Фотография - 84 тема

• 68 426
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Не знам дали и кога е изкуство фотографията, но ето за такива моменти си заслужава!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 376
Лени, действително ли сградата е такава?

Да буквално .. Около Свети Стефан катедралата във Виена е пълно с подобни вътрешни дворове.. само да има човек време да обиколи един ден да ги наснима ..
Тук разбира се е снимано с фишай и за това е и такава перспективата, макар че съм чекнала Lens correction в Лайтрума
Аз ги събирах на няколко пъти снимките от серията че обикаляхме и други места ..

Браво на Евдокия .. голяма е сладурана беше с нас на Коледните базари сега във Виена и добре се позабавлява .. и от там е направила много хубави снимки ..

Между другото на тези от София утре ще се открива изложба фотографии на пътувалите във фотопленерите на Фотовенчърс - от пътешествията през годината ще е ...
От 19:00 в клуб на Фоторепортера в подлеза на Ларгото мисля се пада
Ето линк на събитието - ще се радвам да се видим .. с останалите в събота

https://www.facebook.com/events/252043435232584/

# 377
  • София
Не знам дали и кога е изкуство фотографията, но ето за такива моменти си заслужава!
Браво на Хера!

Как става продажбата на снимки за корици на книги? Мимс, мисля, че и ти имаш няколко?  Simple Smile

# 378
Браво и Честито на Хера! bouquet
Поредно доказателство,че сме талантлива нация.Heart Eyes

# 379
  • Варна
Браво на Хера!

Как става продажбата на снимки за корици на книги? Мимс, мисля, че и ти имаш няколко?  Simple Smile

През агенции  Peace

# 380

Хера е в синхрон с камерата си и често ѝ личи  Wink Heart Eyes

mamaSunshine, хубав проект. Даже мн хубав Heart Eyes

Вили, нещо ми липсва в тоз кадър, нещо в долната част на снимката... Whistling

Joy Joy Joy

Миналата година започнах 52 в онази група, но не изкарах дълго. Проектите трябва да са си мои, общо взето, иначе ми е трудно да се съсредоточа. Та така, след една година почивка, снимам пак 52 седмици - третият ми такъв проект. Чудесен стимул е, особено зимата, когато светлината е малко.

Седмица 3:

# 381
  • софия
Добрютро!
Хера е връхта! Няма да ми омръзне да го казвам.
mamaSunshine, Виена ми е много любим град, искам пак и още и после пак да се връщам там.
52 седмичното ми идва екстра. Ръчка бръмбари, които не биха се събудили в друг случай.
Вейдицо, за твоите бутилки не искам да отварям дума, щот ще стане обяснение в любов  Blush
Гърча аз от вчера една горкичка вилица, гърча я буквално и преносно, ей ви кадър с нея:
Untitled by Svetoslava Madarova, on Flickr

П.П. Защо кадрите ми излизат такива чаршафи, а вашите са по-мънички?

# 382
  • София
СлаБе, горката вилица! Някой много бясно се е хранил  Crazy Във фликр, като копираш линка, те пита в какъв размер я искаш.

Аз съм фенка на снимките на Хера от много отдавна. Страхотна е! Браво за заслуженото признание!

Този път съм се заканила, че годишното предизвикателство ще го изкарам докрай. Имам нужда от ръчкане, за да снимам. Иначе като е студено нищо не ми се снима. Миналата година се включих късно и някак не ми беше такъв гъдел. Ако някой има желание да изкоментира, тук ще си скрия последната снимка за него.
Скрит текст:

# 383
П.П. Защо кадрите ми излизат такива чаршафи, а вашите са по-мънички?

Това е фотографска тема. Просвай си чаршафите без никакъв срам Stuck Out Tongue

Novi Sad by Villy Goutova, on Flickr

# 384
Славе, чудни кадри с тази вилица  Heart Eyes Особено вчерашния, постоянно се връщам към него, много ми хареса, мноооого.
Вейда, и твоите шишета са чудни.

# 385
Момичета, страхотни сте.

Казах, че много харесвам на Веида и на Мама Съншайн нещата, но това не означава, че не харесвам и другите. Просто не ме привлича портретната фотография, макар че искам да се науча, както и да направя поне един свестен автопортрет, но там май е наложителна пластична хирургия първо Simple Smile.

Мимс, ти може и да си остра, но от критиките ти съм научила много. На времето и диването правеше подобни.

В тема като тази, която е в общ форум, не смятам, че някой трябва да се засяга, защото всяко изказано мнение, е всъщност помощ и то безплатна.

Много ви харесвам и се радвам, че пак потръгна темата  Hug.

# 386
Муцки, какви са тези покани във фликър, да добавят твоя снимка в някакви групи?

Аз този месец нещо изоставам с темите по предизвикателството, ама нали с моя развален статив сега не мога да направя "дълга експозиция"....направих един опит/ но май не е за показване/, обаче той самия статив е толкова бъгав, че сам се движи дори и съвсем леко наляво и надясно, та си чакам другия.....

Виждам, че и няма много активност по темите, но пък аз се чувствам гузна така...щото аз напъвах да ги стартираме отново, но обещавам да измисля нещо до края на месеца.. Hug
Аз Хера не я познавам, но пък и се възхищавам на успеха Wink

# 387
  • Варна
Мъхчето, много ми харесва. Зрителният ъгъл е много удачен, светлината ти е супер, подчертава текстурата на кожата, капките, усещането за хлад. Конверсията е супер за моя вкус. Единствено ми се искаше да има брадичка или устни и брадичка. Ако това е кроп и имаш по-голям кадър, пробвай, ако искаш.

Маями, във фликър има много тематични групи. Вероятно са ти харесали някой кадър и са те поканили да го добавиш към групата, да се вижда в стрийма и на групата.

# 388
  • София
Благодаря, Мимс  Hug Кроп е, но за съжаление само до ръба на брадата и шията изглежда... да речем особено. Нещо ми е трудно с тия селфове. Нали си продадох старата камера с всички аксесоари и сега нямам дистанционно. Тъкмо уцеля фокуса и кадрирането отишло... някъде си.  Mr. Green

Маями, кога ще ти дойде новият статив?

Наистина активността по месечното е много ниска. Май като не ни притиска срокът, не стават нещата  Wink

Исках да споделя моето вдъхновение - Иван Трояновский: https://mywed.ru/ru/story/14335/ Не знам как се води този стил на фотография (ако някой знае, да каже), но усещам едно привличане към него.  Heart

# 389
Ами чак февруари... ще си почакам Wink

Общи условия

Активация на акаунт