Дългото чакане след трансфер 57

• 69 288
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте,
Алекс честито за резултата, дано всичко е безпроблемно до финал. Относно приложенията, все още не смея да използвам и за книги мисля че ми е рано. Веднъж надникнах в темите за бременни във форумът, но от любопитство, едва ли скоро ще се престраша да пиша там.
Виждам че сте обсъждали настинките. Точно на Коледа се разболях, повали ме изведнъж, 39 Т. Едва днес се чувствам по-добре. Пих Осцилококцинум, Парацетамол и сокове. Надявам се да няма последствия от грипа, утре сме на преглед и дано всичко е наред и видим две туптящи сърчица Praynig

# 436
  • София
Привет, аз на скоро си взех една книга на доктор Марио Янакиев, казва се "ОТ НУЛА". Не е лоша, но аз чета от 3 години на горе,че това ме касае, по натам ще видя и съветите му за бебетата, но ми е рано още за това Simple Smile. По ме интересува какво може да ми помогне с баткото и доста неща ми допадат и доста от тях знам че действат добре, защото го лекувам основно с хомеопатия.

В този ред на мисли за боледуване не е лошо да се ориентирате към някой хомеопат за лечение през бременността, ще ви е доста от полза.
А иначе инфлуцид много помага при първи симптоми, ШС 3, за температура и гърло Бела дона . Но за по основни и сериозни неща един лекар може доста да помогне.

# 437
Как сте момичета ,днес се чух с доки на 3 януари съм на преглед ,много съм щаслива дано всичко да е наред .А относно темата не смея още нищо да чета  ,чесно казано и бременна още не се чуствам никакви симптоми нямам .Знам ,че е рано сигорно ..единствено си разглеждам бебешки колички ,кошарки абе луда работа .

# 438
Момичета, здравейте може ли да ми кажете знаете ли дали болница Щерев ще работи на 02.01.2017, Малинов няма да работят, а ми трябва преглед за подготовка за ЗЕТ, на телефона от регистратурата не ми вдигат цял ден

# 439
Може и да ви се струва наивно, но това ми е първо забременяване и предпочитам мантрата "всичко Е наред", отколкото "ДАНО, всичко да е наред".
Пу-пу, да не са ми уроки, но се чувствам добре. ЧХГ расте, зацапването спря, спи ми се като на куче, взимам си лекарствата и други подобни. Бих искала да си изживея радостно и спокойно всеки миг от бременността, което включва и първите дни и седмици от нея.
И в този ред на мисли, днес си купих много симпатична книга, наред с още няколко самоподаръчета Simple Smile
 Hug

# 440
Bubata07, разцъках опцията им за online запис на час(не съм им пациент) и първата дата, която излиза е 03/01/2017. В секция Новини, няма празнично работно време. Желая ти, успех!

# 441
  • Димитровград
Здравейте момичета. Днес е 9ти ден след кюртажа и от два дни поддържам 37-37,4 температура. Пия хапчета за спиране на кърмата(макар, че бях в третия месец) имам доста кърма и ходих на преглед, защото имам доста обилно кървене. Докторката каза, че нямам остатъци и всичко е наред, но имам кръв в матката и ми изписа за днес и за утре мускулно инжекция Окситоцин. Четох доста неща за нея и общо взето предизвиква контракции и разкритие, за да се изхвърли съдържанието на матката. Много ме е страх дали ще ме боли. И пуснах изследвания, които са в норма, но CRP 7,17 ml/g при норма до 5. А по форумите пише, че щом е завишени значи имам някакво възпаление, но докторката ми каза, че с матката след абразиото всичко е наред....не знам какво да мисля?

# 442
  • София
sladkatakaka1988 ЦРП ти е добре имайки в напредвид какво си имала. Даже от един болен зъб ЦРП може да се завиши и то доста над нормата, не е критерии за притеснение. Може само да се наблюдава да не започне много да се покачва

# 443
Може и да ви се струва наивно, но това ми е първо забременяване и предпочитам мантрата "всичко Е наред", отколкото "ДАНО, всичко да е наред".
Пу-пу, да не са ми уроки, но се чувствам добре. ЧХГ расте, зацапването спря, спи ми се като на куче, взимам си лекарствата и други подобни. Бих искала да си изживея радостно и спокойно всеки миг от бременността, което включва и първите дни и седмици от нея.
И в този ред на мисли, днес си купих много симпатична книга, наред с още няколко самоподаръчета Simple Smile
 Hug

Алекс, наистина звучи малко наивно. Не се сърди за това, което ще ти кажа., но темата все пак е за дългото чакане след трансфер. Което за теб е приключило. Радваме се за теб, но за теб наистина е първи и, дай Боже, последен опит. Който да завърши успешно. Няма човек тук, който да не ти го желае, повярвай. Вероятно за това не знаеш какво е чувството на очакване, на разочарование, на превъзмогване на болката, събиране на сили и емоции да започнеш отново. Заради това те моля да проявиш уважение към нас, които все още не сме с положителен тест и да спреш да споделяш какво и как си си купила или прочела. Деликатно са ти подсказали, че е още твърде рано за това, аз обаче не съм толкова деликатна и смятам, че не е тук мястото за това.
Ако не съм права и другите момичета мислят, че греша, готова съм да се иавиня. Но пък си е мое право да спра да чета темата.

# 444
Алексия, както винаги си толкова деликатна... Не се сърди на самодеяността на Алекс. Радвам се за нея, че не знае какво е да чака за n-ти път и точно затова е по-добре да се премести в другия раздел с полудели от радост мамчета. Ние сме обременени и носим със себе си страх и горчив опит за жалост.  Hug

# 445
Клиър, а на теб да ти честитя ли

Hug

# 446
Алексия, пожелавам ти чудото да те навести най- скоро време!
Има тоооолкова много момичета, за които дългото чакане след трансфер е наистина повече от дълго, повярвай. Но продължават да четат и пишат тук, да дават съвети, мнения, да споделят. В далечната 2009 се записах в тази тема, когато чаках за пореден път двете чертички. Продължавам да чета и да пиша, има момичета, чийто "имена" и истории помня от години и следя. Радвам се за всеки успех и ми е тъжно за всеки отрицателен тест. Често споделянето на нечия радост действа като терапия за неуспелите " виж, и аз мога и при мен ще стане".
Никой няма право да дава направление за "другата тема на полуделите от радост майчета"!

Няма нищо по- лесно от чакането на двете седмици до теста. Трудното идва после.

Алекс, всичко ще е ок!

# 447
Мариана, хваленето на Алекс какви книжки за бременност накупила и какви статии прочела и изпратила ми звучи малко самохвално. Нека всеки пише и споделя, но с нужната тактичност, която е небходима в този раздел! Колко много момичета получиха своето чудо и своите положителни тестове и колко от тях имат поведението на Алекс?! И, да, имам право, защото го пиша от позицията на тези, които имат положителен тест, но съумяват да не нараняват другите с отрицателен или в дълго чакане със свито сърце чрез безумната си еуфория!

# 448
  • Димитровград
Единствения коментар, който мога да дам това е следното: дългото чакане след трансфера не е хич дълго, защото е някакви си 2 седмици. После е най-дългото чакане, а именно 9то месеца дали всичко ще е наред. И аз се вайках докато ми излезе резултата и като видях полужителния резултат ревнах от щастие и радост. Но уви в 10г.с. радоста ми беше помрачена с миссед аборд заради спряла сърдечна дейност. През това време и аз и мъжа ми бяхме споделили радостната новина на всички....после ходи и обяснявай какво се е случило и всеки да те съжалява. Сега ме питайте дали при нова бременност ще гъкна нещо преди да почне да се вижда и да почнат да ме питат. Точно сега на всички момичета с полужителни тесчета им трябва спокойствие и да не мислят за живота, който се развива в тях, защото колкото повече се вманиачават толкова по-трудно се превъзмогва после евентуално разочарование. И не ме разбирайте погрешно на всички пожелавам успешна бременност до края, но недейте още от началото да полудявате от новината...изчакайте малко всичко да се закрепи да затупти да замърда да почне да личи и най вече да мине критичния трети месец и тогава вече малко повече може да почнете да го изживявате, а за колички, книжки и тем подобно мили бъдещи мами е много рано....има време до 8 месец и да почнете да се оборудвате да предстоящото раждане. Това е мое мнение и не опитвам да се наложа на никой....просто ако съм казала нещо не по реда си моля да бъда извинена bouquet

# 449
  • New Zealand
При мен и вторият опит завърши неуспешно. Нова година - нов късмет. Весели празници, момичета!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт