Тест за овулация - въпроси / тема 5 /

• 55 790
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
И аз така си помислих,но се пак реших да попитам. Дано успеем този път,новата година да ни донесе щастие  Simple Smile опити ги почваме тази вечер  Blush

# 166
  • Varna
 Успех и след две седмици да си показваме + тестове за бременност  Simple Smile

# 167
Сиси, гледам че теста си го правила в 12, следобед към 18-20ч може да е още по наситен. И според мен си започнете опитите от днеска. И ехаааааа, после ще разказваш на бебо как си го заченала на Нова година  bouquet

# 168
Здравейте и Честита Нова Година Simple Smile дано е година на
Збъднати желания Simple Smile
От днеска започвам с тестовете , а ето го и първия как мислите?
https://postimg.org/image/zdld6f73n/

# 169
  • Varna
Честита Нова Година! Simple Smile
Теста е отрицателен

# 170
Благодаря за бързия отговор на снимката изглежда по бледа ,на живо е малко по розова Simple Smile , но има време сега започвам да се тествам .... КЪСМЕТ НА ВСИЧКИИИ!

# 171
https://postimg.org/image/pmgldkm07/ ето днескашния ми тест. Мисля че сега са вече еднакви. Действаме  Blush Честита Нова Година ,желая ви да сте здрави,щастливи и много обичани. И един пухкав бебок желая на всички ни. bouquet
Гейзерче,нямах възможност снощи да направя тест. И днес в 14.30 го правих последния. Почнахме опитите от днес. Дано ни сполети щастието  Hug

# 172
Честита Нова година ! Hug
Сиси , страхотен тест ,пожелавам на всички по един такъв,но бременен  bouquet

# 173
  • София
 Sisi_stoycheva, да и според мен са еднакви. Успех! fingerscrossed

# 174
  • Varna
Сиси много е положотилен! Хайде след две седмици един за бременност с две чертички fingerscrossed

# 175
Ох дано Новата Година ни донесе щастието,което чакаме. Ще дадем всичко от нас и ще чакаме. Благодаря ви момичета  Hug

# 176
Момичета ,не знам как е при Вас,споделете ,ако искате;)
Значи ,аз сега прочетох разни неща ,бих искала да ми разясните.
Аз, след секс се бърша ,за да не се стича по мен и слагам превръзка ,понякога се мия ,не веднага,друг път лягам така. Не вдигам краката и/или не стоя с възглавница. Колко грешно е това ,не всяка жена дължи забременяването си на този метод,все пак Wink ? Другото ,което прочетох беше ,че е по-добре , половинката да свърши преди нас ,при мен това е неприложимо ,ние се чакаме,първа съм аз ,веднага след това той.  Thinking
Това чували ли сте го ???

# 177
Аз лично седя 30мин в леглото,рядко дигам краката нагоре,после се забърсвам внимателно и слагам превръзка. Това със свършването за първи път го чувам.

# 178
Аз лично седя 30мин в леглото,рядко дигам краката нагоре,после се забърсвам внимателно и слагам превръзка. Това със свършването за първи път го чувам.

Това с превръзката има ли ефект?

# 179
Казвам просто,че не се мия,а вместо това слагам превръзка ,защото се пак изтича течност. За сега не,но от 2 3 месеца го правя(поради много стрес с работата ни с ММ ,не ни оставаше време за любов) . Тази вечер пак го правя,ще видим след 15дни. Знам че не трябва да се миеш.  Сестра ми така забременя и с двете си деца  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт