Тест за овулация - въпроси / тема 5 /

• 55 483
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Последния ми изглежда положителен  Peace

# 136
  • Varna
Последния изглежда като положителен, но според мен утре ще се насити още малко Peace

# 137
 Hug Този го правих на обяд ,да повторя ли вечерта ,когато по принцип тествам? newsm78  И кога трябва да е Ову?

# 138
  • Varna
В следващите 3-4 дни не пропускайте , ако този е най-положителен ову е на 28 и 29, ако утре се насите още е на 29 и 30 Peace

# 139
Благодаря! Вие в един и същ час ли тествате ?  Знам,че е най -добре , но все забравям Sad
И пак не разбрала ,трябва да пускам прогестерон и пролактин,Аг ,не каза кога точно ,между 19 и 23 ден ,но в хормоналната тема пише на 7ден след доказана О  newsm78 ,а пролактина на чист. Не е проблем да пусна и двете нали ? newsm78

# 140
  • Varna
За тестовете  аз ги правех  в 15 ч всеки ден един два пъти съм се отклонила с около 20 минути някъде. А за тези изследвания не съм си правила, но предполагам че са между 19 и 23 ден понеже ову при повечето жени е между 12 и 15 ден,но нека се включи някой който е пускал такива хормони Peace

# 141
за пролактина не трябва да си правила секс и гърдите да не са пипани, 30 мин преди изследването да си поседиш в покой, да се отпуснеш. Не е проблем да ги пуснеш и двете. Хубаво е О да се проследи с преглед, кога е точно , и прогестерона да се пусне на 7ми ден след нея.

# 142
за пролактина не трябва да си правила секс и гърдите да не са пипани, 30 мин преди изследването да си поседиш в покой, да се отпуснеш. Не е проблем да ги пуснеш и двете. Хубаво е О да се проследи с преглед, кога е точно , и прогестерона да се пусне на 7ми ден след нея.
Благодаря ,ще спазя условията ! Ще поработим следващите дни и тогава.  Party 
Весели празници ,момичета!  bouquet

# 143

Много добре се вижда💫

# 144
И ,как е ?  Wink Повторих теста ,чертичката е една идея по-наситена. Не знам този за положителен ли да го приема?Направихме това ,което зависи от нас Wink

# 145
И ,как е ?  Wink Повторих теста ,чертичката е една идея по-наситена. Не знам този за положителен ли да го приема?Направихме това ,което зависи от нас Wink

Втората чертичка трябва да е по- наситена от контролната или колкото нея. Щом днес е по- наситена правете опити от днес три поредни дни💝 И след това ще чакаме да покажеш ++ на теста за бременност 🤗
ПС прави тестовете за о. от - до - .
Успех!

# 146
Здравейте , скоро ще се нареждам и аз при вас със следенето на ову , късмет на всички  Hug

# 147
момичета не знам към коя тема да се обърна,има ли някоя от вас с висок пролактин и да пие бромокриптин,аз бях със висок свалих го ,но моя лекар ми казва да не го спирам и прогестерона ми е малко нисък.Ще се радвам ако някой има мнение !

# 148
Лекувала съм висок пролактин, помня че си бях объркала терапията, бяха ми изписа ли бромокриптин по половин таблетка вечер , но това преди 4 години  Whistling

# 149
Лекувала съм висок пролактин, помня че си бях объркала терапията, бяха ми изписа ли бромокриптин по половин таблетка вечер , но това преди 4 години  Whistling
Аз пия два пъти по половин таблетка,ама ми писна вече направо, не ми се пие , а той изрично ме предупреди да не го спирам и не знам какво да правя защото са много вредни!Дали ако ги спра ще се качи пак?

Общи условия

Активация на акаунт