Фотография - 84 тема

• 68 400
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Шоко, като от приказка е!

# 511
Просто я чаках Мимс да вметне за фуджито.  Mr. Green
И аз. Mr. Green Ще взема и аз да прочета за тез безогледалки, че много тежи D750, пущината, всичко ме боли след разходките с него.
Най-накрая е пролет! Умори ме тази зима...
Welcome Spring! by chockolina, on Flickr

Отказвам да чета за безогледалки, не мога финансово да си позволя да поддържам 2 системи  Sad

Много красив кадър - преден дефокус, заден, хубав контраст на цветове и композиция!

# 512
  • Mostly in my mind
Чоки, чудни са минзухарите  Heart Eyes
аз нямам снимка да се включа, но да споделя супер много шрифтове и за кирилица.
  http://dox.bg/files/dw?a=2f5f02cdd0

# 513
Боядисвам шишета 'сЕкакви Crazy

# 514
Чудни са станали  bouquet bouquet

# 515
  • София
Вейда, шишетата са супер!

Някои снимат пролетта, а аз съм с есенен кадър:

# 516
Благодаря, симпатични станаха, мн харесвам матовия ефект. Тези бяха пробни с каквато боя имах, но ще боядисам още, този път с боя за стъкло, за да държи.

bla_bla, мн топлъл, мн приятен кадър, пък нека е есенен Heart Eyes

# 517
  • София
Здравейте, не знам дали въпросът ми е за тук, но знаете ли каква светлина ми е нужна за вътрешни снимки?
Искам да е бяла,  и да се вижда всичко. Гледах led прожектори, дали са подходящи?

# 518
Wind снимането със студийно осветление е цяло изкуство във фотографията.
Осветление се реди трудно и така зададен въпроса никой няма да може да ти отговори.
Всичко много зависи от това какъв е предметът на снимките и за какво ще се използват.
Лед осветление може и да свърши работа - но не винаги е най-подходящо - пак казвам обектът на снимките е много определящ.

Осветлението има и различна мощност/сила която също не е за подценяване.
Най-доброто решение за мен е да се консултираш с професионалисти, или направо в магазините на Динафос - те са за момента най-големия вносител на осветление за фотография, имат богат избор на различни тела според бюджет и според нужда.
Имат и ЛЕД осветление различни класове

Имат и много бюджетни стартови комплекти които вършат чудесна работа за начинаещи в сферата  (предполагам си такава съдейки от въпроса ти)...

Почти всички фотографи в страната пазаруваме от тях когато става въпрос за осветление -
така че дори само за консултация не мисля, че ще ти откажат..

Просто си подреди точно въпросите, за да може максимално полезна информация да ти се даде ...  bouquet

# 519
  • София
Много ти благодаря  bouquet
Аз не снимам, искам да съдействам на един приятел за снимки на дрехи.

# 520
  Здравейте, имам нужда от съвет - откъде мога да намеря изкуствен мрамор за повърхност за снимки Praynig и какво най-често ползвате вие Hug Hug Peace

# 521
Здравейте, не знам дали въпросът ми е за тук, но знаете ли каква светлина ми е нужна за вътрешни снимки?
Искам да е бяла,  и да се вижда всичко. Гледах led прожектори, дали са подходящи?

Здрасти  Simple Smile
каква ти е идеята, какво точно искаш да снимаш ?

# 522

Здрасти  Simple Smile
каква ти е идеята, какво точно искаш да снимаш ?

Ти прочете ли следващите коментари - казало е момичето - дрехи  newsm78 newsm78

# 523
  • София
 Здравейте, момичета! И аз имам едно питане към тези от вас, които професионално снимат разни бебоци - ползвате ли светкавици под някаква форма? Постоянно се вихрят спорове по този въпрос, а на мен другата седмица ще ми се наложи да снимам едно изписване.

# 524
Здравейте, момичета! И аз имам едно питане към тези от вас, които професионално снимат разни бебоци - ползвате ли светкавици под някаква форма? Постоянно се вихрят спорове по този въпрос, а на мен другата седмица ще ми се наложи да снимам едно изписване.

Мунчо изписване от родилното ли.. според мен не пречи да си имаш под ръко системната светкавица с мобилен дефузер за всеки случай.. не се знае каква ще е ситуацията, може да ти потрябва. Това си е нормално събитие за коета е задължително да се предвиди застраховане  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт