Дългото чакане след трансфер 57

• 69 295
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Стара Загора
Весели празници на всички и много късмет през новата година  bouquet

# 406
  • Димитровград
Весели празници момичета. Пожелавам през новата година на всички нас само полужителни емоции и леки бременности с щастлив пухкав и ревлив финал Hug Hug Hug

# 407
Весели празници на всички, пожелавам ви много здраве, успех и късмет, на очакващите - само положителни тестове, които да се превърнат в сладки пухкави бебета, на останалите - кураж вяра и сили, защото съм сигурна и няма начин да не ни се случи на всички това прекрасно чудо, щом се борим и вярваме! 

# 408
  • София
Честито рождество момичета. Бъдете всички много здрави и бременни  Hug

Аз имам един дисконфорт и сърбеж и се чудя с какво мога да се намажа. Няма как да питам някой сега и за това ще се допитам до вас. Имам белиема крем тук, но дават да се консултираш с лекар при бременност и къремене, та не знам мога ли да се мажа с него  newsm78  . Имате ли някаква идея дали може или с какво бих могла да се намажа.

# 409
  • пазарджик
Весела Коледа
Относно дискомфорта на 20 като бях при Персенска и и казах, че е от утрогестана тя каза ,че другия вариант е прием през устата иначе да търпя.Аз си правя външни промивки с лайка.Пробвай и ти

# 410
Помага и Гинексит пяна може да се ползва.

# 411
Весела Коледа и от мен, момичета, желая на всички да сте много здрави и да увеличавате семействата си!

# 412
★Топла и Споделена★* 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •
•。★Коледа, Приятели !★ 。* 。
° 。 ° ˛˚˛ * _Π_____*。*˚
˚ ˛ •˛•˚ */______/~\。˚ ˚ ˛
˚ ˛ •˛• ˚ | 田田 |門 ˚
Бъдете много щастливи !

# 413
  • София/Севлиево
Мили момичета,честита Коледа.Бъдете здрави и благословени.Нека всички ние сбъднем мечтите си и догодина по това време да гушкаме по едно(или две) бебче(та).Бъдете щастливи и неспирайте да вярвате и да мечтаете-мечтите се сбъдват,когато вярваме в тях и не се отказваме...

# 414
Момичета, има ли болни от грипната вълна и ако да - как се справяте?
Аз съм трети ден на легло с температура, кашлица и гърло, а ми е 11 ден от трансфера, не съм правила тест още.
Доки не вдига по празниците и ми е притеснено това да не провали опита.

# 415
Момичета, има ли болни от грипната вълна и ако да - как се справяте?
Аз съм трети ден на легло с температура, кашлица и гърло, а ми е 11 ден от трансфера, не съм правила тест още.
Доки не вдига по празниците и ми е притеснено това да не провали опита.

Много чай от пресен джинджифил, лимон и мед. И сменяш джиндж. .на всеки два чая., ако не искаш на всеки. Защото четох, че почти никакви билки не бива да се пият. Но джиндж. И шипка може. За хремата-капки виброцил, спрей с морска вода. За смучене-прополки, лукчета, фитолор с джинджифил. За кашлица- сироп на д-р Тайс, Проспан. Аз изкарах настинка с хрема, слава богу, без темп. За нея- мисля, че можеше Парацетамол. Но не съм сигурна.
Оздравявай. И успех на теста.

# 416
Хербитусин (за смучене за гърло), парацетамол,(до 2 таблетки дневно за темп.) ,осцилококцинум също може.

# 417
  • София
И антибиотик може, щом има температура се ходи на лекар.

# 418
Благодаря много за бързите отговори!
Утре така или иначе ще ходя до клиниката, дано да успея да се видя с доки и всичко да е наред!

# 419
Сани,а тест кога ще правиш?
Не е ли време вече?

Общи условия

Активация на акаунт