Снежец тихичко вали,вали , АПРИЛче в коремчето ни спи - Тема 9

• 50 531
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Че що за късмет е "домакинска работа". Ей, прецакахте го човека с баницата  Laughing
И аз се зачудих, но мъжО си ги писа, той да мисли. Ние така или иначе се гласим след 6 месец той да взима бащнство Simple Smile, падна му се и кола и каза, че е съгласен ...

Гледам за раждането си говорите, раждах нормално над 12 часа, но точно няколко часа след раждането си се разхождах и кърмих. За нищо на света не бих си причинила секцио по желание. В " белите "  страни, с които много обичаме да се сравняваме е забранено да се прави секцио по желание и всички "показания", които нашите лекари измислят изобщо там не са показания. Ако някой се интересува мога да му изпратя данни и статистика. Просто нашата система с избор на екип прави  предпочитан начин секциото за удобство на лекарите и разбира се по-сигурен.
Стефи не знам какво си преживяла, но следродилна депресия спокойно може да получиш и след секцио, че и по-тежка...
За упойките, зависи не само от организма, а от самата упойка, която слагат. При някои се получават описаните проблеми, при по-новите и скъпи ги няма. За съжаление в бг болниците зареждат най-евтините лекарства и съответно не винаги най-добрите.
Засега не ме е страх от раждането, и с първото не ме беше страх, все пак това си е естествено нещо ... Стискайте палци да не ми се наложи секцио, защото лекарката ми твърди, че ми е ниско плацентата, но така и не успя да ми обясни как точно ще попречи

# 631
За много години, Мамчета Simple Smile Нека през тази година само здраве, щастие и любов да имаме, а всичко друго идва с времето и се постига.
И аз тъкмо си кацнах в нас  Grinning бяха тежки няколко дни (чак в Македония се озовах).
Относно късметите от баницата - щастие и мързел  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За сълзите мога да кажа само, че ми писна и си сложих изкуствени мигли, за да си рева без да се разцапвам. Лошото е, че изпадам в големи драми и кризи и ММ си го отнася, но си мисля, че понякога си го и заслужава - само като ми каже, че ме разбира напълно и ми иде да го напляскам.
Моя патладжан е толкова активен напоследък  #Crazy #Crazy #Crazy

# 632
Преди половин час ми се появи някаква ужасна болка в ребрата под гърдите и отива към стомаха. Все едно някой ми е скачал върху гърдите. Четох, че било уж нормално при бременност, но е супер гадно. Всеки ден изскача някое ново неразположение. То не беше кръста, всъщност целия таз, не беше гадния запек, сега и това. Казах на мъжа ми, че ако иска второ дете, да си търси нова жена.
Здравей! Може ли линк за статията, която си чела за болката в подребрието? И аз имам, но не се разпространява към стомаха. Само от дясно ме пробожда понякога.

# 633
за много години и от мен! изчетох ви най-накрая!
да сте здрави и напролет здрави бебоци да гушкаме всички!

ние си изкарахме вкъщи тримцата. детето успя да изчака и зарята и беше на 7мото небе Simple Smile

между оразниците разбрах, че в градината имат варицела, та сега ще чакам да видя ще я хване ли или не.

днес малко на сняг бяхме. за съжаление и всичко живо в и около Пловдив беше решило да е на същия тоя сняг и беше ад, но времето беше чудно! утре се почва ежедневието пак...

# 634
  • Бургас
Преди половин час ми се появи някаква ужасна болка в ребрата под гърдите и отива към стомаха. Все едно някой ми е скачал върху гърдите. Четох, че било уж нормално при бременност, но е супер гадно. Всеки ден изскача някое ново неразположение. То не беше кръста, всъщност целия таз, не беше гадния запек, сега и това. Казах на мъжа ми, че ако иска второ дете, да си търси нова жена.
Здравей! Може ли линк за статията, която си чела за болката в подребрието? И аз имам, но не се разпространява към стомаха. Само от дясно ме пробожда понякога.
Просто потърси в гугъл. Не съм чела само една конкретна статия по въпроса.

# 635
Момичета откачам от зъбобол... newsm45 newsm45 newsm45

# 636
  • Бургас
Момичета откачам от зъбобол... newsm45 newsm45 newsm45
Какво ти стана? Ако не може да търпиш иди до стоматология. Даже отстрани в уличката под стоматологията мисля, че съм виждала денонощен стоматологичен кабинет.

# 637
Не знам какво му стана на този зъб, такава болка не съм изпитвала.Отпусна ме,но в 3:30 се събудих пак с болки и от тогава не съм мигнала.За капак и синчето ми не спря да се върти като пумпал.  Shocked Буквално  Shocked ММ отиде сега до Бургас да закара свекъра,че ще го приемат в болница и после ще ме закара на зъболекар.Направоо откачамммм . smile3514

# 638
снощи не ми се пишеше много, повече четох, та сега да се включа по обдъжданите теми.

за раждането - хем ме е страх, защото знам какво е, хем не, много странни смесени чувства имам. но не бих избрала секцио, освен, ако не е по препоръка на лекаря. екстра си ми беше първия път - 3 часа от приемането в болницата докато излезе бебето. е, после не бях пушка, както другите казват, но все пак... тази сесмица съм на преглед, да видим какво прави тоя пумпал - имам чувството, че тренира за висок скок ли и аз не знам. така се пльоска, определено не е ритане, все едно скача отнякъде...

за покупките - все още не знам какво ще е и нищо не съм купувала - купих за мен възглавница за бременни и за кърмене. много удобна е. имам доста неща, но бодинца ще си взема от mothercare, явно някакви унисекс ще гледам да са Simple Smile големите неща си ги имам - легло, количка...

# 639
За много години! Пожелавам ви много здраве и усмивки Simple Smile И най-сладките и послушни бебчета напролет  Hug

baby, дано всичко е наред със зъба. Аз ходих да ми правят една пломба преди месец някъде. Не се притеснявай, има и упойки подходящи за бременни ако се наложи.

Веси, много си права за секциото, по принцип в повечето страни процента такива раждания е около 15, при нас май гони 40-50. Аз конкретно мнение нямам, добре е майката да има право на избор, но аз лично не бих го решила сама. Доверявам се изцяло на лекарите по въпроса. Първия път изобщо нямах избор, сега ще видим. Колкото до упойките - и аз съм го чувала това, че има значение каква е. Но имайки се предвид, че и секциото, и лапарото са ми правени в Майчин дом, едва ли там купуват най-скъпите и хубави. А наистина странични ефекти не съм имала грам. Явно си е и до организъм. Толкова е индивидуално раждането, че изобщо няма смисъл да се настройва някой предварително Simple Smile

Линдичка, за бодита и т.н. разгледай и в Асда на George. Качеството на бебешките дрехи е много добро, а цените още повече  Peace

# 640
Здравейте мами,
празниците минаха ежеднението ни захавана, но такова е времето минава.
И моята госпожица много мърда, много рита върти се страшна танцьорка ли ще я правим не знам, но вече почти свикнах то ме боли при всяко мърдане, и в ребрата ме стяга, но както се казва трай бабо за хубост.
Днес ще излизам да видя за някой неща да купя, да разгледам Simple Smile) намерих някакви списъци в нета, и този на Манха съм разпечатала, ще се опитам да сметна какъв бюджет ще ми стигне, обичам да съм организирана  Crazy

# 641
За много години и от мен!  Живи и здрави и много щастливи :*  От известно време изпитвам болки, когато вървя и ставам от стол например. . Доки ми изписа Магнерот 3х1, но продължават.. Някой има ли такива оплаквания? Sad

# 642
Алиса, къде са болките? И аз имам от доста време вече - в таза от ляво и по крака надолу, а отпред в срамната кост. Накуцвам даже понякога. Засега нищо не пия. Обаче последната седмица ми се появиха и доста осезаеми контракции, да видим.

# 643
Ниско долу,по целия корем,  само когато вървя Sad

# 644
А втвърдяване има ли? Има няколко варианта - контракции или от разтягането на връзките и уголемяването на матката. При мен също боли повече като се движа, но пък след 5-10 минути разходка ми става по-добре. Док прегледал ли те е след тези оплаквания или изписва Магнерот по телефона?

Общи условия

Активация на акаунт