Фотография - 84 тема

• 68 418
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Много са ви хубави туристическите кадри. Мен обикновено няма кой да ме чака така да си снимам.  Sad

# 451
Колко по-голямо трябва да е?
Ако го запишеш като ембеднеш и колор профила файлът се увеличава, без да си пипал нищо друго (сейв фор уеб + макс. куолити + ебед дъ профайл)

Ееех, Бла-Бла - колко скандали отнасям, снимайки като туристка от собствения ми мъж...

# 452
Колко по-голямо трябва да е?
Ако го запишеш като ембеднеш и колор профила файлът се увеличава, без да си пипал нищо друго (сейв фор уеб + макс. куолити + ебед дъ профайл)

Увеличи ми се с 14кб  Laughing Трябва да го докарам с около 1 мб нагоре...

# 453
Тая сериозното подозрение, че в тази цветова комбинация можеш да си абсолютно убийствено зашеметителна...
Често срещана е тази комбинация, с внимателно подбрани нюанси не изглежда зле, не съм дала хубав пример, но мисля, че стана ясно какво имам предвид. Това ме подсеща за един цитат от Момчешки живот на МакKамън: « Мама беше далтонистка, а татко смяташе, че карето си отива с райе. Аз нямах нищо против. » hahaha

# 454
Ох аз поне в това отношение случих на мъж.. даже понякога аз него чакам да снима.. като сме и двамата с камери ни е решен проблема, всеки си забива в неговата област и даже така сме се губили от поглед, особено в Прага  Joy

# 455
Моят мъж също е научен да спира когато кажа. Само казвам "Тук!" и се чува свистене на спирачки. Също така ме придружава в най-странните часове навън. Това лято стана в 4.30, за да можем в 5.30 да сме на Карлови мост и да го видим и снимаме без тълпите туристи.
IMG_5/52

# 456
Кайлис това е най-подходящото време за снимки на Карловия мост. Най много още някой откачен фотограф да има .. но пък е пленително класиво и спокойно.. и само няколко часа по-късно вече не може да се диша там ..
Хайде показвай снимки  bouquet

# 457
mamaSunshine,разкошни кадри Heart Eyes
Кайлис,изпушването ти е уникално  Laughing  Heart Eyes
Леко предпразнично и релаксиращо неделно,едно шампанско от мен по Месечното предизвикателство.
За пореден път се убеждавам,че подобни кадри,които трябва да си ги подредя и наредя сама не ми се отдават особено.Че на всичко отгоре и шампанското не беше особено хубаво  Blush

I love...champagne...  

I love...champagne...

# 458
  • София
Втората ми харесва на мен. Детайлът с отпечатъка по чашата е хитър, но може би трябваше да намокриш чашата, да не си личи, че е суха. Даже бих разляла малко около нея. bouquet

Аз едва успявам да снимам по седмичното в последните моменти. Заринах се с работа. От 4 дни не мога да изляза от къщи и затова редих и аз.  

"Отражение":
IMG_5135 by Nevena Gencheva, on Flickr

Тука без статив, голяма мъка. "Горещо":
Hot by Nevena Gencheva, on Flickr

# 459
Мерси,Мъхче.Много неща може да се подобрят,но явно нямам толкова фантазия.Като си гледам снимките и мога да направя разбор кое не ми харесва,кое да се махне,кое как да е поставено.Но може би защото правя много опити,различни подредби,от различен ъгъл...и накрая все нещо не ми харесва Grinning
Огнената мадама с дима е върха  Heart Eyes А първата малко не я разбирам  Blush

# 460
Meri мисля че ако не са Сепия, а класическо ЧБ ще е по - добре, композицията с повече упражнения ще я изпипаш.
А първата снимка на мъхчето е фенер пред огледало -фокусирала е в огледалото, което като упражнение за ограждане на обект и отражение става, в отражение не се фокусира лесно.. като тоналност също ми допада.. самата идея обаче вече ми се губи  bouquet bouquet

# 461
mamaSunshine,мерси за пояснението,сега зацепих  Blush
А иначе пробвах различни пресети за обръщане на цветовете,но това най-ми допадна,а и един вид като препратка към цвета на шампанското.

# 462
  • София
Мерси, момичета. По селфито си виждам кусури, но за първи път правих дим и ми беше много забавно. За втората МамаС. е права, няма внушение. Просто ми харесаха цветовете. Имах съвсем други идеи с разни отражения в локви, но, уви, вкъщи си нямам локви тази година.  Mr. Green

Мери, тоз цвят по кат на Бейлис ми навява асоциации Simple Smile Виж, за разлика от шампанското, гаден Бейлис няма.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 12 фев 2017, 22:28 от Мъхчето

# 463
Да се изкажа и аз, по темата с Думите Simple Smile
Честит 14-ти Wink

Creative Challenge - Words by FatPixel

# 464
Тематично
Be my valentine by Беси, on Flickr

Общи условия

Активация на акаунт