Дългото чакане след трансфер 57

• 69 292
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Казаха ми на 16-ти ден, но аз мисля утре или други ден най-късно.
За 3-дневен ембрион мисля, че не е рано, нали?

# 421
Не е рано,ще си покаже отвсякъде.
Дано да е положителен и да имаш още един повод за празнуване.Успех.

# 422
Благодаря много, Steffie, дано  Praynig
Дано сега по Коледа за всички ни да стане чудото  Hug

# 423
Момичета, има ли болни от грипната вълна и ако да - как се справяте?
Аз съм трети ден на легло с температура, кашлица и гърло, а ми е 11 ден от трансфера, не съм правила тест още.
Доки не вдига по празниците и ми е притеснено това да не провали опита.

Аз бях настинала точно преди трансфера - страхотно кихане, болки в гърлото и хрема. По-опитните тук ме посъветваха да се лекувам с хомеопатични продукти. Така и направих и ми мина след 10на дни, но поне не ме повали на легло. Не съм много сигурна, че билките ще ти навредят, аз пия чай и по 1 кафе всеки ден, но питай все пак в аптеката.

# 424
Някои (повечето Mr. Green) билки причиняват контракции. Може да се пие само липа, шипка и джинджифил.

# 425
Отивам да изхвърля чайчето Алпинист в мивката  Mr. Green

Момичета, това ще е първият ми хейтърски пост, но много се ядосах и ще си споделя!
Ситуацията е следната - чакам си аз чинно да минат празниците, за да си пусна още един кръвен и дай Боже да видя как нараства ЧХГ.
Сутринта милото ме кара към офиса, а в същата сграда има здравен център на Доверие с чисто нова лаборатория. За да се подсигуря, преглеждам сайта и дори звъня на рецепцията и питам работи ли лабораторията. Лигаво "Дааа..." прозвучава в слушалката. Викам на милото, няма какво да ме развозваш по лабораториите, ще се боцна в офиса.
Качвам се в така наречения здравен център и викам на двете кифли "за лаборатоврията съм". А те - какво ще си пускате?.
- Кръвен за бременност.
- ООО, ма ние нямаме МАЙ такова!.. - Поглеждат мудно в мониторите. - Мда, нямаме!

Ами като нямате, пишете го в сайта си или поне предупреждавайте пациентите, които звънят по телефона. Честно, тия все едно са в кома, само лигичките дето не са им потекли още!    #2gunfire

# 426
Благодаря още веднъж, момичета, за съветите! Аз днес бях при доки и тя се зарадва, че температурата не е висока и малко ми поолекна. Прати ме при личната да ме преслуша и каза да продължавам с хомеопатията.
Алекс, не се ядосвай за такива глупости, кифлите са навсякъде за съжаление, но ти сега трябва да си спокойна.

# 427
Мина ми. Паля от малко, но не ми държи дълго.
А ми мина съвсем, когато си видях резултата от покачването на ЧХГ-то Simple Smile Вече е 390, 5 дни след първия тест, когато беше 36. Намирисва ми на  newsm04, какво мислите?

# 428
  • Димитровград
Ами не знам колко ще са, но ти пожелавам да са толкова колкото искаш и най-важното безпроблемна бременност със щастлив ревлив финал Hug

# 429
Алекс, колко са бебчетата ще кажеш след прегледа, по ЧХГ няма как съвсем точно да се прецени. Има случаи с много високо ЧХГ и с едно бебче, и обратното. По-важното, както Сладката кака ти е писала,  е всичко да е наред с бременността и да е успешна докрая  Hug

Стефи, ако си именничка наистина, а не е само ник - Честит Имен Ден, много здраве, щастие и сбъдване на всички мечти !  Hug🌸🌸🌸
Ако имаме други именнички, Честит Празник на всички 🌸🌸🌸

# 430
Честита Коледа момичета 😘😘.Днес пак пусках кръвен резултата излезе 7857.2       mIU/ml.Много се е увеличил .🤗🤗🤗Дали вече няма да се чуе пулс или сърчице ,по мой сметки съм в 6 г.с .

# 431
  • София
Честита Коледа момичета 😘😘.Днес пак пусках кръвен резултата излезе 7857.2       mIU/ml.Много се е увеличил .🤗🤗🤗Дали вече няма да се чуе пулс или сърчице ,по мой сметки съм в 6 г.с .

Да може, зависи от лекаря. При мен чуха точно в началото на 6гс

# 432
Чудесни новини, Дидка!
Малко съм се объркала с ЧХГ-то (явно много ми се е искало да е супер високо) Simple Smile Не е 390, а 290, но и това е ок.
Да ви попитам, вие четете ли книжки за мами вече и имате ли си приложения за бременни на телефона? И ако да, можете ли да ми препоръчате нещо добро, може и на лични.
Аз попаднах на много приятна статия, която изпратих на ММ, ето я: http://kingsman.bg/family/kak-da-pomognesh-na-gena-si-po-vreme-na-bremennost/

# 433
Аз в началото четях линковете, които са на първа страница на тази тема - какво може и какво не може да се яде, в коя седмица как се развива ембриона и какви са симптомите за майката, какви билки не могат да се пият. До към 12-13 г.с. си кротувах, защото ме беше страх Crazy
От 6-ти месец започнах да ходя на училище за родители - лекциите ми бяха много полезни, не се чувствам неподготвена. Е, можеше и от по-рано, но ходех на работа до тогава и нямаше кога - те са през седмицата повечето.Там ми дадоха и две полезни книжки - едната за бременността, раждането и кърменето, която прочетох и една за бебето като се роди, която още не съм почнала Wink

# 434
На мен лично малко раничко ми се вижда за приложения и за книги, Алекс. Мен също като Електра много ме беше страх и някакси от суеверие избягвах да се впускам толкова рано в такива неща.
Всеки си знае сам за себе си, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт