало от хормоните?
P.s. Бях писала и преди и мислех, че ще мине, но уви...

# 492
  • София
Симптоми, ще ти мине след 3-4-5....20г  Mr. Green

# 493
  • София
нормално Simple Smile, вземи си от капките или бонбонките на Бах и ще ти стане по добре Simple Smile

# 494
Момичета, мисля, че моето чакане приключи. Отр. уринен тест на 15 ден , 3дневни и 1 бластоцист. Сигърно ще ме посъветвате да направя и кръвен и тогава да спра лекарствата?

Общи условия

Активация на акаунт