Дългото чакане след трансфер 57

• 69 045
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Е, какво...нищо  Simple Smile Иначе нямаше да го изписват.

# 556
За инфекциите и АБ съм абсолютно съгласна, както и това че вредата от не пиене на лекарства може да е по-голяма от приема им. И аз не знам защо търпях... от страх, що!  ooooh!
Само да вметна като сме тръгнали за болести да пишем, за всички чакащи и мътещи, за всички с предстоящи процедури, а и не само, новина за грипа.
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Glavniyat-zdraven-inspe … -Bulgariya-694828

# 557
Да де, от страх! Ама не само мен ме е страх.
И зъболекарят ми що не иска да ми даде антибиотик за венците, а от 4-ти месец съм с възпалени венци - пак от страх.
Всеки път на ЖК като ми гледат изследванията ме питат от какво са ми високи левкоцитите и като кажа от венците, ми казват - а, добре и нищо.
Относно грипа - мисля вече да ходя с маска навсякъде и това е.

# 558
Електра, на мен ми вадиха зъб, докато бях бременна и при нужда, щях да взема АБ. Затова и зъболекарят, и ЖК бяха категорични. Милата, представям си как болят тези венци  Sad

# 559
То не остана почти, след два месеца ще взимам крути мерки за всички болежки, ако остане време де Mr. Green
Обаче, Кристи, като те чета, ти си преживяла какво ли не през твоята бременност ooooh!

И за да не каже някой, че спамя, пожелавам на момичетата тук много, много, много лека бременност Simple Smile

# 560
Обаче, Кристи, като те чета, ти си преживяла какво ли не през твоята бременност ooooh!
Няма да ти казвам всичко останало, че ще решиш повече да не бременееш Joy

# 561
Сладка ,

Аз щях да пиша по твоя случай , ама размислих, сега гледам другите са писали каквото си мислех и аз .

Прилича ми като да ти е първото гадже. Дори и да не е , за нещастие се е паднал брутален тип. Не избираме в кого да се влюбим, но разума знае кое е добро за теб.
Ако си и набор 88, като ника , направо отпрашвай с 200 и не поглеждай назад. Не ти трябва време, ти достатъчно време си вложила .
Първата ми връзка беше някаква такава и аз още нямах самочувствие да отстоявам себе си във връзка и търпях простотии , но с втората ми връзка се родих !
Зациклила си буквално и с това бебе няма да се оправят нещата.

Жалко , много ми стана мъчно като чета.

Имаш всички основания да започнеш отначало, но няма как външни хора да ти повлияят.
А може и той да иска да го оставиш, за да може после да те обвини , че ти си виновна и си го оставила, защото той има проблем.  Wink
Изглежда ми манипулатор и може и да има драми и след раздялата.
Едно дете е щастливо, когато майка му е щастлива- така че си дай сметка и за това.

Пък на мен празниците и паузата преди втория опит ми се отразиха доста демотивиращо. Имам чувството, че нямаме шанс.  Tired
Чакам си кариотипа и се депресирам.

# 562
  • Димитровград
Момичета много ме е страх. Вече 16 дена от абразиото, а продължавам да тека доооста обилно. На моменти ярка кръв, на моменти тъмна, но днес още повече. Снощи събрах границите високите на кръвното и щях да умра, но се усаферих и днес кървенето ми е ад. Звъня постоянно на докторката дето ми го прави, но все казва спокойно ще спре. Антибиотици пих доксициклин, сега пия аксеф, бих си инжекции окситоцин уж да изхвърля всичко, но те пък не ми подействаха. Страх ме е от това кървене да нестане най лошото и затова реших да сменя доктор Цонева и утре впловдив. Моля ви момичета стискайте палци и се молете всичко да е наред, защото много ме наплашиха, че от такива кръвоизливи можело да се стигне и до отстраняване на матката.....вече откачам и като отида до тоалетна още повече настръхвам като видя тъмната кръв в големи количества която изтича от мен. Направо съм ужасена   

А отностно него живот и здраве да се оправя от това чудо съм решила, че 4 месеца ще се пусна на борсата и няма да работя ще си почина. След като си оправя борсата била тя и 230лв стигат ми ще ида до майка ми и сестра ми в Австрия и без това не съм виждала на сестра ми малката само веднъж, а вече е на 3г. И на сестра ми не е лесно на 21г е и сама. Ще постоя месец, ще сменя прическата, ще отслабна драстично, не че съм дебела, но напук на него и леко шопингче и ще се прибера като първия пич....да го видя как ще ме гледа и какво ще ми каже...и без това секс не сме правили от 4 месеца вече даже нямам грам желание....веднага ще разбера ако е правил нещо и на другия ден ще си грабна пътя и ще си ида до баба и дядо...той нали е командировка и в събота като се прибере пак няма да ме има...няма да има сготвено изчистено нищо. После ще ида на гости и на вуйчо и когато се прибера ще видя дали иска да говори и какво ще ми каже, защото аз не искам сама да се боря за това дете и за тази любов трябва да видя действие и от негова страна. Но просто той е такъв, че една дума да ми каже знам дали ме лъже, една целувка да ми даде и знам дали ми е изневерявал, познавам си го до болка, което е най гадното в ситуацията...по добре да не знаеш нищо ако те уважава и обича и най вече го показва. И когато поговорим ще взема решение за действията си. Благодаря ви от сърце за подкрепата чувствам ви като едно голямо виртуално семейство Hug Hug Hug

# 563
Sladkatakaka за кървенето си купи Калцийфосфорце . Лекарството е българско и не е скъпо и е супер ефективно. Тествала съм го от личен опит. Дозировката я пише на кутията

# 564
Сладката, ти упорито искаш да бъдеш с този човек май. В такъв случай каквито и съвети да получиш файда няма. Въртиш, сучеш, все към тази връзка клониш. Твоя работа. Ще се получат нещата един ден с бебето, той ще си вее байрака насам натам, ти ще си седиш с престилката вкъщи и ще ревеш. Явно той не иска да е с тебе, но не му стиска да ти го каже. Предприеми първата крачка ти. Да не стане като се върнеш от гостито да намериш нова кака у вас. Стягай си багажа и изчезвай от тоя нехранимайко докато е време. Да не си скубеш косите после.

# 565
  • София
Сладка ,

Аз щях да пиша по твоя случай , ама размислих, сега гледам другите са писали каквото си мислех и аз .

Прилича ми като да ти е първото гадже. Дори и да не е , за нещастие се е паднал брутален тип. Не избираме в кого да се влюбим, но разума знае кое е добро за теб.
Ако си и набор 88, като ника , направо отпрашвай с 200 и не поглеждай назад. Не ти трябва време, ти достатъчно време си вложила .
Първата ми връзка беше някаква такава и аз още нямах самочувствие да отстоявам себе си във връзка и търпях простотии , но с втората ми връзка се родих !
Зациклила си буквално и с това бебе няма да се оправят нещата.

Жалко , много ми стана мъчно като чета.

Имаш всички основания да започнеш отначало, но няма как външни хора да ти повлияят.
А може и той да иска да го оставиш, за да може после да те обвини , че ти си виновна и си го оставила, защото той има проблем.  Wink
Изглежда ми манипулатор и може и да има драми и след раздялата.
Едно дете е щастливо, когато майка му е щастлива- така че си дай сметка и за това.

Пък на мен празниците и паузата преди втория опит ми се отразиха доста демотивиращо. Имам чувството, че нямаме шанс.  Tired
Чакам си кариотипа и се депресирам.

Майче, и аз доста съм се сдухала за кариотипа, не си сама Confused Трбяваше да е готов на 5ти, ма вчера като звънях някакъв малдеж в Малинов ми обясняваше, че др Въжарова била назад с работат и т.н и сигирно сругата седмица щяло да в готово ooooh! Пуснах го на 14.12, а ти в Малинов ли го пусна и кога?

# 566
Сладката, ти упорито искаш да бъдеш с този човек май. В такъв случай каквито и съвети да получиш файда няма. Въртиш, сучеш, все към тази връзка клониш. Твоя работа. Ще се получат нещата един ден с бебето, той ще си вее байрака насам натам, ти ще си седиш с престилката вкъщи и ще ревеш. Явно той не иска да е с тебе, но не му стиска да ти го каже. Предприеми първата крачка ти. Да не стане като се върнеш от гостито да намериш нова кака у вас. Стягай си багажа и изчезвай от тоя нехранимайко докато е време. Да не си скубеш косите после.
Не съм коментирала досега, някак не ми се щеше да се меся, защото тези неща ми се виждат прекалено лични. Но като прочетох последния пост на каката си помислих абсолютно същото Confused

Каката, само да знаеш, че тези неща се виждат най-добре отстрани. Т.е. ти си вътре в нещата и няма как да видиш цялата картина. Просто се замисли над всичко, което прочете до тук и се опитай да го направиш - да надникнеш отвън.
Мъчно ми стана, дано всичко бъде наред с теб Praynig

п.п. Моят съвет е да не си самоназначаваш лекарства за кървенето. Виж първо в Пловдив какво ще ти кажат, че не е шега работа това.

# 567
 За много години  момичета .Вчера беше първия ми преглед . Видя се едно плодно сакче имаше и сърдечна дейност която чухме , като размери е 6,4 мм .След две седмици пак съм на преглед .Казаха ми да продължавам с лекарствата 🤗🤗🤗. Желая успех на всички ви  и само положителни резултати през новата година 😘😘😘

# 568
Дидка, честито ти сърчице  Hug
Дано всичко е наред до края  Hug

# 569
  • пазарджик
Дидка честито сърчице,ти коя седмица си ?

Общи условия

Активация на акаунт