Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледна тема 59

• 79 864
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, някой да знае дали в Надежда признават вирусология, пакета който искат преди пункция,от друга лаборатория. Установих, че доста са си вдигнали цените и обмислям да го правя другаде.
Признават я.Аз няколко пъти съм носила и за двамата от друго място.

# 661
  • пазарджик
Някой взимал ли е инозитол?Док.ми каза да го пия +метил.фол.к-на,каза,че ембрито се е изчистил сам,което е добре .Сега ще починем и март с нови сили ще направим опит с лека стимулация.

# 662
Аз приемах инозитол и мета фол. киселина. Мисля, че добре ми влияеше. Поръчвах си го от един американски сайт, тук цените са...

# 663
Аз също съм пила инозитол, но беше по моя инициатива.

# 664
  • Sofia
И аз пия инозитол, заедно с други добавки.

# 665
Момичета, как се процедира при мисед в ранна седмица (6-та) и колко цикъла трябва да се изчака за следващ трансфер?
В Надежда има ли някакъв праг при изследване на чхг (например както е при прогестерон до 60 ng/ml)?

# 666
  • Plovdiv, Bulgaria
Здр-те момичета на 10.12.ми правиха биопсия за имплантационен прозорец,док каза ,че резултатите ще излязът до 2 седмици и ще ми се обадят но засега нищо.На кой тел.мога да получа информация,може ли да ми помогнете? newsm78

# 667
Някой взимал ли е инозитол?Док.ми каза да го пия +метил.фол.к-на,каза,че ембрито се е изчистил сам,което е добре .Сега ще починем и март с нови сили ще направим опит с лека стимулация.
Аз съм пила също инозитол много добре се чувствах заедно с него пиех и ко ензим кю10 и витамини преди забременяване, мисля че на мен лично много ми помогнаха тези добавки както за качеството така и за количеството, защотото аз правя фоликули но по бавно и с най високите дози. Аз си ги пиех без да ми беше казано просто на своя глава, но не са и ме питали (също не ме питат и за ТСХ, колко е след като при мен без лекарства е 4, аз си го следя, НО МИСЛЯ,А И ТРЯБВА ДОКТОРА СЪЩО ДА ЗНАЕ )Явно при мен е по сложно никаква комуникация 2 мин. преглед и до там всичко е на късмет

# 668
Момичета, как се процедира при мисед в ранна седмица (6-та) и колко цикъла трябва да се изчака за следващ трансфер?
В Надежда има ли някакъв праг при изследване на чхг (например както е при прогестерон до 60 ng/ml)?
Побутвам си питането.

# 669
  • София
в много ранна седмица може и да не се чака, но си зависи от много неща.
затова се отива на преглед.
втория въпрос не го разбрах  Rolling Eyes

# 670
На някои им спират лекарствата и сами се изчистват.

На други им дават някакви лекарства.

Данито83 и Natali5126 могат да кажат повече.

Би трябвало да е паднало чхг-то, но може да има остатъчно, което да не отговаря за седмиците.

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 11:48 от Анонимен

# 671
Благодаря, Бамба.
В някои лаборатории дават като резултат за чхг >10000 и не можеш да разбереш точно колко е стойността.

# 672
Здр-те момичета на 10.12.ми правиха биопсия за имплантационен прозорец,док каза ,че резултатите ще излязът до 2 седмици и ще ми се обадят но засега нищо.На кой тел.мога да получа информация,може ли да ми помогнете? newsm78

Чаках я един месец миналата година.

Тара, ако на изследването пише примерно >76543467 (не знам точните цифри), значи е над стойността, която те засичат и това за тях се води праг. Не знам дали го обясних правилно Crazy

tip Lorry, това е при всички. Не си частен случай Simple Smile

# 673
В клиниката чхг е много точна стойност.

# 674
  • София
че на такива цифри пак ли изследват чхг  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт