Една по-весела тема: какво искате да ви подари партньорът за Коледа?

• 66 681
  • 376
  •   2
Отговори
# 270
Да подариш на жена прахосмукачка е като да подариш дрешки на малко дете - никой не се радва. 😁 Е, има и изключения, разбира се, но аз мисля, че домакинските пособия спадат към битовизмите и няма нищо лично и магично в такъв подарък. 😁

# 271
  • Вестерос
Иначе мм ми подари една чанта, която сама си избрах и дебнех от 2 месеца да я презаредят.
Аз му подарих парфюм.

# 272
Всъщност не искам да МИ подарява, искам да си подарим една почивка някъде двамата, без много шум, нито искам компании за празниците, нито нищо. Просто да отидем някъде, да има хубава храна, хубаво питие и да си мълчим.  Heart Eyes
Страхотен подарък ще е, не съм го получавала до сега обаче, но времето ще покаже.
Ние това го направихме за рождения ми ден, но аз си го самоподарих. ММ никога не подарява почивки, а щеше да е хубаво.

# 273
Да подариш на жена прахосмукачка е като да подариш дрешки на малко дете - никой не се радва. 😁 Е, има и изключения, разбира се, но аз мисля, че домакинските пособия спадат към битовизмите и няма нищо лично и магично в такъв подарък. 😁
Аз нямам против, но ако е семеен подарък, какъвто е на практика. Ако каже, че това МИ е подаръка, ще си го ползва той, няма да го докосна.
И разбира се веднага бих си избрала нещо лично за мен.

По темата - получих каквото си поисках от Дядо Коледа Simple Smile ръчен часовник и обувки. Той получи парфюм и обувки. по 2 подаръка получаваме, защото идва веднъж на Бъдни вечер, когато сме при свекърите, и втори път на Коледа, когато сме при моите родители. И малка почивка, която е общ подарък (след няколко седмици, не обичам лудницата, която е в момента в хотелите).

# 274
Аз получих ръчен часовник, обеци, две рокли и пари. 😁 Всичко сама си избрах.

# 275
Стори ми се, че Sugar baby е доволна от подаръка си и не разбирам защо се опитват някои да й отнемат радостта. Със здраве да си ползва миялната.

# 276
Искам да ме остави на мира
А това мнение ме потресе, но явно само на мен е направило впечатление. Направо ме побиха тръпки.

# 277
Искам да ме остави на мира
А това мнение ме потресе, но явно само на мен е направило впечатление. Направо ме побиха тръпки.
И на мен ми направи силно впечатление, но беше толкова кратко, ясно и разтърсващо, че не посмях да коментирам. Само се помолих всичко с авторката да е наред.

# 278
Всъщност не искам да МИ подарява, искам да си подарим една почивка някъде двамата, без много шум, нито искам компании за празниците, нито нищо. Просто да отидем някъде, да има хубава храна, хубаво питие и да си мълчим.  Heart Eyes
Страхотен подарък ще е, не съм го получавала до сега обаче, но времето ще покаже.
Да намериш човек с когото мълчейки да ви е интересно това е хубаво.Аз пък за коледа следващата си пожелавам жена ми да ни дари с принцеса. 

# 279
  • SF

На повечето от нас е направило впечатление, но нищо не сме казали. Какво да го нищим в темата за подаръците? Наша работа ли е?

# 280
Темата е една от малкото с хумористичен наклон, при това празничен. Има по-подходящи теми ако написаното е било сериозно.

Обаче историята с прахосмукачката много ме впечатли Smile

# 281
Да намериш човек с когото мълчейки да ви е интересно това е хубаво.Аз пък за коледа следващата си пожелавам жена ми да ни дари с принцеса. 
Дано да ви се сбъдне!

# 282
  • Вестерос
Аз съм намерила  и ни е супер мълчейки, за екскурзията беше по-скоро Simple Smile

ЛАЛЕ, видях , че си спечелила от Пандора, честито! Simple Smile Сетих се за тази тема, че мин.година Пандора беше обсъждана.

# 283
Каза, че ми подарил ламинат, секция и входна врата за новия апартамент.
Аз тактично си самоподарих и обички с камъчета към гореизброените луксове, а на него взех винтоверт, за да не се почувства ощетен. Grinning

# 284
  • София
Аз се радвам на миялната машина. Ще ми спести много време и усилия, да! И той мие когато може, ама покрай работата му кога, като излиза сутрин в 8.30 и се прибира по малките часове? Аз и децата отдавна сме заспали.  Тъй че за мен си е страхотен подарък. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт