ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 732
  • 924
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Казаха, че ще избират сега 1 жена, утре сигурно мъж и останалите ще се борят , за да отиде още една жена и още един мъж.

Значи 100 % ще е Галя днес.

# 211
Много ме дразни как вика тая Силвия. Да си заминава вече, че дразни ужасно!

# 212
  • Ню Йорк
Ей опосумите как искат да настроят хората срещу Стоян!!!

# 213
И мен много ме дразни това. Изкараха го егати и хитрия използвач.

# 214
  • София
Ей опосумите как искат да настроят хората срещу Стоян!!!

Какво казаха, че изтървах?

Е тоя Калин все да пие.  ooooh!

# 215
Познавам Стоян от дете. Добре го познавам. Той е изключително прост, злобен, лицемер и женомразец. Да, работлив е много. Но само това. Учудвам се как успя да заблуди толкова хора колко е свестен, но явно добре играе.Не искам такъв човек да печели. Той просто не заслужава.Доколкото знам и мнението на повечето хора в селото е такова. Просто за разлика от телевизионните зрители там добре го познават.

# 216
Въобще не може да ми стане жал за Калин. А още повече ме дразни, че "екипът" на предаването са го допуснали в тоя вид да влиза. А още и още повече ме дразни, че след влизането му Иван докара пълна каруца с пиячка.  Sick

# 217
  • Вестерос
 Shocked Kak може да вкарат пиян Калин и как краде чашата  Tired

# 218
  • София
От жените предвид цялото поведение на Юлиана и Силвия, ще изгубят симпатиите. Финци ми идва Бай Ганьо.

# 219
Познавам Стоян от дете. Добре го познавам. Той е изключително прост, злобен, лицемер и женомразец. Да, работлив е много. Но само това. Учудвам се как успя да заблуди толкова хора колко е свестен, но явно добре играе.Не искам такъв човек да печели. Той просто не заслужава.Доколкото знам и мнението на повечето хора в селото е такова. Просто за разлика от телевизионните зрители там добре го познават.
Мен не ме е заблудил .
И в днешната серия първото, което направи е да се усамоти и да  злобее зад дувара със Гери срещу другите ...
и е голям лицемер . Стратегии и пари са му в сметките само . Бай Ганьо и Андрешко -две в едно.
Не се учудвам, че и в селото хората не го харесват-по далеч от такъв човек

# 220
То е толкова очевидно кой е злобен и завистлив, че ми се струва безсмислено да се обсъжда...
Завиждали им, че били на финал, измислен свят. Crazy

# 221
Или по- точно типично по български излобяваш, че някой от твоето село може да забогатее. Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле нали?
А и никой тук не твърди, че Стоян е идеален човек. Харесваме го и искаме да спечели по ред други причини.

# 222
  • Вестерос
От къде си сигурна, че Гери не го е дръпнала, не го показаха

# 223
Не, не позна. Най- малко злобея. Просто наистина добре го познавам и ако някой е злобен,то това е той. Но ти няма как да го знаеш, простено ти е.

# 224
То е толкова очевидно кой е злобен и завистлив, че ми се струва безсмислено да се обсъжда...
Завиждали им, че били на финал, измислен свят. Crazy
Абсолютно. Те още в началото бяха настроени против известните без дори да са си разменили реплики, сега просто продължават линията.
Радвам се, че Галя е финалист.

Общи условия

Активация на акаунт