ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 595
  • 924
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Юлиана как тактично си замълча на уточняващия въпрос за есенното и пролетно засяване  Twisted Evil, ама така се прави.

Защо да е замълчала? Забави се с отговора, но каза, че браната е за пролетното обработване.

Май Мария го каза

# 121
Много се ядосах, тези два въпроса не трябваше да ги признават на Макето.
Мария каза за браната.

# 122
Макето нищо не каза, мълчеше като пън

Мария трябваше да избере Силвия, поне алманахът щеше да й е сигурен  Mr. Green, толкова е проста Силвето

# 123
  • София
Юлиана как тактично си замълча на уточняващия въпрос за есенното и пролетно засяване  Twisted Evil, ама така се прави.

Защо да е замълчала? Забави се с отговора, но каза, че браната е за пролетното обработване.
Каза  го Мара и водещите ни обясниха, какво искала да каже маке!  Naughty

# 124
Галя е открила златното сечение на кулите от цепеници и как се пали Simple Smile, направо ме радва чак  Party. Играта е интересна, много ми харесва Мария като съзтезател, много е уравновесена.

# 125
  • Вестерос
Скрит текст:
Явно Мара пада последната игра, жалко,
много добре се справя Мара

# 126
  • София
Вашият любимец Стоян се държи много джентълментски  Mr. Green

# 127
Оф, Галя знае всички игри...

# 128
Поредната

Скрит текст:
победа с една точка ще е...тоест 2 игри срещу 3 решават

# 129
Тоз Нико меринджея с голямата заплата защо досега не си е оправил развалените почернели зъби... newsm78

# 130
  • София
Вашият любимец Стоян се държи много джентълментски  Mr. Green
Не ми е любимец, но всеки, който е против това противно същество Юлия, го приветствам. А и колко джентълменски постъпват опосумите, които явно правят всичко възможно да отсвирят Мара!?

# 131
Те всичките вътре са от джентълмен нагоре Stop. Не оправдавам Стоян, смешно е на неговите години да се заяжда като шестокласник Naughty, обаче и дрането на Нико е пълна отврат за слушане, като развалена плоча е.

# 132
  • София
На мен пък тази ми е толкова неприятна, че му се радвам на СтоЕнчо...  Joy

# 133
Хвърлям по едно око с неудоволствие  Laughing
Видяхте ли Силвия как дръпна Галя, когато тя стана, за да подсказва на Мария  ooooh! Имам чувство, че е някакъв робот с празна глава, дай му да бъхти във фитнеса.

Какво е казал Стоян?
Каквото и да е срещу Макето го подкрепям  Twisted Evil

# 134
  • София
Просто я дразнеше.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт