ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 588
  • 924
  •   1
Отговори
# 105
Това "браво, Маке" като го чуя 68 пъти в минута и се изприщвам. Подсказват на Макето  - "Мария го подпираше с глава" казва Иван, Андрей коментираше чия тактика била по-правилна, което пък действа окуражаващо, ми пък не е честно така. Не че толкова се вживявявам, но някой път се престарават в спазването на правилата, друг път не.

# 106
  • София
Възможно ли е на Юлиана да са и казали предварително как да нареди рекиите   Thinking

# 107

Е, стига вече, слагайте спойлери, не знам за кой път се казва ooooh!

То и в заглавието на темата да се напише, сигурно пак ще дойде някой да напомни какви са спойлерите.

И аз обичам да ми е интересно, като гледам. Вместо да тръпна и да викам за Х, през цялото време се ядосвам, че У е победил.

# 108
Ееее, не измислиха една нова игра.

# 109
Пак добре, че ракиите не бяха в онзи вариант, където пият по 15 вида. Peace

# 110
  • София
Онзи ден някой не беше сложил спойлера в скрит текст и сега ми е супер безинтересно  ooooh!

# 111
  • Sofia
Може и да не е истина написаното в спойлера Thinking,дано  Praynig

# 112
И двете не ги харесвам, но сега съм за Мария. А какво пишеше в спойлера?

# 113
Силвия много ме дразни с това давай давай  #2gunfire Не стига, че е гола вода като се сетя как си чукаше пръстите  ooooh!

# 114
Юлиана как тактично си замълча на уточняващия въпрос за есенното и пролетно засяване  Twisted Evil, ама така се прави.

# 115
  • Пловдив
кУбилско мляко...ама иначе много държат как е написано в Алманаха... Това, че е кобилешко, няма значение явно. Ами видимо и явно си подкрепят Маке-то.

# 116
Юлиана как тактично си замълча на уточняващия въпрос за есенното и пролетно засяване  Twisted Evil, ама така се прави.

Ти остави мълчанието, ами правописа, правописааааааа....   ooooh! #Crazy ooooh!

Пусти патриотизъм, ни думата знае, ни корена на думата.  ooooh!

# 117
  • София
Юлиана как тактично си замълча на уточняващия въпрос за есенното и пролетно засяване  Twisted Evil, ама така се прави.

Хитро момиче... що да се напъва, като знае, че опосумите ще я спасят овреме...  ooooh! Embarassed

# 118

Ти остави мълчанието, ами правописа, правописааааааа....   ooooh! #Crazy ooooh!
Макето е чувало за кУбила hahaha
След писмото на Динко нищо не може да ме шокира. Crazy

# 119
  • До сърцето...

Защо да е замълчала? Забави се с отговора, но каза, че браната е за пролетното обработване.

Общи условия

Активация на акаунт