ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 600
  • 924
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Във фб не се кефят на Юла и да стигне до финала няма да спечели.
Не ме интересуват -бях за нея от самото начало и познах, че ще е на финала .
Познавам по добре хората от този край от всякакви пишещи тролове по фейс ...
Важното е, че има единствен фен в твое лице... голямо постижение!  Joy

# 151
  • София
Бях за Мара, но подозирах че ще избутат Юлияна до края.
Поредното режисирано предаване , както и всички реалитита.
Ами надявам се Стоян да победи.

Това прилича на футболните треньори, дето все съдията им е виновен.
Стоян е победител, защото е селско момче и той трябва да спечели Фермата. Няма да я печели "този с чашката" или "оная злобната"  Mr. Green

# 152
Аз честно да ви призная предпочитам Юлияна на финал пред Силвия. Не я харесвам Макето, твърде самодоволна е за мен, но поне има някаква мисловна дейност при нея. Силвия сложила една усмивка на лицето си и дотам, другите гънки са за равновесие.

# 153
Ааааааа, ще се изям - хем знаех, че Мария пада и пак ме е яяяяяд. Поне да печелеше повечето игри, а то спечели накрая. Гадооост...

# 154
Да, всеки път се учудвам на търкалящите деца тук .  hahaha
Стоян победил --моля ви  Crazy

# 155
Много ме е яд, че това недоразумение взе повече точки, защото всъщност втори път печели с по-малко игри, т.е. не побеждава , а "печели". От останалите единствено Галя има моите симпатии. Трябваше да дисквалифицират Юлиана на последната игра, защото в началото не ковеше отгоре. Не поправиха навреме и Мария, която кова излишно. Малко нагласено е всичко това. Да се надяваме, че хората, ако от тях зависи, няма да изберат грешно.

# 156
  • Ню Йорк
Ааааааа, ще се изям - хем знаех, че Мария пада и пак ме е яяяяяд. Поне да печелеше повечето игри, а то спечели накрая. Гадооост...

И аз така, хем знаех, а се ядосах. Колко ме дразни оня пияндурник Нико, леле много ме дразни. Как го добутаха до тук бе?!  newsm78

За победител съм с 2 ръце за Стоян и ще пусна някой и друг смс за него на финала.

Тая година ще са четрима на финал, а не трима, а двамата как ще отпаднат преди финала?

# 157
  • Вестерос
Стоян ще бие 100%

# 158
  • Бургас
Поредното режисирано предаване , както и всички реалитита.
Ами надявам се Стоян да победи.

Това прилича на футболните треньори, дето все съдията им е виновен.
Ами хич даже и не вярвам че се случват точно така нещата , както ги представят. Все пак си има режисьор.
Никой на никого не е виновен  Peace

# 159
Със сигурност дуелите тази година повече ми харесват - вместо да гледаме два часа празни коментари и половин час дуел, тази година неделя вечер гледаме (предимно) дуел. Но има нещо сбъркано с точкуването. Дано променят правилото догодина и всяка игра да носи равен брой точки. Така този, който доминира в дуела, ще бъде и победител. Някак нелепо е победителят да се кичи като такъв, ако не може поне половината игри да спечели. Сега Юлияна се величае като някакъв терминатор на арената, а всъщност от десет игри е спечелила само четири. Ми, не. Тя смята, че си е заслужила мястото във фермата, аз пък смятам, че и Деси, и Мария заслужаваха повече от нея. Сега остана само да ѝ видим физиономията, когато на финалното гласуване осъзнае какво мислят хората за нея и за шумно афиширания ѝ патриотизъм.

# 160
Аз съм фен на Юлиана също!  vasilena  Hug А Стою ли е, Стоян ли е, че не запомних, тая вечер ми приличаше на Михо, същото държание, същите приказки, абе по едно време си помислих, че пак са върнали Михо.

# 161
  • Вестерос
Нали затова им дават да ги точкуват, там е уж цаката да си разпределиш правилно.

Е хайде сега знаеш , че е Стоян  Laughing

# 162
Ex, честно да ви кажа бях за Финци и Нико. ЕМИ НЕ! Отвратително поведение по време на дуела, какви са тия подсвирквания от Финци и това давай маке като го чуя от Силвия и Нико ми се обръщат червата. Туй маке пак и върза иначе Мария беше достааа по-добра. Стоян заслужено и казваше, че е по-слаба, защото всъщност беше Grinning Бях за Мария нищо, че по принцип съм за Макето. Тука и на миналия дуел вързе голямо, но на финала да стигне нищо няма да стане. Grinning Grinning Очаквам финалисти Стоян, Галя, Финци и Макето, от където хората избират Финци и Галя директно на финал, а Стоян и Макето се борят за 3-то място.

# 163
  • Вестерос
Хората харесват най-много Стоян и ФИнци  Peace

# 164
Аз съм фен на Юлиана също!  vasilena  Hug А Стою ли е, Стоян ли е, че не запомних, тая вечер ми приличаше на Михо, същото държание, същите приказки, абе по едно време си помислих, че пак са върнали Михо.
Откъде си  Hug от някой хубав и красив като моя македонски край .Трябва да дойдеш и да пийнем винце
в най слънчевия град .
Приятно ми е че се обади .

Общи условия

Активация на акаунт