Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са телефонните номера за записване на часове и спешни случаи в МБАЛ „Надежда“?
Къде мога да намеря информация за изследвания и графици в МБАЛ „Надежда“?
Кога са Дните на донорството в МБАЛ „Надежда“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са телефонните номера за записване на часове и спешни случаи в МБАЛ „Надежда“?
Телефонните номера за записване на часове и спешни случаи в МБАЛ „Надежда“ са: 02/441 79 70, 0882 193 970 (спешни случаи в ин витро центъра и бременни до 12 г.с.), 0884 700 704 (спешен телефон за ин витро центъра и бременни до 12 г.с.) , и други. За въпроси, свързани с раждането, можете да се свържете на 0882 412 476.
-
Къде мога да намеря информация за изследвания и графици в МБАЛ „Надежда“?
-
Кога са Дните на донорството в МБАЛ „Надежда“?
-
Какви са работните дни на репродуктивния сектор в МБАЛ „Надежда“ по време на празниците?
-
Какво представлява RVM и кога се прилага?
. Ходих при имунолозите и след попълване на нещо като картон ми назначиха "пълния пакет изследвания" (така се изрази Пенкова). Когато плащах обаче на касата имах бележка дадена от имунолозите на която бяха отбелязни какви неща да ми изследват и беше отбелязно всичко освен двете неща за НК клетките. Върнах се и попитах тях няма ли да ги пускаме... те ми отговориха не няма нужда от тях. Пенкова ми каза така съм преценила няма да се пускат
. По какъв параграф се пускат тези НК клетки, какво трябва да се случи за да ми ги изследват, знае ли някой. Явно по мое си целание няма да стане
.
.