ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 642
  • 924
  •   1
Отговори
# 165
  • От Луната
Ще се изям от яд ... тази да вземе да пусне тото с този късмет, така поне нещо ще спечели, защото за Фермата няма никакви шансове, дори да стиге до финала.
От нея единствено по-несимпатична е Силвия, просто няма толкова глупаво същество.

# 166
  • Вестерос
Василена затова ли я подкрепяш, защото е от твоя край?  Rolling Eyes

# 167
Не само . Аз и Финци харесвам и Нико и усмихнатия Краси  -една определена слънчева порода хора .
Не обичам такива като Стоян темерути - по горещи и топли хора харесвам

# 168
Е, последната игра си я взе и то с доста преднина. И я караха да си дозабива няколко пъти пироните, а Мара също имаше стърчащи. Такива са им правилата, така си е подредила игрите, беше по-добра на играта с най-много точки.
vasilena
Скрит текст:
тракийка съм, и нашето вино е добро bouquet

# 169
Съжалявам за Мария.
Юлиана ме разочарова окончателно с "кубилското" мляко.
Подиграваха се на Надежда, че не знае да пише на български, а какво е оправданието на Юлиана...

# 170
Яд ме е , че Мария отпадна, Макето не заслужава финал. Млад, а толкова злобен човек, изобщо финалистите са голяма работа. Този сезон не се получиха нещата според мен.

# 171
И мен ме е яд за Мария. Затова и не гледах дуела снощи. Спойлерите не ми пречат- ако знаех, че Макето ще падне щях с кеф да го изгледам.

# 172
Само като си представя днес как ще се хили под мустак самодоволно, а особено като се сетя за цвиленето на Силвия и кефенето на Нико, направо не ми се гледа новия епизод  Sick
На финала остават трима, но как ще отпаднат другите трима  newsm78 Сигурно с гласуване от фермерите  Rolling Eyes

# 173
  • София
Ще има ли днес епизод? НОВА са сменили вечерната програма заради " Деня на траур"?

# 174
Ще има ли днес епизод? НОВА са сменили вечерната програма заради " Деня на траур"?
Преди малко по Бтв имаше реклама за довечера. Да, ще има епизод, влизат отпадналите участници и ще се избере първи финалист.

# 175
Жалко за Мария, харесва ми!

Само аз ли забелязах как опосумите явно бяха за макето. А на Андрей  му личи, че я харесва. Да се бе постарал да си прикрие страстите поне докато свърши формата.
Пък после да си я взема, както беше с  Б.Тютюнджиева.  Twisted Evil

# 176
И моят мъж каза, че го дразнело, че я подкрепят, макар да не ги харесва и двете.  Rolling Eyes
Във фермата ще влязат и участници от първия сезон - вчера даваха Веселин и каза, че са влизали да помагат за зазимяване на фермата  Peace

# 177
Днес ли е финала?

# 178
Не, мисля че на 19  Peace

# 179
Гледам, че е в неделя.

Общи условия

Активация на акаунт