Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледна тема 59

• 79 864
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
System, опитай да се свържеш с твоя док, на мен ми е предлагал преди биопсия, за да ми спести ходенето да проследя овулацията с уринарни тестове и така да таймира биопсията.

# 721

След два дни ме предстои да направя контрално изследване на NK клетки, има ли смисъл да го правя или да изчакам направо за РВМС?

# 722
И мен пак се опитаха да запишат при др Тихомирова. Казах им, че държа да ме прегледа др Стаменов, проведохме леко безумен разговор как вече др Тихомирова ще ме преглежда, но в крайна сметка надделях за утрешния преглед. Дори се опитаха да ме уплашат с час в 7:20, но не успяха. Стискайте ми силно палци! Това прехвърляне никак не ми допада...
Тара, дано имаш късмет днес!  Praynig

# 723
Систем, освен това най-вероятно иска да види дали нямаш задържан фоликул. Опитай да попиташ дали не може някой в Бургас да те види на УЗ и да проследи овулацията, а ти да пътуваш само за биопсията на петия ден.

# 724
  • София
Клиърче, стиснати палци  fingerscrossed.

# 725
  • София
Само пациентки на д-р Стаменов ли прехвърлят към д-р Тихомирова?

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 15:26 от Мaksy

# 726
Вчера приятели пътуваха от Бургас до Пловдив - минаха през Петолъчката, казаха че пътя бил добре.
Днес времето е още по-меко.

# 727
  • София
за ЗЕТ кога се обаждат?
в дена на трансфера, предния ден или друг?
надявам се няма екшън "елате след два часа "  newsm78

# 728
peteva, на 1ва стр.има номер на имунолозите, позвъни и ги попитай.
Бамба, звънят около нулевия ден.
Макси, Клиър  балгодаря ви  Hug Клиърче, успех   Praynig

# 729
  • София
за ЗЕТ кога се обаждат?
в дена на трансфера, предния ден или друг?
надявам се няма екшън "елате след два часа "  newsm78

бамба на мен ми се обадиха няколко дена преди това и след това в деня за потвърждение.
Дано и при теб звъннат по рано, но ако не ти звъннат, съвет звънни им и ти деня преди ЗЕТ за всеки случай

# 730
  • София
вчера ден нулев, днес не звъннаха, утре ще е данданията с годишнината на болницата  Crazy
на кой дз звъня се чудя  newsm78
мен често ме забравят, все ходя да напомням лично, ама сега втоя студ хич не ми се разхожда пак.

# 731
2-3 дни преди трансфера ще звъннат, ако не ти звънни, какво ще ходиш в тоя студ. Ама не ми се вярва да не се обадят, де.

# 732
На мен последния път ми звъннаха в нулевия, предишните пъти ден или два след него.
Едва ли да те забравят, нали график изготвят, ембриони размразяват  Shocked

# 733
  • София
ей така ме забравят , доктора ме писал за пункция, те ми архивирали досието  Crazy

# 734
Бамба, ако те готвят за 3 ден, звънни им днес, преди малко се свързах без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт