Дългото чакане след трансфер 57

• 69 285
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Абсолютно подкрепям написаното от Сладката кака ! След миседа през ноември няма да се хваля изобщо на никой ако се получат пак нещата, отчитам го като голяма грешка. Ще споделям след третия месец.
Авентура, съжалявам  Tired Hug

# 451
Леле, Мариана, кога мина това време Shocked Все едно вчера развя положителен тест Simple Smile

sladkatakaka, ужасно е да отговаряш на въпроси "ама що така" и "какво стана" Sad Аз затова изчаках да ми мине БХС и първата фетална, преди да споменавам на хората около нас.

Алекс, мантрата ти е страхотна, дано все така да върви и занапред. Само че наистина за хора с толкова много опити е трудно да са също толкова оптимисти. Сигурна съм, че всички се радват за теб, но някъде там има и много болка Sad

# 452
Sladkatakaka, напълно подкрепям и споделям мнението ти! След една биохимична, дори не съм изживяла ужаса, през който ти и Нандин минахте, съм на мнение, че трябва да сме по-умерени в емоциите си след положителен тест при асистирана репродукция.

# 453
  • Димитровград
Aventura съжелявам мила. Но няма да се предаваме новата година ще ни донесе нов късмет и радост. Аз се надявам април да съм готова за стартиране на ЗЕТ.
Иначе след поставяне на окситоцина чаках въпросните контракции и болки.......и нищо. Явно съм от хората на които не действа....баси а се надявах с него да спра тези кървенета където ги имам. Чакам докторката да види какво съм и написала и евентуално да ми изпише нещо друго за да ми се свие матката и да изхвърля всичко каквото имам в нея. А кърмата продължава да ми тече въпреки че пия Достинекс. А заради нея и кървенето не ми спира....абе голяма драма съм, който и доктор да започне да се занимава с мен казва че съм феномен в природата. Или няма да ми действа дадено лекарство или ще имам всички странични ефекти или......УЖАС

# 454
Мариана, ти защо реши, че аз не се радвам за Алекс?  ”... И какво очаква да и отговорим ние? Само че подобно подскачане и подмятания от сорта на „знаех си още снощи, ама не исках да ви спамя темата, как мислите, две ли ще са, ама ЧХГ ми било толкова, пък не било, ама такива или онакива приложения за бременни,  ама искам да си изживея спокойно първите дни и седмици...”  Всяка от нас го иска. Но няма нужда от подобно детинско поведение, тук в тази тема, където има момиче, загубило бремеността си; Жана, която помня от септември след положителен тест, а сега е отново на старта; Стефи с биохимична бременост, също през септември, и други, които вероятно не познавам. Добре, споделила е, всяка от нас искрено се е зарадвала и я е поздравила. И смятам, че трябва да прояви деликатност и да спре. Или наистина да се прехвърли в другата тема, всъщност аз не знам коя е, но дано да разбера.  
Напълно съм съгласна с Клиър, защото се притеснявахме и за нея, тя също имаше проблеми, но съумя да прояви такт. И за нея също се радвам от сърце. С положителен тест, но не подскача и не пита за мобилни приложения, защото знае цената. А също и че бременност в толкова ранни седмици е много уязвима.
Не те познавам, но ако и ти се бориш за дете, от сърце желая успех и на теб.

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 20:50 от алексия

# 455
  • София
Aventura съжелявам мила. Но няма да се предаваме новата година ще ни донесе нов късмет и радост. Аз се надявам април да съм готова за стартиране на ЗЕТ.
Иначе след поставяне на окситоцина чаках въпросните контракции и болки.......и нищо. Явно съм от хората на които не действа....баси а се надявах с него да спра тези кървенета където ги имам. Чакам докторката да види какво съм и написала и евентуално да ми изпише нещо друго за да ми се свие матката и да изхвърля всичко каквото имам в нея. А кърмата продължава да ми тече въпреки че пия Достинекс. А заради нея и кървенето не ми спира....абе голяма драма съм, който и доктор да започне да се занимава с мен казва че съм феномен в природата. Или няма да ми действа дадено лекарство или ще имам всички странични ефекти или......УЖАС

Нищо повече от менструални болки не може да ти докара тази инжекция.
Аз все още се тръшкам, че и капка не кървях след абразиото.... ти не спираш...
Силно ли е кървенето, знам, че 10тина дни е нормално да има кървене след абразио.

# 456
  • Димитровград
Ами доста е силно като отида в тоалетната се сурка една шепа кръв и чак тогава почвам да пишкам. Днес ме прегледа и каза, че няма остатъци и не съм за ревизия, но също така ми обясни, че по обилното кървене се дължи на факта, че са били близначета. Не знам утре ми е 10ти ден след абразиото, но продължи ли и след нова година пак ще и звъня. А за инжекцията ми каза, че ще изпитвам болки и изтласкване на кръвта, която е в матката ми. Нищо не изпитах освен болката в дупето от самото лекарство....доста ме боля. Утре ще си сложа и другата и ще видя какво ще стане. Докторката май повече се притесни от кърмата която тече от мен и с хапчета не можем да я спрем и сега ми изписа за още 4 дена. Направо не знам какво да очаквам и какво да правя, но за сега ще се доверя все пак тя разбира със сигурност повече от мен Wink

# 457
  • София
sladkatakaka1988 писах ти на лично, да не спамим тук

# 458
Eee, не е хубаво , че така му се скарахте на момичето- ами ще се радва , разбира се  !
 И други се радваха.
То по тая логика бремените и вече родилите също нямат място в темата.

И аз съм гледала и колички, и кошарки , нищо че съм с чисти нули на тесовете . Rolling Eyes

Успех на всички с +тестове ! И весели празници !
Нова година- нов късмет ! bouquet

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 23:11 от Maya Bee

# 459
Аз разбирам и двете страни.
И аз бях бременна, и моята радост беше безмерна, и аз се похвалих на много хора. То е едно трепетно чувство, което те кара да подскачаш и да трепериш от радост. Не можеш да се сдържаш просто - първи опит, успешен. Неописуемо е.
След това обаче всичко се срина, осъзнах колко наивна съм била и колко глупаво е било от моя страна да се хваля на куцо, кьораво и сакато, както се казва.
За това следващият път нямам намерение да споделям с никой. Нито ще се радвам, нито ще подскачам. Ще си трая кротко и ще си чакам д-ра да ми казва на прегледите, че всичко е наред.
Алекс, разбира се, се чувства като мен в началото. Та и нея я разбирам.
Разбирам обаче вече и момичетата с отрицателни тестове, и с миседи. Наистина е нетактично спрямо тях. Ако имам 3-4-5 неуспешни трансфера, най-малко ще ми е приятно някой да ми натяква в лицето, че си е свалил мобилно приложение за бременни и то на втората седмица.
Улицата е двупосочна, нека не се вихрят спорове в тази уютна и приятна тема  Hug

# 460
  • София
аз с първата бременност не посмях да кажа на почти никой до 7 месец Simple Smile, но имах късмет да не ми личи.
Обаче сега не знам как ще е, ако мога пак да не казвам дълго ще ми е много добре.
И съм много съгласна с вас , че дългото чакане е точно след като видиш + резултат, а тези 2 седмици до теста са нищо.
Хайде до година дано има повече положителни тестове  Hug

# 461
  • Димитровград
И заради изследванията, които са със завишени левкоците и това crp съм отново на антибиотиче Аксеф 500. Писна ми вече искам да дам малко почивка на организма си от всичките тези стимулации, хапчета и какво ли още не.....почвам да се отчайвам вече дали някога ще се развият по лесния начин нещата при мен Crazy

# 462
Жана,

аз пък исках да разбера как се случват нещата , че сме в сходна ситуация засега. Tired
Тука във форума може да споделиш, по-скоро в реалния живот е хубаво човек да е по-дискретен.

Аз лично претръпнах и не ми пука особено кой какво и колко знае. То се вижда , че нямаме деца и явно има проблем. Rolling Eyes

# 463
Жана,

аз пък исках да разбера как се случват нещата , че сме в сходна ситуация засега. Tired
Какво имаш предвид, Мая, че нещо ми се загуби нишката ?  Blush
Кои неща и ситуация визираш ? Извинявам се, просто не разбрах Simple Smile Blush

# 464
Алексия, темата не е за мен, нито за теб! Темата е за борбата, мечтите, успеха и неуспеха. Нормална реакция сподели момичето, бременна е, чувства момичетата в тази група най- близки. Тя сама ще намери мястото си във форума. Не е очаквала никаква реакция от никого, предполагам. Подмини радостта й, но да я пратите в другата тема е грозно.

/За протокола, 15 годишна борба водя със стерилитета, едва ли си видяла повече разочарования и отрицателни тестове от мен.... Peace /

Да спрем по темата.

Cristi, лети това време, лети Laughing  То и твоя шушон кога стана на 2 месеца...

/Ох, като го видя тоя котак с тая пила и ми се оправя настроението Joy/

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 00:05 от mariana_

Общи условия

Активация на акаунт