ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 571
  • 924
  •   1
Отговори
# 90
И на мен ми се струва, че продуцентите гласят Финци за финалист  newsm78 Само него и неговите умозаключения слушаме  Confused

# 91
И на мен ми се струва, че продуцентите гласят Финци за финалист  newsm78 Само него и неговите умозаключения слушаме  Confused

Изобщо не го слушам аз Финци, както не слушам скъпоценните мисли и разсъждения на Иван и Андрей. Пропускам доста неща покрай ушите си напоследък. Confused

# 92
  • София
ИиА просто тази година не им се получи с Михо, както миналата с Варсамов  Mr. Green

# 93

И на мен така ми се струва. Да му дават вече чека и да се свършва. А напролет Оскар за главна мъжка роля.

# 94
  • Sofia
Много са ми дразнещи всички вече,/без Мара и Стоян/,жалко,че тя отпада...
Нико и Силвия са си лика прилика,лигави и досадни ooooh!

# 95
Знае ли някоя от вас ,къде може да се гледа или свали "Фермата" сезон 1 ?

# 96
  • Ню Йорк
Финци яко го бутат и всячески се мъчат да го изкарат едва ли не светец и пример за подражание. Честно казано на мен ми се повдига от неговия тип мъже, ама явно при мен е грешката  ooooh!

# 97
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш
Аз харесвам по-скучни, по-интровертни и по- "мрачни" (но не злонамерени) хора, трудно ми е да го недолюбвам обаче – добронамерен (меко казано)изглежда.

Злоба си спомням само към Стоян – нарече го изрод, дудук, пълен "откатник" Laughing ( и нещо което е цензурирано, та не изключвам възможността да е бил някой мил комплимент, все пак Laughing) бил със сърце на пъдпъдък, дори жена нямало да постъпи като него (каквото и да означава това). Но се оказа (според мен), че Стоян отстреля 2 заека с 1 куршум – хем Финци се злепостави, обиждайки го зад гърба му, хем Краси ми се стори неподготвен психически и разконцентриран на дуела. За мен е интересно, когато в едно състезание има и състезатели. И поради тази егоистична причина... няма да укорявам Стоян. Laughing

Примери за добросърдечност на Финци няма да изреждам – много са.
Но пък Добро и Зло са условни понятия. Много често правейки привидно зло на някого -  се оказва на по-късен етап, че е за негово добро. И обратното.

Виж, Истина и лъжа са константи. (има много различни гледни точки, а не различни Истини)
Ако е преигравал Финци, ако умишлено е играл по тънката струна на аудиторията, ако е хитрувал... значи е наистина добър актьор. Поне мен ме е заблудил. Това говори много лошо за личността Серафим, ако е така, както много от вас Shocked пишат.

.......................................

И да си кажа за гласуването – който пусне смс за развлекателно шоу е педераст – неоспорим факт Laughing.  Дори гласувалите за Галя, на която симпатизирам донякъде. Peace

За тези люде, които търкат едни билетчета ли са, картончета ли или фишчета... за тях друг път ще се произнеса. Не е по темата.

Някой разбра ли ,че Фермата има Фейсбук страница и някаква друга страница във Вайбър (каквото и да е това)? ИиА бяха така добри да го споделят с нас около 60 пъти Laughing за също толкова епизода. Мерси !!! И искам да благодаря на Общинска Банка – някой би казал, че разводняват епизода с тази скрита реклама, но според мен имаше някакво скрито послание Thinking. Като го открия ще споделя в темата Laughing. Все още не съм разгадал посланието от миналата година на лилавата крава на "Милка", която аз наричам (с обич, разбира се ) Гонзо Laughing. Който е влизал в сайта тогава  (без програма за блокиране на реклами) ... знае за какво иде реч – за да изгледаш 4мин клипче, трябва да изтърпиш от 3 до 5 пъти Гонзо. ooooh!
Аааааа открих посланието – Така се учим на търпение!

Последна редакция: нд, 11 дек 2016, 13:07 от idiotsamamaetayna

# 98
Серафим ми е неприятен от самото начало. Съжалявам, че Тодор отпадна - беше интересен образ.

# 99
Някой да не е разбрал, че макето е била болна по време на предишните два дуела ?  Thinking

# 100
Макето се презастрахова винаги ако евентуално отпадне

# 101
  • София
Наистина ли? Пропуснала съм. Жалко, за  нея тази вечер щях да стискам палци  Sad

# 102
  • До сърцето...

Е, стига вече, слагайте спойлери, не знам за кой път се казва ooooh!

# 103
Мара нещо не я подреди стратегически тая игра и губи време в момента с глупости.

# 104
  • София
Във ФБ масово се коментира, че на Макето дървата са били зелени и лесно се цепели, а на Маия сухи, което било трудно за цепене.

Общи условия

Активация на акаунт