ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 14 [230]

• 42 393
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Абе защо ги разправя тези Рижака, бе?  #Cussing out #Cussing out

# 646
Не гледам ами................ Mr. Greenкьор ли си че пишем......... Joy Joy Joy Joy  
Ама за вечерята съм познала......... Joy Joy Joy Joy  как сакам да видя как си опъва поленцето........ Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

кое поленце бе  Rolling Eyes Rolling Eyes hahaha hahaha  те тук ядат  Whistling Joy
 Как кое......... knit ooooh!  вчера като гледа само у чиниите им........ Crossing Arms  зеленчуци накълцала........... hahaha hahaha hahaha hahaha па не видя че съм объркала размера за вратлето............ Crazy душеше го нещо............. hahaha hahaha hahaha hahaha нЕкой дет нема нет ...........да онагледи с фотка....... Joy Joy Joy Joy

# 647
Момичета на кабелната телевизия в нашия град имаме Шоу тв.  и аз го гледам директно на плазмата.Вие нямате ли телевизията на вашата  кабларка?

# 648
Не гледам ами................ Mr. Greenкьор ли си че пишем......... Joy Joy Joy Joy 
Ама за вечерята съм познала......... Joy Joy Joy Joy  как сакам да видя как си опъва поленцето........ Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

кое поленце бе  Rolling Eyes Rolling Eyes hahaha hahaha  те тук ядат  Whistling Joy
  Как кое......... knit ooooh!  вчера като гледа само у чиниите им........ Crossing Arms  зеленчуци накълцала........... hahaha hahaha hahaha hahaha па не видя че съм объркала размера за вратлето............ Crazy душеше го нещо............. hahaha hahaha hahaha hahaha нЕкой дет нема нет ...........да онагледи с фотка....... Joy Joy Joy Joy

душало го  hahaha hahaha hahaha hahaha
по-разкрачена яка не бях видяла, кое го душеше  rotfImbo
и кво мяташ с тия куки  Joy Joy

# 649

разказва за плана, който са направили, но се появил Сарп и измъкнал Джелял. После Джелял запалил Кьостенджелията.

Джелял запалил огъня, но бензина го сипал Сарп. Разказва за бомбата. как Сарп е спасил Джелял като му е казал за бомбата.

Сарп давал акъл на Джелял, да се направи на умрял и да убият Кьостенджелията.

виж го ти Рижака  Sick лъже и маже

# 650
Адвоката пита какво ще правят със Сарп. тя иска да го удави в капка вода, но като си помислила за това какво е направил за тях ... адвоката обаче я настройва. Джелял утре щял да умре, ама и Сарп щял да умре. Кьостенджелията нямало да остане неотмъстен. Лейля иска да изслушат и Сарп. Адвоката не иска. Лейля иска да помисли тази нощ. Той пак настоява, ама тя твърда - иска да помисли.

Рижавия пак на точното място.

Мисли, че жената на Кьостенджелията е шефа и ако Джелял научи, ще ги убие всичките.

# 651

разказва за плана, който са направили, но се появил Сарп и измъкнал Джелял. После Джелял запалил Кьостенджелията.

Джелял запалил огъня, но бензина го сипал Сарп. Разказва за бомбата. как Сарп е спасил Джелял като му е казал за бомбата.

Сарп давал акъл на Джелял, да се направи на умрял и да убият Кьостенджелията.

виж го ти Рижака  Sick лъже и маже

и те повярваха  Mr. Green  после не изчакаха да излезе и се заговориха  Mr. Green  пък той ги видя  hahaha hahaha hahaha   оххх беее, що е толкова плоско  Mr. Green

# 652
Ееехеейййй, Рижавия го направиха ГГ ,той по-умен и от двата клана ,навърза ги ...

# 653
  • Sofia, Bulgaria

Вай бе,аз се ядосвам че изпуснАх серията Crossing Arms
а вие тука сте го обърнАли на клюкарник  Hug Hug Crazy  hahaha hahaha hahaha
Не е останАл некой да не е коментиран Mr. Green ooooh! ooooh! ooooh!

# 654
Мюдюра нали си подаваше оставката, що още мята крачоли в управлението

# 655
Ееехеейййй, Рижавия го направиха ГГ ,той по-умен и от двата клана ,навърза ги ...

ЧакАл, той, чакАл!  hahaha hahaha hahaha

Я да видим Юсуф какво ще разбере... тоз пък кой е дето са го опандизили... карай...   Ааа сети се кой е шефа...

Шефчето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 656
голяма реклама на Догташ  Joy Joy
Клунито да не е купил акции  hahaha hahaha

# 657
ади вечерята приключи ..

Мерт и Ейлем утре ще ходят на шопинг.

Джелял ще даде номера, който му прати смс-а на Мерт, за да го проучи. Ади Сарпчи пак загази бе.

Тези двамката разпитват този - дали Джелял го бил направил това - демек боя явно.

Казва, че е шефа, не знаят кой е, но иксал да унищожи Джелял.

Сема казва на ашкъма за шефа хахаха

ади и този иска да знае кой е шефа

никой не го е виждал, никой не го знае, завзел е местата на Джелял, всички говорят за него, но никой не го е виждал.

само ашкъма се сети бе: Сарп да не би ти да си шефа? хахха

Мерт трябва да говори по тела по работа. Уж двамата щели да избират нещо, ама не разбрах какво ще купуват. нещо за дома на мерт. тя го закача, че уж не искал да има никакви вещи. маса ще му купуват. и столове.

Мерт е разровил за номера. Човекът с този номер бил на същото място. Джелял мисли, че е някой от хората на адвоката. измъкна се наЩУ.

# 658
Пак му завили шийката на Шефа  Laughing Laughing Laughing

# 659
голяма реклама на Догташ  Joy Joy
Клунито да не е купил акции  hahaha hahaha

hahaha hahaha

Някой кара ли я Ейлем да пазарува покъщнина или тя така си реши? Хич не е добра идея...

Heart Eyes

Бойчеее, тази яка е тесничка малко,  Joy Joy Joy

Вай, бе, каката как му отблъсна ръцете на СарпчИ  Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт