Фотография - 84 тема

• 68 418
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
besyto, мн твой кадър Heart Eyes

Тематично и аз с нова обработка на стар кадър, сниман с първия ми мирърлес, през далечната 2013-та:

# 466
  • София
Някой ако ползва обектив 24-70 мм на Тамрон за Канон може ли да сподели лични впечатления?

Загледала съм и Сигма 50 арт, защото отзивите са, че е много остър и сега се колебая между сигмата и горния тамрон.

Иначе имам 50 1.8 канонски, но ми е нещо много мътен. Та.... искам остър обектив, защото сега като снимам хора отдалече в цял ръст и снимките са ми едни такива не много ясни.  newsm78

И за да не съм без снимка ето една с тортичка, която една приятелка ми направи за вчерашния празник по мой дизайн:  Crazy

# 467
Момичета браво на вас хубави снимки.
Блага ако искаш задръж до срещата на семинара и говори с ММ за тези обективи, макар че и двата са много качествени, но са доста различни като визия, все пак питай го той ще ти обясни разни неща.
Ако е за портрети бих заложила на твърдия, но ако няма да снимам само това Тамрона ще ти предложи дота по-широк кръг от възможности и за други неща.

И бай дъ уей нашето Съншайн Мери днес е рожденичка. Мери да си ни жива и здрава, Само хубави моменти да запечатваш, много щастливи споделени мигове с любими хора .. е и с нас разбира се
 bouquet bouquet bouquet

# 468
Блага,много красива торта Heart Eyes
50мм.с ФФ ли не ти дава острота?
mamaSunshine,безкрайно благодаря за милите думи и картичката  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes bouquet
Поради липса на подобаващ мой кадър за почерпка,ви поздравявам с много любима моя песен...романтик съм,не е нещо весело,но много красиво изпълнение на песен на Адел. Heart Eyes

https://m.soundcloud.com/tnkt/to-make-you-feel-my-love?utm_sourc … m_medium=facebook

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 00:25 от SunshineMery

# 469
SunshineMery, честит рожден ден! Бъди жива и здрава!  Heart Eyes bouquet bouquet Heart Eyes Hug
От мен едни кокиченца (щракнати у дома), с надеждата по-бързо да идва вече пролетта и лятото  Heart Eyes Peace

Усещане за пролет by Xristina Russeva, on Flickr

# 470
  • Пловдив
Здравейте на всички!!!  Hug Записвам се в темичката и ще я следя с огрооомен интерес  Flutter Flutter Flutter

# 471
Привет, фотографи  Hug
Как сте, снимате ли? Защо няма никаква активност последно време тук в групата?  newsm78

Аз се включвам след дълго време, уж по темата, кажете това минава ли за силует  Rolling Eyes

silhouette by maiamiii, on Flickr

Последна редакция: чт, 23 фев 2017, 23:36 от maiamiii

# 472
Привет, фотографи  Hug
Как сте, снимате ли? Защо няма никаква активност последно време тук в групата?  newsm78

Аз се включвам след дълго време, уж по темата, кажете това минава ли за силует  Rolling Eyes

silhouette by maiamiii, on Flickr

Ами щото вече гледаме и малко по-на живо да си говорим  bouquet bouquet
Момичета хайде време е за следваща среща .. че ония 10лв мухъл ще хванат ...

# 473
Много хубаво Simple Smile а само в София ли си правите срещите? Blush

# 474
Ами за момента се виждаме само хората от София да..

# 475
Малко от вчерашния уъркшоп с новите безогледални на Олимпус.. много се забавлявахме..

# 476
Разкошни Heart Eyes

# 477
  • Mostly in my mind
много хубави, мамаСъншайн. и обработката е чудна.
момичета, да ви питам. кожата на бебето как я виждате като цвят? ок ли е? от моя комп е приятно розова, бебешка, но като изкарах една снимка във фотото. разликата беше потресаващо. ужасно розово стои. та се чудя къде е проблемът?

https://www.flickr.com/photos/m-i-l-l-a/33143420085/in/dateposted/

# 478
page not found ми показва на мен

# 479
  • Mostly in my mind
Да. Защото я направих friends. Сега ще я променя на публик

Общи условия

Активация на акаунт