Тест за овулация - въпроси / тема 5 /

• 55 442
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Бинго!!Имам ПКЯ,да.Не бях се замислила че може да е от това.Но,нали пик на ЛХ има само веднъж месечно.Почти ги бях анатемосала тези тестове.Благодаря ти!
Когато има ПКЯ, може да има и 5 пъти пик на ЛХ през МЦ, затова тестовете за О. не е препоръчително да се ползват при ПКЯ.

# 46
За първият път съм сигурна че имаше О .Имах всички симптоми налице.Сега една тъпа болка в кръста.Благодаря отново.Ще се поразровя по темата.Simple Smile

# 47
  • София
За първият път съм сигурна че имаше О .Имах всички симптоми налице.Сега една тъпа болка в кръста.Благодаря отново.Ще се поразровя по темата.Simple Smile
Отиди да те видят на УЗ - ако има ЖТ, имало е О.
Пусни Прогестерон - той също ще покаже дали е имало или не О.
Всичко друго е ала-бала.  Каквото и да прочетеш - трябва да се докаже, че е имало О. Да не говорим пък за ЛУФ. Не може при ПКЯ да разчиташ на тестове за О. и вътрешни усещания.
Както и да е - всеки си решава.

# 48
Благодаря.Да ще ида на УЗ-но за другата овулация.В Англия съм а тук нещата стават ужасно бавно но пък всичко е безплатно.

# 49
  • София
Благодаря.Да ще ида на УЗ-но за другата овулация.В Англия съм а тук нещата стават ужасно бавно но пък всичко е безплатно.
Ако имаш възможност - изследвай всички хормони, те ще покажат къде е проблема / ако има такъв/. Peace

# 50
Всички възможни съм правила Всичко е в норма освен прогестерона е леко занижен но ми изписаха инофолик и утрогестан.Simple Smile

# 51

Здравей , оххх тази  Англия  и аз съм  тук  и чак  януари ще се записвам  за час, ако  и този месец  не стане . Точно поради  бавната им  процедура  мисля  да ида  до  България.  Хванах си  О и се надявам да е станало.....късмет на всички

# 52
Момичета да ви  питам,мисля че  засекох О този  месец,но  пак  не съм сигурна....на 13.12 2-та черта  беше  малко  по  бледа..на 14.12 беше еднакво червена  с 1-вата  , всъщност странното беше,че  беше едната половина  от чертичката равна  по  цвят с първата  а другата  половина  бледа....днес  15.12 втората черта  е бледа..Да си мисля  ли че вчера е било  О . Другото  което  е че  ме боляха  яйчниците  вчера (повече в дясно) а от днес  и гърдите.
На 12.12 и 13.12 нямахме  шанс  за бебеправене,тъй като мъжо  беше  до много късно  на работа, вчера  имаше  бебеправене. Да се  надявам че и днес...
Как мислите? Имало  ли е О и ако  да имали шанс  да илаллл станало  снощи..след  като  2 дни  преди  "О" не сме  правили нещо 😶😶😶

# 53
И аз бях г/д така.на 13.12 бяха еднакво наситени но както го описваш ти.На 14.12 тестовата черта беше много по-тъмна от контролната.След положителен тест се очаква овулацията да настъпи от 12-24 часа,така че само мога да ти пожелая успех Simple SmileИ положителен тест на 21 Simple Smile)

# 54
Охх дано  продължаваме тези дни  пак..притесняваме това  за другите 2 дни 12.12. И 13.12 преди о че не  правихме нищо и това че  днес  теста е отрицателен..

# 55
Здравейте момичета, този месец за първи път правя тестове.
По календар овулацията ми е на 12, аз започнах тестовете на 11
11 декември - една контролна черта
12 декември - две черти, но невалиден. Тестовата е по бледа от контролната.
13, 14, 15 няма и помен от тестова черта, само контролна. Сега не знам какво да си мисля?
Цикъла ми е изключително редовен, мога да го предвидя до часа. Взимах противозачатъчни до преди 6 месеца, спрях ги и вече 6 месеца правим опити.
А тея тестове вместо да ми помогнат... още повече ме объркаха Sad

# 56
Трябвало  е да  почнеш поне от 4 5 ден  от  цикъла,защото може  да е била  ранна О , но продължавай с тестовете до  края. Късмет

# 57
Здравейте, според вас този тест положителен ли е?  Rolling Eyes
  Hug
П.П. На 14-ти ден е правен.

# 58
  • София
да, положителен е  Whistling

# 59
Благодаря ти, Brayda  Heart Eyes тъй като го правих сутринта, мисля да повторя след работа за всеки случай, как мислиш?

Общи условия

Активация на акаунт