Снежец тихичко вали,вали , АПРИЛче в коремчето ни спи - Тема 9

• 50 565
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Аз по-скоро съм притеснена за след раждането, за това дали ще се справя с Бебчо.

# 556
  • Бургас
Аз подозирам, че скоро раждането от мой страх, ще се превърне в нещо, за което няма да имам търпение. От сега съм с хиляда неразположения. Снощи или съм падала около 100 тина пъти от леглото или някой ме е хвърлил през терасата, защото адски ме боли гърба /този път е гърба, иначе е кръста/.
 Вчера гледах снимките, които съм си правила на 01.12 и на 29.12 и разликата в корема е доста голяма. Не искам да си представям на какъв дирижабъл ще заприличам към 9 тия месец  Tired

# 557
Здравейте Мами,
Не съм писала отдавна, но нямах възможност.
Изкарах ужасно тежък грип, 8 дни плътно температура, втрисане, гърло, магарешка задушаваща кащлица 9 (и още кашлям), и възпаление на ушите... и ужасни мускулни болки, няма да се оплаквам но да ви кажа не бях боледувала от 5 години сега ми се върна ... изпих цялата аптечна мрежа, антибиотика и той не ми се размина, но нямаше начин.
Та Честита коледа на Патерци на всички пращам виртуални целувки и се надявам да сте я изкарали топло и прекрасно с всички които обичате Simple Smile) и да пожелавам да сте здрави Simple Smile
Вече съм в болчнични грипа ме накара да си седна на дупето и да си кротувам, такова ще е докторско предписание да се пазя много Simple Smile
Сега се връщам да ви чета че от сутринта не мога да насмогна Simple Smile))

# 558
Здравейте Мами,
Не съм писала отдавна, но нямах възможност.
Изкарах ужасно тежък грип, 8 дни плътно температура, втрисане, гърло, магарешка задушаваща кащлица 9 (и още кашлям), и възпаление на ушите... и ужасни мускулни болки, няма да се оплаквам но да ви кажа не бях боледувала от 5 години сега ми се върна ... изпих цялата аптечна мрежа, антибиотика и той не ми се размина, но нямаше начин.
Та Честита коледа на Патерци на всички пращам виртуални целувки и се надявам да сте я изкарали топло и прекрасно с всички които обичате Simple Smile) и да пожелавам да сте здрави Simple Smile
Вече съм в болчнични грипа ме накара да си седна на дупето и да си кротувам, такова ще е докторско предписание да се пазя много Simple Smile
Сега се връщам да ви чета че от сутринта не мога да насмогна Simple Smile))
А, така. . . Скоро си мислих за теб, че изчезна. Надявам се вече да си здрава и повече почивка.

# 559
  • Пловдив
Белинда, много мило да можеш да си направиш сравнение между бременностите. Явно наистина неприятните неща лесно се забравят, след като си имаш най-прекрасната награда след 9 месеца чакане. С ММ имаме желание за повече от едно детенце и на мен ще ми е приятно да мога да сравня по какво си приличат и по какво не бременностите ми.
Страх от раждането все още не ми се е появил, дано така да си остане. Надявам се да родя нормално и за сега няма показатели да не се случи. На последния преглед попитах док дали е рано да повдигам темата - той каза да се подготвя с въпроси за следващия преглед  Grinning По темата виждам крайни мнения за и против упойка, но все още не съм се интересувала достатъчно.
Няколко пъти вече изслушах ужасяващи разкази за раждане и не разбирам защо някои жени  държат да споделят това преживяване с бременни. При това без да съм повдигнала аз въпроса. Разказаха ми ги като предупреждение, да си знам какво ме чака. Ами не - аз не мисля да раждам с такава нагласа. Опитах да пропусна думите им покрай себе си.

# 560
  • Бургас
Няколко пъти вече изслушах ужасяващи разкази за раждане и не разбирам защо някои жени  държат да споделят това преживяване с бременни. При това без да съм повдигнала аз въпроса. Разказаха ми ги като предупреждение, да си знам какво ме чака. Ами не - аз не мисля да раждам с такава нагласа. Опитах да пропусна думите им покрай себе си.
Някои хора много обичат да разказват такива гадости на бременните. Не знам каква е идеята? Какво значи "да си знаеш какво те чака" като раждане с раждане не си приличат.

# 561
Аз влизам в 7 месец на 3-и. Наистина не остана...
Мис, много си права за нетърпението. Като знам колко беше тегаво накрая, а сега съм по-зле от рано.
Мен си ме е страх от раждането. Дори май този път повече Simple Smile

# 562
Аз влизам в 7 месец на 3-и. Наистина не остана...
Мис, много си права за нетърпението. Като знам колко беше тегаво накрая, а сега съм по-зле от рано.
Мен си ме е страх от раждането. Дори май този път повече Simple Smile

И мен си ме е страх, даже доста, но като се замисля, че човечето вчера цял ден не иска да мръдне, чак към 10-11 вечерта се размърда така хубаво, май по-страшно е това, отколкото от раждането. За сега мисля нормално с упойка, ако разбира се котка не ми мине пътя. Док казва, че още е рано да говорим за раждането. Януари месец живот и здраве на следващата консултация ще говорим за това Simple Smile

# 563
Значи влизам в 7 ми след 2 седмици😋Не се бях теглила от 10 дни, очаквах да съм качила доста, но заради тези кисилини не съм качила и грам след празниците😀

# 564
Значи влизам в 7 ми след 2 седмици😋Не се бях теглила от 10 дни, очаквах да съм качила доста, но заради тези кисилини не съм качила и грам след празниците😀
За тях ми изписаха Гавискон сироп - за 5 мин ги потушава, а ефекта трае часове ☺

# 565
Ооо ще проверя и ще си купя, че нещата се влошават😒С първото дете помня в 9 ти месец дори свалих 2 кг, заради киселините, но пък се роди с дълга коса😊

# 566
Наистина е много странно как нещата, които сега ни се случват всеки ден, един ден се забравят. На мен до края на третия месец ми беше толкова зле с повръщане и гадене, че времето едвам минаваше, а сега докато се обърна и съм влязла в нова седмица. Аз също бих искала нормално раждане, но не и да продължи с дни и ужасии, затова и не отхвърлям секцио. Всичко си е Божа работа и решение на бебо кога и как ще му се заизлиза. И на мен са ми ги разправяли такива разкази за раждането. Особено много и за секцио. Засега удържам положението със страховете, защото умишлено се фокусирам върху други хиляди неща, които трябва да свърша до тогава. Но на следващия преглед и аз ще говоря с моята лекарка поне да знам към коя болница да се насоча и евентуално лекар, защото тя не изражда, а прави само планирано секцио.

# 567
Моето секцио беше перфектно, сигурно си е до организъм, но не се плашете толкова Simple Smile

# 568
Здравейте, бъдещи мами!
Темата за покупките на бебешка козметика, дрехи и други аксесоари ми хареса. И аз няколко дена разсъждавах по нея. Ако човек се старае много в подготовката, неприятните изненади ще дойдат от друго място.  Не може да се презавериш на 100%. Напр. ако купиш продукти за нормална кожа, може да се наложи да я сменяш после, в случай, че бебчето е с чувствителна кожа. Ако вземеш голяма опаковка, ще ти е икономично=спестени време и пари, но ако изтече срока, никой няма да посмее да я ползва и ще се хвърли.
Вие към кои марки бебешка козметика сте се ориентирали?

Другия ми размисъл е за близостта между нас и бъдещите татковци- как виждате от тук до раждането половия контакт?

# 569
  • където мечтите се сбъдват
По отношение на раждането аз първия път родих нормално,но сега ще избера секцио по желание.Остава само да се уточни дата и се моля да не тръгне по-рано раждането.Чудя се колко ли време след раждането ще мога да поема сама грижите по мъника-това най-много ме притеснява  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт