Фотография - 84 тема

• 68 479
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе/Germany
Благодаря на всички коментирали!
Ясно ни е за доставката и рисковете свързани с нея!
Ясно ни е също, че е по-добре да се отиде в специализиран магазин, но както казах го искаме за хоби снимане, което ще е не повече от 5 пъти в година сигурно!
Не виждам смисъл да дадем 500Е сигурно, идея нямам колко струват, но повярвайте ми, ММ е проверил, гледал и питал. Много е на ти с техниката и с това му е свързана работата, просто исках мнение за сета, дали е читав като параметри и т.н Simple Smile

Всичко хубаво!  bouquet

# 226
Непозната марка ми е и не мога да дам мнение - Китайците примерно бълват марки със скорост (на Фотокина направо се ококорих)....  Crazy
В студиото сме заложили на познати и изпробвани неща поне тук при нас.
Но щом ще е за няколко пъти годишно не виждам проблем да пробвате. Сета не е скъп. Тук също подобни са в този ценови диапазон.
Цените при осветлението се определят от класа и марката както при всяка техника. И наистина за "нищо" ползване не си струва да гърмите суми.

Поздрави пък като го пробвате да кажете как е  bouquet
Да не съм капо малко снимки от един предстоящ проект .. за сега изненада

# 227
Хайде да го пусна и тука.
С част от групата, с която вече се видяхме миналата година, си говорим да повторим следновогодишно едно винено или бирено.. или кой каквото иска.

За момента обсъждаме уикенда 21 -22 януари, малко по-далече, но го предложих, от една страна за да са почивни дни и да не сме обвързани с работно време, от друга защото ние имаме рожденик този уикенд, пък и така всеки ще може по от рано да си подреди графика ако има задачки.

До тук май се очертава повечето да ОК и ако се съберем групичка направо да уточним дата и място.
Миналия път срещата беше на Славейков и седнахме на близо.

Аз сега им казах, че скоро бях в едно приятно заведение до Полиграфическия което също е сравнително удобно.. но възможности различни .
Важното е да се съберем хора..  bouquet bouquet bouquet

# 228
Затишие...къде сте,по планини,морета,океани или вкъщи на топло   Grinning
Прясна панорама от днес,по темата за Месечното.Не е чак толкова високо-високо,но като за първи опит по темата.
Високо,високо

Едни очи от "Ледената епоха"
It's cold...

И един много мой любим певец  Heart Eyes
Орлин Горанов

# 229
  • София
Аз нямам нищо за месечния проект все още, понеже боря проекта за финала на курса ми.

IMG_4848-2 by Nevena Gencheva, on Flickr

Скрит текст:

# 230
Мъхче, много приятни портрети. Това автопортрети ли са или си намерила добра душа да ти позира?

# 231
  • София
Мъхче, много приятни портрети. Това автопортрети ли са или си намерила добра душа да ти позира?

Благодаря ти! Не са авто. Момичето ми е приятелка. Много трудно успявам да убедя някого.  Rolling Eyes

# 232
Явно успяваш Simple Smile  Hug.

# 233
И аз трудно успявам да убедя някой да ми позира,освен малката ми моделка.Тя вече свикна и сме сработени Simple Smile Но ако искам конкретно някой да снимам,обикновено не се харесват или решават да си поправят снимките с телефона Sad
Имам приятелки,които от известно време ме подпитват кога ще снимам и тях,но така или иначе не сме осъществили още проекти Simple Smile

# 234
Аз си търся фотограф Hug.

# 235
И аз си търся, че хич си нямам мои снимки Wink

# 236
  • София
Маями, ти си далече.Simple Smile

Лято, ти в кой град си?

# 237
Прага Flutter

# 238
  • Варна
И на мен много ми харесаха на Мъхчето - светлината ли, обработката ли, не мога да определя. ( Ще се радвам да споделиш обработка).

Харвард са си пуснали фотографския клас онлайн безплатно.

https://alison.com/courses/Digital-Photography/content

# 239
  • Варна
Не ми допадат на Мъхчето портретите, Мъхче, извинявай, без лоши чувства  Hug
Мога да се обоснова дълго и детайлно, но, любопитно ми е тя защо си ги харесва, а също така daffodil и Down Under?

Общи условия

Активация на акаунт