Дългото чакане след трансфер 57

• 68 986
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Лиляна... не знам какво да ти кажа- може би с донорски сперматозоиди ще се получат по-добри ембрита ?  newsm78
 Помисли си и за здравето - преждевременна менопауза на 40 ,, яйчниците от тия хормони стават проблемни.

При нас и това е вариант, макар че като си гледам двойките хромозоми... не ми харесват  Rolling Eyes.

Буена,

пратиха ми резилтатите - пише и за двамата "нормален" , което е очаквано откъм нормалност- то ако нямаш 23 двойки хромозоми , значи си шимпанзе , увреден или друго. Не разбрах за какво го правиме - четох вчера , правят го на емрита ( PSG) , никой не коментира , че се прави на родителите.

НООО ... аз забелязах , че ММ има една несиметрична двойка хромозоми ( лявата е права нагоре а другарчето му е огънато) - номер 9.

А аз съм по-зле ! Имам такава , номер 6, 8, 9 , 10.

По принцип четох че трябва да са симетрични ! Моите - криви.
Сигурно са ми скапани и яйцеклетките. Tired

На 17-ти съм на консултация с Калчев. Peace
Симетрични относно подредбата на гените, а не как точно изглеждат на снимка

# 661
Ние сме прилагали тази схема преди опит еднократно по препоръка на биолозите, но тогава така и не стигнахме до трансфер, ще пробваме отново и ще изследваме, пък дано се повлияе пустият HDS. А дали има шанс от лоша партида да се попадне на читав сперматозоид, някъде четох, че ако над 50% са засегнати, шансът и останалите да не са ок е огромен. Хич не ми се иска да изхвърлям двата останали ембриона, но ако пак ще ме докарат до мисед...

# 662
Оспами се темата - ама да вметна, че да , Бабма, второто е високо.
Фрагментации - над 30% се води много ниска оплодителна.
Незраял хроматин в сперматозоиди ( HDS) - до 15% !! норма( ние сме с 11 и ми се вижда високо, за 50 ...доста високо !
То шанс винаги има...докато има Я. все има шанс.

Реджина,

Ще се консултирам, разбира се , само споделям наблюдения.
Не пише нищо фатално за асиметрията. Peace
То при мен възрастта е проблем, все пак на 38,... вече съм с последния влак.
Ако бях на 30 г. щеше да е друго.

# 663
Кое изследване за инсулинова резистентност е най-надеждно? Аз правих някакво, но само с еднократно вземане на кръв без обременяване с глюкоза и уж нещата бяха ок, но сега се чудя доколко е било меродавно.

Обременяването с глюкоза е най-надеждното с вземане на кръв и трите пъти от вена и с изследване и на глюкозата, и на инсулина.
Казвам това, защото в разни лаборатории пропускат инсулина и/или вземат кръв от пръст на 60 и 120 мин. Затова е добре изрично да им се каже. След това с резултатите - при добър ендокринолог за разчитане.

# 664
 Момичета, стана ми интересно, ИР влияе ли на имплантацията или само на качеството на яйцеклетките?

# 665
  • София
Момичета, стана ми интересно, ИР влияе ли на имплантацията или само на качеството на яйцеклетките?
Влияе на качеството на Я и на самото делене на ембрионите.Може да стане имплантация и да спее рано рано да се развива.

# 666
Здравейте момичета, първо за много години!!! Пожелавам ви чудото, за което се борите да се случи точно през тази година, вярвайте!  Hug

Аз пиша в друга тема, но ви чета редовно ! Интересува ме, някоя от вас да има впечатления от докторите в АГ Варна, да е правила опити там - успешни или не, при кой доктор? Всичко, което сте чували?
аз щте правя икси другия месец там ,така че ощте нямам много информация.Аз съм при Александров уж.Кисьов ми разчете спермограмата на мъжът ми и последно пак с него говорих.Сестрата е Ани.Нещто ако има питай ,но и аз те първа започвам като теб.

# 667
Здравейте момичета, първо за много години!!! Пожелавам ви чудото, за което се борите да се случи точно през тази година, вярвайте!  Hug

Аз пиша в друга тема, но ви чета редовно ! Интересува ме, някоя от вас да има впечатления от докторите в АГ Варна, да е правила опити там - успешни или не, при кой доктор? Всичко, което сте чували?
аз щте правя икси другия месец там ,така че ощте нямам много информация.Аз съм при Александров уж.Кисьов ми разчете спермограмата на мъжът ми и последно пак с него говорих.Сестрата е Ани.Нещто ако има питай ,но и аз те първа започвам като теб.
Аз имам успешен опит там преди 7 години.До колкото разбрах вече работят с фонда и синът на д-р Александров се е присъединил към екипа  Simple SmileУспех и на двете  Hug

# 668

Аз имам успешен опит там преди 7 години.До колкото разбрах вече работят с фонда и синът на д-р Александров се е присъединил към екипа  Simple SmileУспех и на двете  Hug
Мерси ,дано имаме късмет. Praynig

# 669
 Синът на Александров? Че той Александров не е ли около 40-те или аз бъркам нещо?
  Кексче, ще чакам да пишеш как е минало

# 670
Над 45 е д-р Александров вече. Simple Smile
Даже мисля около 47-48.

# 671
  Ясно, не знаех
  А Кекси, защо избрахте Икси - какъв е проблема?

# 672
Не искам да съм груба, но последните страници са абсолютен offtopic
Няма ли някой след трансфер да го наръся едно хубаво, че малко остана, после с наакани памперси Mr. Green

# 673
И аз всеки ден влизам да видя кой до къде е, ама.....

Буена се гласяха за януари, Елислава и те newsm78

Електра, да поръсим, пък на който му трябва да се намества под прашеца

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 674
  • София
И аз всеки ден влизам да видя кой до къде е, ама.....

Буена се гласяха за януари, Елислава и те newsm78

Електра, да поръсим, пък на който му трябва да се намества под прашеца

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

За съжаление аз отпадам за този месец, защото бях категорично решила да не почвам последния си опит без актуална цветна снимка и кариотип. Слава Богу кариотипите излзязоха нормални, а ЦС ми предстои утре, ако не се случи нещо непредвидено, разбира се, както става напоследък. Така че, стискайте ми палци Praynig

Общи условия

Активация на акаунт