Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледна тема 59

• 79 864
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Слагат PBMC,(струва 250лв)за което преди това даваш кръв при имунолозите ,за да го направят и след това ще ти кажат дали ще се наложи контролна биопсия,за да се види дали е подействало лекарството-поне при мен беше така

Благодаря за инфото (и за сумата,защото нищо не ми споменаха за нея), а след колко време ,се прави контролна биопсия? Предстои ми нов опит, който вероятно, ще се забави.

# 706
Слагат PBMC,(струва 250лв)за което преди това даваш кръв при имунолозите ,за да го направят и след това ще ти кажат дали ще се наложи контролна биопсия,за да се види дали е подействало лекарството-поне при мен беше така

Благодаря за инфото (и за сумата,защото нищо не ми споменаха за нея), а след колко време ,се прави контролна биопсия? Предстои ми нов опит, който вероятно, ще се забави.

Може и да е другия вид лекарство което е 50,00лв.На мен и двата вида ми ги слагаха.

# 707
Не е задължително да се прави контролна биопсия, зависи от проблема, при мен имаше леко отклонение и не правих.
Нандин, радвам се, че си добре и скоро можеш да стартираш  Hug

# 708
  • Sofia
Здравейте, момичета Simple Smile. Ходих при имунолозите и след попълване на нещо като картон ми назначиха "пълния пакет изследвания" (така се изрази Пенкова). Когато плащах обаче на касата имах бележка дадена от имунолозите на която бяха отбелязни какви неща да ми изследват и беше отбелязно всичко освен двете неща за НК клетките. Върнах се и попитах тях няма ли да ги пускаме... те ми отговориха не няма нужда от тях. Пенкова ми каза така съм преценила няма да се пускат   Thinking. По какъв параграф се пускат тези НК клетки, какво трябва да се случи за да ми ги изследват, знае ли някой. Явно по мое си целание няма да стане  Tired.

# 709

Може и да е другия вид лекарство което е 50,00лв.На мен и двата вида ми ги слагаха.

След два дни ме предстои да направя контрално изследване на NK клетки, има ли смисъл да го правя или да изчакам направо за РВМС?

# 710
  • Варна
Здравейте момичета отново Simple SmileСлед 6 неуспешни трансфера за 2г.аз вече съм в Надежда естествено с надежда:)))Пациент съм на д-р Тихомирова ще чета назад за клиниката но,да питам има ли хотелска част където може да се остава по време на поредния опит?Предстои ми...

# 711
  • София
Пак ми записват час за Тихомирова  Rolling Eyes.
В крайна сметка съм пациент на д-р Стаменов, а не на Тихомирова.
Не знам просто какво да правя.
Мисля да ида утре при нея и да настоявам следващия час да ми при д-р Стаменов. Той има съвсем друга преценка, умения, опит. Не е същото просто.
Не съм сменила две клиники и двама от най-добрите лекари, за да съм при нея.
Обезсърчена съм.

# 712
  • София
отказвай.
винаги опитват при нея, нямало как, пълен бил графика, казвам не , ако трябва за друг ден.
тия дни ми се обадиха за час в 7 сутринта, отказах, не знам как се пристига там в 7 сутринта в тия ледове  Rolling Eyes

# 713
  • София
Ами аз съм диалогичен човек, но те прекаляват просто. Ще ида утре. Все пак е девети ден.
Но ще си настоявам следващият да е при Стаменов и ако трябва ще се разправям, колкото и да не ми харесва  Crossing Arms.

# 714
Zazu, утре е РД на клиниката и доктора няма да преглежда. Затова са ти предложили алтернатива

# 715
  • София
Ами аз исках за събота час, а не за утре. По-скоро както Бамба писа пробват всеки да пренасочат, за да му олекотят графика на доктора, но някак не са съпоставими нещата. Тя е най-неопитният лекар от четиримата в клиниката. Те самите са ме разпределили при д-р Стаменов и после ме пращат при нея  Rolling Eyes.

# 716
  • София
Тара, имаш силно стиснати палци от мен за утрешния преглед мила, надявам се найййййй- накрая да чуеш заветното тупа- лупа.  Hug

# 717
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, помагайте! Предстои ми биопсия. Докторът ме вика на 7-ми ден от цикъла за проследяване преди биопсия. Може ли този преглед да се прескочи и да се мине направо на биопсия? Магистралата още е затворена, времето е гадно, влак има за отиване от Бургас до София, но за обратно няма. Очаквам да ме включат в график за събота, но се чудя как ще стигна и как ще се прибера. И друго : на кой ден от цикъла се правеше биопсията? Срам ме е, ама всичко съм забравила!
   Днес, ако има пътуващи от Бургас за София, моля да пишат как е пътя!

# 718
  • София
Момичета, помагайте! Предстои ми биопсия. Докторът ме вика на 7-ми ден от цикъла за проследяване преди биопсия. Може ли този преглед да се прескочи и да се мине направо на биопсия? Магистралата още е затворена, времето е гадно, влак има за отиване от Бургас до София, но за обратно няма. Очаквам да ме включат в график за събота, но се чудя как ще стигна и как ще се прибера. И друго : на кой ден от цикъла се правеше биопсията? Срам ме е, ама всичко съм забравила!
   Днес, ако има пътуващи от Бургас за София, моля да пишат как е пътя!
На 5ден след ову. За това те вика по- рано, за да проследи кога е овулацията

# 719
Прави се 5 дни след овулация. Явно този преглед е за това, нали има ранна, късна и трябва да се определи. Може би може да се прескочи, но пък ако е ранна ще се изпусне моментът. Евентуално ако можеш в Бургас да си я проследиш при някое АГ, но пътищата не виждам скоро да станат по-добри Sad

Общи условия

Активация на акаунт