Дългото чакане след трансфер 57

• 69 043
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Димитровград
Момичета минах прегледа и ми изписа три хапчета Цитотек да предизвика аборт, каза че може доста да ме боли и ако от това не изхвърля остатъка който имам ще ме приемат в пловдив за втори кюртаж. Иначе Цонева ми каза, че добре съм изчистена нищо нямам....ужас а такова доверие и имах.

# 571
Уф, Каке, настрада се и ти, да му се не знае Cry

# 572
  • София
Скрит текст:
Сладка ,

Аз щях да пиша по твоя случай , ама размислих, сега гледам другите са писали каквото си мислех и аз .

Прилича ми като да ти е първото гадже. Дори и да не е , за нещастие се е паднал брутален тип. Не избираме в кого да се влюбим, но разума знае кое е добро за теб.
Ако си и набор 88, като ника , направо отпрашвай с 200 и не поглеждай назад. Не ти трябва време, ти достатъчно време си вложила .
Първата ми връзка беше някаква такава и аз още нямах самочувствие да отстоявам себе си във връзка и търпях простотии , но с втората ми връзка се родих !
Зациклила си буквално и с това бебе няма да се оправят нещата.

Жалко , много ми стана мъчно като чета.

Имаш всички основания да започнеш отначало, но няма как външни хора да ти повлияят.
А може и той да иска да го оставиш, за да може после да те обвини , че ти си виновна и си го оставила, защото той има проблем.  Wink
Изглежда ми манипулатор и може и да има драми и след раздялата.
Едно дете е щастливо, когато майка му е щастлива- така че си дай сметка и за това.

Пък на мен празниците и паузата преди втория опит ми се отразиха доста демотивиращо. Имам чувството, че нямаме шанс.  Tired
Чакам си кариотипа и се депресирам.

Майче, и аз доста съм се сдухала за кариотипа, не си сама Confused Трбяваше да е готов на 5ти, ма вчера като звънях някакъв малдеж в Малинов ми обясняваше, че др Въжарова била назад с работат и т.н и сигирно сругата седмица щяло да в готово ooooh! Пуснах го на 14.12, а ти в Малинов ли го пусна и кога?

Buena, не се притеснявай за забавянето на кариотипа. При нас резултатите излезнаха на 5-та седмица, докторката е моного натоварена. Имам тел. на д-р Въжарова, ако искаш мога да ти го изпратя на лс.

# 573
Жанка благодаря 🤗🤗🤗
Denito83 7 г.с  съм така каза доки  ти в коя си .

# 574
  • София
Мерси, Ерна Hug
На мен ми дадоха телефона и от клиника Малинов, даже не съм го искала, те ми предложиха да ми го дадат да и се обадя, звънях днес и тя каза, че в момента го правела и още не го била приключила (и ми мина ток по цялото тяло от притеснение) и да звънна отново в петък следобяд щяло да е готово Praynig

# 575
  • пазарджик
Дидка и аз съм 7 седмица,утре съм при док. И се моля да чуем сърчице baby_neutral
Помагайте момичета хванало ме е разстройство от сутринта,четох че чай от джижджифил с мед помагало,утре ще питам Перси какво да пия,но днес се надявам с печени филиики и бабини илачи да мине

# 576
  • София
Дидка и аз съм 7 седмица,утре съм при док. И се моля да чуем сърчице baby_neutral
Помагайте момичета хванало ме е разстройство от сутринта,четох че чай от джижджифил с мед помагало,утре ще питам Перси какво да пия,но днес се надявам с печени филиики и бабини илачи да мине

чай от джоджен си направи, помага повече, но не слагай мед, той разхлабва Simple Smile
Можеш и био гая, че на скоро я питах, но за друг пробиотик не знам. Виж и нещо хомеопатично вземи, за детето знам това arsenicum album ( при диария от вирус) и podophyllum peltatum ( при диария от храна, лятна и тн).
И карай на солети, печени картофи с джоджен и ориз. Но като цяло с джоджен пресичам винаги детето при повръщане и разтройство.

# 577
Буена и аз много чаках за кариотипа Peace. Направих го в края на ноември, а беше готов миналата седмица на 27-28 декември. И да ти кажа по едно време й звънях на докторката през ден, защото се притеснявах, че няма да стане готов на време.

# 578
Дидка, честито! Радвам се за хубавата новина Simple Smile

След последното ми влизане тук бях много разстроена и много плаках. През цялото време си мислех за казаното тук и бях с усещането, че нямам право да се радвам и ще се случи нещо лошо. На 31 прокървих и получих болки.  Е, охлади ми се радостта съвсем. Казах си, че каквото има да става, то ще стане. Вчера бях на преглед, видя се едно сакче. Другото го няма - може и да имало нещо, но сега го няма.

# 579
  • София
Буена и аз много чаках за кариотипа Peace. Направих го в края на ноември, а беше готов миналата седмица на 27-28 декември. И да ти кажа по едно време й звънях на докторката през ден, защото се притеснявах, че няма да стане готов на време.

Мерси, мила Hug Наред ти е резултата, нали?

# 580

Мерси, мила Hug Наред ти е резултата, нали?

Да, нормален кариотип - нямам никакви проблеми там слава на Бога Praynig, което само доказа липсата на необходимост от този ПИД, който ми правиха април в Мемориал, ама като съм гъзка и не знаех, така е. Joy hahaha

# 581
  • София
Може при вас да няма проблем, но това не изключва хромозомен дефект в емблиона.

# 582
Алекс, сега се радвай на сакчето, което носиш в себе си и се моли скоро да чуете сърчице и всичко да е наред с бременността, не мисли колко са били и кое, защо и как.
Тук всички ти пожелаваме успех, всички се зарадвахме за теб и хубавата новина, никой не ти е пожелал лошо  Peace , едва ли плача ти и коментарите в темата са причина сакчето да е едно. Просто е Божа работа, та пак казвам - радвай се и бъди щастлива, че си бременна, независимо дали с едно или с две сакчета  Hug

# 583
Здравейте и весела Нова година!
Честито на всички с положителен резултат, а на чакащите да изпитат и те радостта тази година! Praynig

На прегледа вчера, при мен също се установиха два плодни сака и радостта ми е двойна. 
Алекс, радвай се на сърчицето, което носиш, при мен може да се случи същото, но не го мисля. За първи път съм оставила всичко в ръцете на съдбата и защото не зависи от мен ли, но ми е леко на душата. Simple Smile

# 584
Дидка, честито! Радвам се за хубавата новина Simple Smile

След последното ми влизане тук бях много разстроена и много плаках. През цялото време си мислех за казаното тук и бях с усещането, че нямам право да се радвам и ще се случи нещо лошо. На 31 прокървих и получих болки.  Е, охлади ми се радостта съвсем. Казах си, че каквото има да става, то ще стане. Вчера бях на преглед, видя се едно сакче. Другото го няма - може и да имало нещо, но сега го няма.

Алекс честито и на теб  .Правилно си го казала коквото има да става ще стане .Имаш си едно плодно сакче какво по хубаво от това .Бъди спокойна и не се натоварвай излишно .
Aneto честита двойна радост
Danito с теб сме в една седмица ,пиши утре ,стискам палци 🤗🤗🤗

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 17:48 от didka89

Общи условия

Активация на акаунт