Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледна тема 59

• 79 864
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Макси, на първия преглед при Стаменов го застрелях с идеята за тризнаци и той също толкова бързо рече НЕ  Mr. Green

Я ходи се прегледай. Това сериозно.

# 61
  • София
гащи само след чхг-та обявявам.
или след раждането  Mr. Green

# 62
Макси, на първия преглед при Стаменов го застрелях с идеята за тризнаци и той също толкова бързо рече НЕ  Mr. Green

Я ходи се прегледай. Това сериозно.
Няма нужда. Нали ти си тук.

# 63
 hahaha Извинявай. Не да те обидя. Ма ми стана смешно.

# 64
Е, ясно. То и ние се посмяхме  Joy

# 65
Обичам да имам такива сутрини - кафе с бг мама и смях с вас!  Joy
Вчера цял ден спах... а уж лесно ме пусна упойката. Сега съм леееко надута, но пък толкова отпочинала!  hahaha

# 66
Записвам се в новата темичка и пожелавам много коледни чудеса и сбъдване на нашите мечти  bouquet
Клиър, много палци ти стискам, за успешен опит  Hug

Аз да попитам малко ни в клин, ни в ръкав, знаете ли дали има добър дерматолог в клиниката? Налегнал ме е някакъв обрив по предната част на торса. Ходих при една дерматоложка в Александровска, която отсече : това са гъбички, изписа ми някакво мазило и ме прати по живо по здраво да си ходя. Вече две седмици се мажа, никакъв ефект. Явно не е това.

# 67
Мерси, Лайти!
Днес се обадиха, оплодили са се 3 с ИМСИ и са ги поставили в ембриоскоп. Утре очаквам да кажат кога ще правим трансфер - дали на 3 или на 5 ден, като ембриолозите клонят за 3ти и чакаме тежката дума на др Стаменов.  Flutter

# 68
Браво, Клиърче. И трите ли ще връщате, знаеш ли?

# 69
Нека първо видим как ще се развият. Ако и трите са шампиони си мисля за две, а третото да замразим. Знам ли...  newsm78

# 70
Лайти да не е алергия, тогава еозонофилите се увеличават и няма да си за кожен, а за алерголог.

# 71
Нямам представа, Герда. Много са странни, леко зачервени малки петънца, много, само отпред.  Rolling Eyes Утре ще се опитам да звънна на кол центъра и ще попитам за дерматолог.

# 72
  • София
Нямам представа, Герда. Много са странни, леко зачервени малки петънца, много, само отпред.  Rolling Eyes Утре ще се опитам да звънна на кол центъра и ще попитам за дерматолог.
Аз се бях обринала точно така на декошкотето от Регулон, стоя ми обрива целия месец докато го пих и два дни след посшедната таблетка изчезна.

# 73
Няма кожен в клиниката.

# 74
  • В страната на бурите
Момичета, а за колко време е готова разширената спермограма, която се прави в клиниката? Правя едни сметки дали ще е готова преди следващия ми преглед.

Общи условия

Активация на акаунт