ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 14 [230]

• 43 257
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
smile3521 smile3521 някак става по-свеж  Laughing и по-готин.  Heart Eyes

и по-тежък  Mr. Green
smile3534 smile3534 smile3534 smile3534
и преди е бил тежък, ама не е изглеждал толкова свеж,  Party Party Party спокоен и уверен в себе си.  Party Party Party Изглеждаше такъв по време на Делибал и сега.  Party Party Party Знае какво може и не носи никого на гърба си.  Party Party Party Въпреки че като е такъв як и тежък  hahaha hahaha може да носи мноУ народ, ама не му се налага.  Party Party Party hahaha

сссссссссссссссссс  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha

# 511

сссссссссссссссссс  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha

и аз те обичам  Joy Joy
 Crazy Crazy Crazy

# 512
# 513
Добрютрууууу

Сабах-сабах само усмивки и кафе

манджите лелята ще ги реди довечера  Laughing Laughing Laughing

# 514
  • Яко в Матрицата...
Добрютрууууу

Сабах-сабах само усмивки и кафе

Гале Heart Eyes, уцели настроението ми Laughing love001

Гюнайдън, банда Party Party Party

# 515
Мерабааа  Party Party Heart Eyes Heart Eyes

баси студаааа  cold cold   на Мусала -6, при джадЪ -10  Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes

# 516
Добрутро  Hug Hug

Grinning Sunglasses Sunglasses

Една бонбона в ТТ сънувала, че Сарп и Мелек правят бебенце  Joy Joy  Joy

отговорили са й, че сънищата показват обратното на действителността  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 517
Добрутро  Hug Hug

Grinning Sunglasses Sunglasses

Една бонбона в ТТ сънувала, че Сарп и Мелек правят бебенце  Joy Joy  Joy

Изтрещя народа, изтрещя   Sunglasses  дошло й на ум на бонбона да сънува как се правят бебета с друга  newsm47

# 518
  • Яко в Матрицата...
Седмичният рейтинг - пак сме номер 3 Laughing

http://www.reytingler.biz/reyting_sonuclari.html

# 519

Една бонбона в ТТ сънувала, че Сарп и Мелек правят бебенце  Joy Joy  Joy
Изтрещя народа, изтрещя   Sunglasses  дошло й на ум на бонбона да сънува как се правят бебета с друга  newsm47
Joy Joy

А, ей така ни докараха  ooooh! hahaha hahaha hahaha

ПП Виж  Thinking , ако е сценаристката, да си запише съня в плота за близките епизоди...  Peace Joy

Peace Peace

love001

# 520
Добро утро  food010

# 521
  • близо до брега на морето
Добро утро штички аблени Hug Hug Hug
Желая ви прекрасен ден и усмихната предпразнична седмица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сега,чек да пиша....ма ме напушва на смях Joy Joy Joy Joy
Преди малко,тъкмо пия кафе и си включих компа-се звъни на мобилния LaughingИ се започна-Аз съм.....от вашия моб.оператор.Тъй като съм била лоялен клиент и важна за тях през годините Joy Joy Joyми правили коледен подарък-някакъв таблет.Там такса кво беше...,да си кажа честно не го слушах много Joy Joy Joy,ма ми стана интересно-като почна-Уважаема г-жо......и само номера на долните гащи пропусна Joy Joy Joyта сега въпрекии,че не ми трябва и таблет ще си има диъР-И защо Rolling Eyesда си гледа кардото Joy Joy Joy Joy
Извинявам се за споделеното,ма още се хиля кат ряпа Joy Joy Joy

# 522
Желая ви прекрасен ден и усмихната предпразнична седмица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Преди малко,тъкмо пия кафе и си включих компа-се звъни на мобилния LaughingИ се започна-Аз съм.....от вашия моб.оператор.Тъй като съм била лоялен клиент и важна за тях през годините Joy Joy Joyми правили коледен подарък-някакъв таблет.Там такса кво беше...,да си кажа честно не го слушах много Joy Joy Joy,ма ми стана интересно-като почна-Уважаема г-жо......и само номера на долните гащи пропусна Joy Joy Joyта сега въпрекии,че не ми трябва и таблет ще си има диъР-И защо Rolling Eyesда си гледа кардото Joy Joy Joy Joy

нЕма се извиняваш, нали за това сме се сгъчкали у гнездото  Crossing Arms Crossing Arms  Heart Eyes Heart Eyes Hug

А джадЪ що нЕма таблет  Crossing Arms Crossing Arms  редовно си плаща и мноУ говори  Whistling Whistling  Ренкооо  Whistling Whistling Crossing Arms Joy

# 523
  • Яко в Матрицата...
Мими Hug Heart Eyes, да знаеш, че трябва да слушаш мнооого внимателно какво ти хортуват по телефона тези  Peace

Иве Hug Heart Eyes, права си и за теб трябва да има подарък... но...

Скрит текст:
изобщо не знам какво и на кого предлагат колегите от Теленор България. Чух, че има намаление на плановете с високите месечни такси Peace

# 524
Добро утроооооооооооооооо  Hug Hug Hug
 Crazy Crazy Crazy Crazy

нЕма се извиняваш, нали за това сме се сгъчкали у гнездото  Crossing Arms Crossing Arms  Heart Eyes Heart Eyes Hug

А джадЪ що нЕма таблет  Crossing Arms Crossing Arms  редовно си плаща и мноУ говори  Whistling Whistling  Ренкооо  Whistling Whistling Crossing Arms Joy

hahaha hahaha hahaha Ренкааа, нЕма да и даваш таблет на джадъ, щото е фена  Naughty Naughty Naughty

Мими Hug Heart Eyes, да знаеш, че трябва да слушаш мнооого внимателно какво ти хортуват по телефона тези  Peace

Иве Hug Heart Eyes, права си и за теб трябва да има подарък... но...

Скрит текст:
изобщо не знам какво и на кого предлагат колегите от Теленор България. Чух, че има намаление на плановете с високите месечни такси Peace

hahaha hahaha hahaha и аз това щях да кажа - много трябв ада се внимава какво ти говорят, че ...  Mr. Green Mr. Green

Интервю с моя любимец  Party Party ще гледам да го преведа .. скоро  hahaha мноУ ме кефи бе  Party Party

Общи условия

Активация на акаунт