Дългото чакане след трансфер 57

• 69 280
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Жана,

аз пък исках да разбера как се случват нещата , че сме в сходна ситуация засега. Tired
Какво имаш предвид, Мая, че нещо ми се загуби нишката ?  Blush
Кои неща и ситуация визираш ? Извинявам се, просто не разбрах Simple Smile Blush
Имам прдвид че и ние може да стигнем до донорски материал, засега нашите си ембрита не се захващат.

# 466
Алексия, темата не е за мен, нито за теб! Темата е за борбата, мечтите, успеха и неуспеха. Нормална реакция сподели момичето, бременна е, чувства момичетата в тази група най- близки. Тя сама ще намери мястото си във форума. Не е очаквала никаква реакция от никого, предполагам. Подмини радостта й, но да я пратите в другата тема е грозно.

/За протокола, 15 годишна борба водя със стерилитета, едва ли си видяла повече разочарования и отрицателни тестове от мен.... Peace /

Да спрем по темата.

Cristi, лети това време, лети Laughing  То и твоя шушон кога стана на 2 месеца...

/Ох, като го видя тоя котак с тая пила и ми се оправя настроението Joy/

Аз не съм и имала намерение да си говорим само ние двете. Е, моите години са само 8, през които съм правила  3 инсеминации, 6 трансфера, разбитите надежди след всеки нов цикъл ( защото съм със здрави тръби и опитваме и по естествен път) въобще не ги броя.В момента съм със седми. Всеки може да сметне моите отр.  тестове колко са. И не съм подминала радостта и, наистина съм я поздравила съвсем искрено, но си мисля, че доброто възпитание предполага да си малко по - сдържан в емоциите си особено пред хора, за които знаеш, че са отворена рана. И аз, като Жана, последното, което искам да ми навират в лицето са статии, книги и приложения за бременни, и то още на първата седмица след пол.   резултат. И деликатността в случая може да бъде само от полза. Това е моя опит през годините, за жалост, натрупан не от хубави емоции.
И наистина спирам по темата, всеки има право да избира къде и колко да чете.

# 467
Алексия, сега ще е положителен  Hug

Мариана, само казваш и ти пращам оригинала за неопределено време  Grinning

# 468
Мая, сега разбрах. Дано не се наложи, но дори да стигнете до там, знаеш мнението ми и мога само да ти окажа подкрепа  Hug
Алексия, 7 е щастливо число. Мисля, че е време да ти донесе късмет, а коледното чудо да удари едно рамо  Praynig Hug

# 469
Скъпи момичета, виждам, че поста ми е предизвикал много реакции и ще отговоря само с този пост, след което повече няма да коментирам.
На първо място, най-искрено съжалявам за всички разочарования, неуспехи и потъмнени мечти. Пиша със сълзи в очите и свито сърце, повярвайте ми! И простете, нова съм тук и не познавам още историята на всяка една от вас.
Истината е, че думи, които съм прочитала тук (като на Жана) са ме трогвали и са се запечатвали дълбоко в душата ми.
Но съм и огорчена от тази негостоприемност. Къде да пиша, кажете? И аз минах по пътя на стимулациите, а преди това и на разочарованието, че не можем да си имаме бебе по естествен път. Не пасвам никъде, защото само и единствено с вас съм споделила емоциите около инвитрото. ММ не иска да казваме на никой и реално само майките и баща ми знаят. Никой друг!!! И на никого още не сме казали за двете чертички. Само на вас, тук, в "защитената" среда. 
Съжалявам, ако съм преминала нечии граници, явно някои хора си мислят, че имат повече право да бъдат тук от други. Най, най-искрено пожелавам успех на всяка, а аз се оттеглям.

# 470
Алекс, понеже този спор тръгна от мен, редно е, може би, да го приключа пак аз. Най-важното – не съм искала да ти вгорча радостта от пол. тест.  Ни най-малко.  Съвсем искрена съм, а дали ще ми повярваш, решаваш ти. Не ме подразни това, че си споделила радостта си, а начина, по който го направи в следващите си постове. Книжки, статии и т.н. Стори ми се доста непремерено. Затова попитах какво очакваш да ти отговорим ние – аз поне все още не съм стигнала етапа да чета такива неща и няма как да ти бъда полезна, само заради това вероятно Клиър те посъветва да се преместиш в другата тема. Не мисля, че някой тук е проявил негостоприемност, съжалявам, ако така си го почувствала. Аз не съм от хората, които много споделят, но ти написах това за да видиш, че има и друга гледна точка. И стимулациите са най-малкия ни проблем. Като повечето момичета и аз не помня броя на инжекциите, хапчетата и пътуванията, защото аз и пътувам на всичко отгоре. И сега, като се събудя,все още понякога се чудя защо съм вкъщи и дали не съм изпуснала автобуса за СФ. Но всичко това са бели кахъри в сравнение с двете чертички, които чакаме. И не крия, че съм ранима и болезнено чувствителна на тази тема. Мисля, че е обяснимо защо. Но..., това не дава право на никого да наранява друг, било то волно или неволно. Затова и аз те моля да ме извиниш, че си се почувствала така не добре приета, не е така. Сега повече от всякога ти е нужно спокойствие. И всички имаме еднакво право да сме тук, аз поне изобщо не се чувствам по-специална.  Така че, ако за теб е добре, пиши и чети. И това наистина е последния ми коментар по този въпрос.
Кристи, Жана, благодаря ви за надеждата, момичета. На вас също желая успех през новата година.

# 471
Скрит текст:
Скъпи момичета, виждам, че поста ми е предизвикал много реакции и ще отговоря само с този пост, след което повече няма да коментирам.
Скрит текст:
На първо място, най-искрено съжалявам за всички разочарования, неуспехи и потъмнени мечти. Пиша със сълзи в очите и свито сърце, повярвайте ми! И простете, нова съм тук и не познавам още историята на всяка една от вас.
Истината е, че думи, които съм прочитала тук (като на Жана) са ме трогвали и са се запечатвали дълбоко в душата ми.
Но съм и огорчена от тази негостоприемност. Къде да пиша, кажете? И аз минах по пътя на стимулациите, а преди това и на разочарованието, че не можем да си имаме бебе по естествен път. Не пасвам никъде, защото само и единствено с вас съм споделила емоциите около инвитрото. ММ не иска да казваме на никой и реално само майките и баща ми знаят. Никой друг!!! И на никого още не сме казали за двете чертички. Само на вас, тук, в "защитената" среда. 
Съжалявам, ако съм преминала нечии граници, явно някои хора си мислят, че имат повече право да бъдат тук от други. Най, най-искрено пожелавам успех на всяка, а аз се оттеглям.
Пиши тук, никой няма нищо против Simple Smile
Просто преди да напишеш нещо помисли колко ли момичета има в тази тема с по не знам колко опити (някои от тях са спрели и да ги броят) и дали това, което смяташ да споделиш няма да бръкне в раната на някоя от тях. Не се сърди на тези, които са реагирали по-чувствително на постовете ти.
Малко деликатност не е излишна, като се има предвид темата за какво е.

А иначе темата е за всички. Много ми е хубаво, когато видя, че със споделянето на опита си съм успокоила някого. Много се радвам на всеки положителен тест. Много ми е мъчно за всички неуспели. Толкова ми е мъчно, че избягвам да пиша каквото и да било по въпроса, защото, когато аз имах отрицателни тестове всяко написано "съжалявам" ме посещаше и ми навираше в носа неуспеха, въпреки че знаех, разбира се, че е написано за подкрепа и утеха. Има много болка тук. Но трябва да има и радост, защото тя действа окуражаващо да продължиш напред. Затова мисля, че ще продължа чета тази тема, докато чета изобщо форума и не мисля, че аз или който и да било няма място в нея Simple Smile

# 472
За да затворим темата, и аз би трябвало да напиша няколко реда - не съм гонила никого! Написах го, защото ние (за съжаление) не можем да споделим радостта, която блика от Алекс, явно. А под други теми имах предвид онези, в които бъдещите мами си говорят за колички, книжки, дрешки и тн., и могат да се адекватни на мислите и чувствата на Алекс в момента, без да са със свити от страх сърца.  Hug Алекс, извинявай!

# 473
  • София
Здравейте момичета,

Чувствам се объркана, днес на прегледа д-ра каза, че мисли че едното ни ембрионче според нея няма шанс. Каза че вероятно има генетични проблеми и че не се развива правилно. Другото за сега е добре, видяхме пулс, но пак ми е свито сърцето. Според докторката по-добрият вариант е едноплодна бременост. Дано имаме късмет и нещата се наредят по най-добрият начин.

# 474
Цвети, стискам палци всичко да е наред с второто ембрионче!  Praynig

# 475
  • Димитровград
Cveti и аз бях в същата ситуация, но знаеш историята ми. Затова ти стискам палци второто да се развие и да го родиш живо и здраво. Наистина докторите въобще не харесват двуплодната бременност защото е рискова и ако стане нещо с едното ембрионче вътрешно се радват. Все пак наистина едноплодната бременност се износва много по лесно. Сега не искам да плачеш и да се разстройваш. Искам да мислиш само хубави неща и как другото ембрионче ще те дари със щастието да гушнеш мечтаната рожбичка. Прегръщам те и съм с теб Hug Hug Hug
А на нас момичетата с неуспех през 2016г. пожелавам 2017г. да е нашата година на щастливи моменти и прегърнати мечтани рожби Hug

# 476
  • пазарджик
Нека 2017 донесе на всички по едно малко чудо baby_neutral

# 477
Цвети, сега ще чакате или док ще предприеме мерки? Аз умирам от страх, защото др Стаменов спомена, че може да се хванали и 3те и ако е така ще има крути мерки... свито ми е всичко до първия преглед и се моля да има едно здравичко.  Praynig

# 478
  • София
*Stela, sladkatakaka1988 Благодаря ви за подкрепата Hug

Clear Стискам ти палци и се моля при теб всичко да е наред Praynig
Относно това дали ще предприемем мерки, не, каза че ще спре да се развива и само ще се резорбира. След две седмици пак на преглед, за да видим другото ембрионче как се справя.

# 479
Цвети, пожелавам ти всичко да се развие спрямо очакванията и да гушнеш своето бебче през 2017!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт