добро попадение.
Не съм сред избраните
Дано е за добро!

Много е талантлив, ама наистина много
Последните две серии бая ревах с него и Мерт
Изигра страхотно ролята си на объркан, търсещ себе си и корените си човек. Показа, че е способен на любов, въпреки възпитанието на Джелял баба ( как може да изискващ от децата си да бъдете "само тримата и никой друг"
)
Ама и какъв псевдоним си избрал само
е започнал Сарп.
Седнали точно един срещу друг, Сарп и Мерт отново ще си разменят любезни реплики галиба 

Бенсу така и не ми хареса как играе, та и чифтето Сарп-Мелек ми е на трето място след Сарп-Давут
Казвам си "Тоз гей нито е хубав, нито нищо, ама щом Лу си го е заплюла
"
Нищо лично, джанъм 

Някъде прочетох, че трябва незнам-какво си и само някой виждали новите промени. Като цъкнах горе на синьото буточне "Включете се", ме препрати отново към старата визия. И други момичета писаха, че нищо ново не виждат. За това написах, че не съм от избраните 
добре казано за женските образи

нали Мерт млати вече Джошкун преди 1 серия, чакай малко.
Не може във всяка серия.

Одеве докато писах поста си и възхвалявах Арас, се сетих за теб
И сега те чета и се чудя защо ми обясвяваш за новата версия
а виждам, че Вариня е питала за това 
Аз искам всяка серия да гледам екшън, ама никой не ме пита
Усеща, че Джелял е замесен в отвличането на Умут, и дано успее да го докаже, освен ако Сарп не го изпревари 

Усеща, че Джелял е замесен в отвличането на Умут, и дано успее да го докаже, освен ако Сарп не го изпревари
Даже Сарп подпали и искаше веднага да се разправи с Джелял, а Ашкъма го убеждаваше, че ако Умут е все още жив, това само ще му навреди.

и не е никакъв шеф
Нечия пионка е, както винаги досега

и не е никакъв шеф
Нечия пионка е, както винаги досега

Даже Сарп подпали и искаше веднага да се разправи с Джелял, а Ашкъма го убеждаваше, че ако Умут е все още жив, това само ще му навреди.
Досеща се Юсуф ( Сарп също ) за Умут, но тъй като е зает да тикне Джелял зад решетките, беше позабравил да търси улики за отвличането. А сега се чуди как да се извини на Сарп заради театъра, който му спретна с образа на Неджип
та се подсети, че бива и да се разчовърка относно Умут.
Нямам много време напоследък за форума, но Ичерде не пропущам
Даже взе да води класацията ми и измести Кара Севда от първото място в сърцето ми
Препоръчани теми