ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 14 [230]

• 43 257
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • София
hahaha hahaha hahaha
добро попадение.

Не съм сред избраните  Rolling Eyes и не обичам промените, но кой ли ме пита  Laughing Laughing Laughing

Дано е за добро!

# 466
Joy Joy

Отиде на баба одеколона за сваляне на кръвно  hahaha hahaha

Харесвам адвоката   Heart Eyes Heart Eyes

Сигурно, защото чувствам недостиг на женски образи...  ooooh!  Mr. Green

# 467
Гюнайдън, къзлар Hug

Благодарности към всички, които превеждат сериите, озетите и фрагманите на Ичерде! bouquet bouquet bouquet

Знам, че темата е за Чачо, но не мога да не изкажа възхищението си от Арас Heart Eyes  Много е талантлив, ама наистина много Heart Eyes  Последните две серии бая ревах с него и Мерт Crazy  Изигра страхотно ролята си на объркан, търсещ себе си и корените си човек. Показа, че е способен на любов, въпреки възпитанието на Джелял баба ( как може да изискващ от децата си да бъдете "само тримата и никой друг" ooooh! )

Така да искам в понеделник да видя как Мерт ще млати Джошкун до припадък Mr. Green а усещам, че няма да има такава сцена Crossing Arms

Относно Шеф Умут - доста нелогично ми се стори Rolling Eyes  Кога успя Сарп да открие съпругата на Кьостенджели, да наеме човека, който се представя за адвокат и да ги привлече на своя страна Whistling Ама и какъв псевдоним си избрал само Laughing  Опасна игра Heart Eyes е започнал Сарп.

Каква семейна идилия Mr. Green  Синове, снахи Flutter Седнали точно един срещу друг, Сарп и Мерт отново ще си разменят любезни реплики галиба hahaha

Любимата ми двойка е Мерт-Ейлем Heart Eyes  Бенсу така и не ми хареса как играе, та и чифтето Сарп-Мелек ми е на трето място след Сарп-Давут Mr. Green

Харесвам адвоката   Heart Eyes Heart Eyes
Чета това и съм  Shocked  Разсъняващо ми дойде Crazy Казвам си "Тоз гей нито е хубав, нито нищо, ама щом Лу си го е заплюла Crazy Whistling "

Сигурно, защото чувствам недостиг на женски образи...  ooooh!  Mr. Green
А после дочитам този ред и нещата си дойдоха на място Laughing

Лу Hug Heart Eyes Нищо лично, джанъм Peace

# 468
hahaha hahaha hahaha
добро попадение.

Не съм сред избраните  Rolling Eyes и не обичам промените, но кой ли ме пита  Laughing Laughing Laughing

Дано е за добро!

Здравейте viv4o ,как разбрахте,че не сте от избраните?Каква е опцията за да се разбере?Благодаря предварително!

# 469
  • София
Добро утро, ято  Hug Hug Hug

Нежи  Hug Heart Eyes Някъде прочетох, че трябва незнам-какво си и само някой виждали новите промени. Като цъкнах горе на синьото буточне "Включете се", ме препрати отново към старата визия. И други момичета писаха, че нищо ново не виждат. За това написах, че не съм от избраните  Peace

Лу  Hug Heart Eyes добре казано за женските образи  Joy Joy Joy Joy

# 470
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

Нежи,  Hug нали Мерт млати вече Джошкун преди 1 серия, чакай малко.  Joy Joy Не може във всяка серия.
Аз пък се зачудих що ашкъма търси Умут при Джелял  Mr. Green крие той нещо, криееееееееее  Naughty Naughty Naughty

Относно новата визия - на предната страница сложих линк към пост на тати. Само група потребители виждат промените засега.   Peace

# 471
Вивчо Hug Heart Eyes  Одеве докато писах поста си и възхвалявах Арас, се сетих за теб Hug И сега те чета и се чудя защо ми обясвяваш за новата версия Crazy а виждам, че Вариня е питала за това Laughing Peace

Ани Hug Heart Eyes  Аз искам всяка серия да гледам екшън, ама никой не ме пита Mr. Green  А Джошкун когато и да го бие човек, все е закъснял Twisted Evil  А и Мерт има да си връща с лихвите за всичко, което му е сторил куция гадняр Twisted Evil
Относно Ашкъма - далновиден е Peace  Усеща, че Джелял е замесен в отвличането на Умут, и дано успее да го докаже, освен ако Сарп не го изпревари Laughing

Шеф Умут Flutter

# 472
Добро утро  food010

Относно Ашкъма - далновиден е Peace  Усеща, че Джелял е замесен в отвличането на Умут, и дано успее да го докаже, освен ако Сарп не го изпревари Laughing
Още, когато Сарп намери снимката с надписа на гърба, се досетиха, че Джелял е замесен в отвличането  Peace Даже Сарп подпали и искаше веднага да се разправи с Джелял, а Ашкъма го убеждаваше, че ако Умут е все още жив, това само ще му навреди.

# 473

Гюнайдън, златен!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy

остави ги тия да анализират, дай с теб да хапнем  Mr. Green

Laughing Laughing

# 474
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug Hug Party

Нежи Hug Heart Eyes, баш ми е драго да те видя Party

Шеф Умут ще го закъса в следващата серия май Joy

# 475

Гюнайдън, златен!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy

остави ги тия да анализират, дай с теб да хапнем  Mr. Green

Laughing Laughing
Party Party Party Party Party Party Party

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing

# 476
  • Sofia, Bulgaria
         Добър ден на всички! Grinning Hug Hug Hug

И не мен хич не ми е ясно кога  Сарп успя да стане "шеф Умут"  Crossing Arms Hug
  Мелек хич не ме грабва вече 13 серии,ама и в в очите на Сарп не виждам
горящи любовни пламъчета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ПП Моля някой да ми обясни каква е разликата м/у тиизър,трейлър и фрагман newsm78 Confused

# 477

И не мен хич не ми е ясно кога  Сарп успя да стане "шеф Умут"  Crossing Arms Hug

ПП Моля някой да ми обясни каква е разликата м/у тиизър,трейлър и фрагман newsm78 Confused

разлика - йОк  Mr. Green  кво ти пука  Joy
То няма погледи към нея, ти пламъчета търсиш  hahaha hahaha hahaha
Оттук нататък във всеки епизод да си лягат, пак няма да ме убедят в голямата им любов  Mr. Green  Виж, Давут наистина я обича  hahaha hahaha hahaha
Шеф Умут не е сам  Peace Joy   и не е никакъв шеф  hahaha  Нечия пионка е, както винаги досега  Joy

# 478
  • Sofia, Bulgaria

разлика - йОк  Mr. Green  кво ти пука  Joy
То няма погледи към нея, ти пламъчета търсиш  hahaha hahaha hahaha
Оттук нататък във всеки епизод да си лягат, пак няма да ме убедят в голямата им любов  Mr. Green  Виж, Давут наистина я обича  hahaha hahaha hahaha
Шеф Умут не е сам  Peace Joy   и не е никакъв шеф  hahaha  Нечия пионка е, както винаги досега  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Душица си ми ти  love001 love001 love001 love001

# 479
Още, когато Сарп намери снимката с надписа на гърба, се досетиха, че Джелял е замесен в отвличането  Peace Даже Сарп подпали и искаше веднага да се разправи с Джелял, а Ашкъма го убеждаваше, че ако Умут е все още жив, това само ще му навреди.
И аз това казвам Peace  Досеща се Юсуф ( Сарп също ) за Умут, но тъй като е зает да тикне Джелял зад решетките, беше позабравил да търси улики за отвличането. А сега се чуди как да се извини на Сарп заради театъра, който му спретна с образа на Неджип ooooh! та се подсети, че бива и да се разчовърка относно Умут.

Ренка Hug Heart Eyes  Нямам много време напоследък за форума, но Ичерде не пропущам Heart Eyes  Даже взе да води класацията ми и измести Кара Севда от първото място в сърцето ми Mr. Green

Замислих се нещо - Мелек няма ли баба и дядо, които да я търсят? Или други роднини - чичо, леля Thinking 
Дори в първия миг като видях жената на Кьостенджели, си помислих, че това е възкръсналата майка на Мелек Crazy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт