Тест за овулация - въпроси / тема 5 /

• 55 508
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
По добре слушай док. Не си прави експерименти, че може съвсем да си объркаш хормоните.

# 151
  • София
момичета не знам към коя тема да се обърна,има ли някоя от вас с висок пролактин и да пие бромокриптин,аз бях със висок свалих го ,но моя лекар ми казва да не го спирам и прогестерона ми е малко нисък.Ще се радвам ако някой има мнение !
Високият пролактин, потиска О. и от там синтеза на прогестерон. Нормално е, все още прогестерона да е нисък. Не спирай лечението, защото ако го спреш пролактинът отново ще скочи и ще причини хормонален дисбаланс.
Провери Андростендиона, ТСХ и Т4  Peace / ако не си/
Както и Инсулин + Глюкоза, на гладно.
Има тема за хормоните, може да пишеш там.

# 152
момичета не знам към коя тема да се обърна,има ли някоя от вас с висок пролактин и да пие бромокриптин,аз бях със висок свалих го ,но моя лекар ми казва да не го спирам и прогестерона ми е малко нисък.Ще се радвам ако някой има мнение !
Високият пролактин, потиска О. и от там синтеза на прогестерон. Нормално е, все още прогестерона да е нисък. Не спирай лечението, защото ако го спреш пролактинът отново ще скочи и ще причини хормонален дисбаланс.
Провери Андростендиона, ТСХ и Т4  Peace / ако не си/
Както и Инсулин + Глюкоза, на гладно.
Има тема за хормоните, може да пишеш там.

Няма да го спирам ,ще ходим в Тутракан И ТАМ СИГУРНО ЩЕ МИ НАПРАВЯТ ВСИЧКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ НА НОВО

# 153
  • София
Май няма смисъл да продължавам с тестовете, как мислите? newsm78
https://postimg.org/image/kuxvt6g5v/

# 154
  • София
Аз по-скоро залагам на 11 ден, ама няма как да съм сигурна заради пропуснатия тест.
Лошото е, че цикъла ми е толкова нередовен, че се вкарвам в някакви филми, дали е възможно още да не е минала О.  Thinking

# 155
Аз по-скоро залагам на 11 ден, ама няма как да съм сигурна заради пропуснатия тест.
Лошото е, че цикъла ми е толкова нередовен, че се вкарвам в някакви филми, дали е възможно още да не е минала О.  Thinking
Моят е на 28 или на 26 дена май напоследък на 26 дни и овулация та ми последните 2 месела е рано 11-12 ден ,но аз мерят и БТ и от там също разбирам кога ми е настъпила овулация та

# 156
Момичета ,аз по -наситен от този https://s30.postimg.org/h8was51ch/20161227_123325.jpg на 18 ден нямам,на следващият ден ,беше значително по-малко наситен. Реално,не съм сигурна дали съм имала О.  Секс правихме само на 18 ден...,шанса да съм забременяла ,клони към 0 ,нали ???  newsm78

# 157
  • Varna
Танче може да е станало,  не се знае Hug. Но все  пак е трябвало да не пропуската 19 и 20 ден, защото по-вероятно е тогава да си овулирала.Дано все пак е станало вашето коледно чудо, нищо не се знае  Praynig

# 158
Божа работа ,по правило колко часа след ++ тест е Ову и колко живеят сперматозоидите ??? Въртят ми се едни цифри...

# 159
  • Varna
Ову настъпва от 24 до 48 часа след положителния тест.По другия въпрос незнам как стоят нещата Peace

# 160
Плувците живеят около 3 дена

# 161
Е,освен да са изчакали точния момент,но не вярвам. С нередовна М съм ,кога мога да направя тест?

# 162
  • Varna
Най-рано 12-14 дни след овулацията(до ден-два преди МЦ), но незнам  като при теб Ц е нередовен и незнаеш кога ще дойде, дали ще отчете в този период ако има Б.

# 163
https://postimg.org/image/v1pn5epox/ момичета как мислите?

# 164
  • Varna
Сиси утре ще е положителен, малко му остава Peace, но може и това да е. Почваите с опитите

Общи условия

Активация на акаунт